Jokaiselle meistä on oma enkelimme, joka kulkee vierellämme joka elämässä ja kuiskailee korvaamme sielunsuunnitelmaamme, tuo elämäämme yhteensattumia ja tilaisuuksia, jotka vievät meitä parempaan ja ohjaa meitä aina rakkaudellisimpiin, korkeimpaan vaihtoehtoon.

Oman enkelimme energia on useimmille niin tuttu, että emme välttämättä edes huomaa sitä. Monet kutsuvat häntä suojelusenkeliksi, ja se onkin yksi hänen tehtävistään. Oma enkelimme ohjaa meitä lukemattomin tavoin, muistuttaen rakkaudesta ja myötätunnosta, kuiskien sovinnosta riitatilanteissa ja tuoden ajatuksiin asioita, jotka auttavat meitä voimaan paremmin. Enkelimme voi tuoda meille parantavaa energiaa, suojella meitä ja auttaa hankalissa tilanteissa.

Oma enkelimme on lähin auttajamme, ja voimme kääntyä hänen puoleensa missä asiassa tahansa. Vaikka hän auttaa meitä automaattisesti kulkemaan sieluntietämme, myös häntä sitoo vapaa tahtomme, eli edes oma suojelusenkeli ei voi auttaa kaikessa, jos emme pyydä apua.

Oman suojelusenkelimme lisäksi meillä on apunamme paljon muitakin enkeleitä, ja mitä enemmän työskentelemme enkelien kanssa, sitä enemmän heitä luoksemme tulee. Meillä on jokaisella myös oma arkkienkeli, joka valvoo kulkuamme tässä inkarnaatiossa ja joka ohjaa suojelusenkeliämme. Kun edistymme henkisellä tiellä, arkkienkeli voi alkaa suoraan työskennellä kanssamme.