Jokaiselle meistä on oma enkelimme, joka kulkee vierellämme joka elämässä. Häntä kutsutaan usein suojelusenkeliksi, ja meidän suojelumme onkin yksi enkelimme tehtävistä, mutta hän tekee paljon muutakin.

Enkelimme on aina lähellämme ja auttaa meitä toteuttamaan sielunsuunnitelmaamme, tuo elämäämme yhteensattumia ja tilaisuuksia, jotka vievät meitä parempaan ja ohjaa meitä aina kaikessa rakkaudellisimpaan, korkeimpaan vaihtoehtoon. Aivan toinen asia on sitten se, että useimmiten emme huomioi opastusta, vaan kuljemme jääräpäisesti sinne, minne ei pitäisi. Siinäkin tapauksessa enkelimme on vierellämme, ja näyttää tien ulos hankaluuksista, kun olemme siihen valmiita.

Oman enkelin energia on useimmille niin tuttu, että emme välttämättä edes huomaa sitä. Hän on ollut kanssamme elämä toisensa jälkeen, ja tietää ja tuntee meidät täysin. Enkelimme tietää sen, mikä on meille haastavaa ja sen, mihin voimme korkeimmillaan yltää, ja kannustaa ja tukee meitä aina. Nykyään, kun meidän ja planeetan värähtely on noussut, myös oma enkelimme on voinut nostaa värähtelyään. Enkelimme joutuivat nimittäin madaltamaan värähtelyään Kultaisen Atlantiksen romahtamisen jälkeen voidakseen seurata meitä madaltuviin energioihin. Nyt on tullut aika taas nostaa värähtelyä, sekä meidän että enkeleiden, ja kun itse kuljemme eteenpäin, se vapauttaa myös enkelimme nostamaan omaa värähtelyään. Jos aistit oman enkelisi energian, voit ehkä huomata miten paljon kultaisempi ja korkeampi hänen energiansa nykyään on

Oma enkelimme ohjaa meitä lukemattomin tavoin, muistuttaen rakkaudesta ja myötätunnosta, kuiskien sovinnosta riitatilanteissa ja tuoden ajatuksiin asioita, jotka auttavat meitä voimaan paremmin. Enkelimme voi tuoda meille parantavaa energiaa, suojella meitä ja auttaa hankalissa tilanteissa. Hän on lähin auttajamme, ja voimme kääntyä hänen puoleensa missä asiassa tahansa.

Kannattaa muistaa, että vaikka oma enkelimme auttaa meitä automaattisesti kulkemaan sieluntietämme, myös häntä sitoo vapaa tahtomme, eli edes oma suojelusenkeli ei voi auttaa kaikessa, jos emme pyydä apua.

Oman suojelusenkelimme lisäksi meillä on apunamme paljon muitakin enkeleitä, ja mitä enemmän työskentelemme enkelien kanssa, sitä enemmän heitä luoksemme tulee. Meillä on jokaisella myös oma arkkienkeli, joka valvoo kulkuamme tässä inkarnaatiossa ja joka ohjaa suojelusenkeliämme. Kun edistymme henkisellä tiellä, arkkienkeli voi alkaa suoraan työskennellä kanssamme.