Ihanat, mahtavat lohikäärmeet kuuluvat myös enkelimaailmaan. Ne voivat olla eri elementtien lohikäärmeitä tai työskennellä enkeleiden, mestareiden tai korkeiden energioiden auttajina. Jokaisella on oma elementaalilohikäärme, mutta voimme työskennellä monien muidenkin kanssa.

Lohikäärmeet pystyvät muuntamaan värähtelyään hyvin ylös ja hyvin alas, ja ne voivatkin päästä niin mataliin energioihin, jonne eivät edes enkelit ylety. Tulilohikäärmeet ovat korvaamattomia, loistavia energioiden puhdistajia ja kohottajia, ja monet muut lohikäärmeet voivat myös puhdistaa pois matalia energioita ja muuntaa energioita korkeammiksi.

Lohikäärmeitä voi pyytää avuksi kuten enkeleitäkin, omin sanoin, omalla tavalla. Ne voivat suojella, tuoda meille haluamaamme energiaa, auttaa ottamaan vastaan enkelien tai yksisarvisten energiaa, tai ne voidaan lähettää mihin tahansa, missä niitä tarvitaan, kuten paikkoihin, jossa on matalaa energiaa tai konflikti tai tarvitaan suojelua. Kwan Yinin vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat kaikissa ihmissuhteissa. Violettiliekin lohikäärmeet tuovat Violettiliekin, Kullanhopeisen violettiliekin tai Kosmisen timanttiviolettiliekin sinne, minne ne pyydämme. Lohikäärmeet voivat poistaa esteitä runsauden tai terveyden tieltä, tuoda ideoita, iloa tai auttaa löytämään tien ohi esteiden. Ne ovat rakastavia, lojaaleja kumppaneita ja ihania ilon tuojia.

On olemassa myös hyvin korkeavärähteisiä lohikäärmeitä, jotka voivat tuoda meille maailmankaikkeuden energioita, kuten Kristusvalon lohikäärmeet, Plejadien lohikäärmeet tai Kosmisen sydämen lohikäärmeet. Kaikkien lohikäärmeiden apua saa pyytämällä, ja lohikäärmeet, kuten enkelitkin, saa vierelleen kutsumalla tai pelkästään ajattelemalla. heitä.