Lemuria oli ajanjakso ja energia ennen Atlantista. Lemurian energia värähteli hyvin korkealla ja lemurialaiset elivät energiakehossa, heillä ei ollut fyysistä kehoa. Kuten Atlantiksella, myös Lemurialla oli kultainen aika, jolloin energia oli puhdasta, ja myös sen energia madaltui aikanaan. Siksi myös Lemuriasta on erilaisia teorioita ja käsityksiä.

Lemurialaiset rakastivat Maata ja kaikkea sen päällä. He rakastivat luontoa ja myös nykyään inkarnoituneet lemurialaiset tuntevat yhteyden luontoon tärkeäksi. Lemurialaisten energia oli hyvin korkeaa, ja he toimivat aina yhdistyneenä energiana, joten heidän vaikutuksena, esimerkiksi parantavan energian lähettäminen oli valtavan voimakasta ja tarkoitettu parantamaan planeettoja, valtameriä, ja muita isoja asioita.

Lemurian aikana tehtiin suunnitelmia Atlantista varten, ja monet lemurialaisista inkarnoituivat ensimmäiselle Atlantikselle. Lemurialaiset tiesivät mitä oli tulossa, myös tämän ajan jossa nyt elämme, muutosvuosina kohti uutta kultaista aikaa. He jättivät meille apuvälineiksi mahtavan voimakkaita Lemurian kristalleja, tarkoitettu käytettäväksi juuri nyt, tässä ajassa.