Enkelit ovat nopeita, he ovat luonasi siinä silmänräpäyksessä kun ajattelet tai kutsut heitä. Voit pyytää enkelit vierellesi tuomaan rakkautta, rohkeutta tai valoa tai auttamaan jossain tietyssä jutussa.

Ihmisille on annettu kallisarvoinen lahja, vapaa tahto. Se tarkoittaa sitä, että inkarnoidumme tänne sielunsuunnitelman kera, mutta täällä ollessamme voimme ihan vapaasti sotkea elämäämme niin paljon kuin pystymme, eikä yksikään valo-olento voi siihen ilman lupaamme puuttua.

Jos siis haluat apua enkeleiltä tai muilta valo-olennoilta, sinun on pyydettävä sitä. Ei aneltava eikä rukoiltava, sillä olet automaattisesti oikeutettu kaikkeen apuun, mikä on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Mieti ensin itsellesi selväksi mitä tahdot. Se voi olla täsmällinen asia, enemmän rakkautta ihmissuhteeseen, parkkipaikka, että ymmärtäisit jonkun jutun tai ihan mitä tahansa. Tai jos et osaa määritellä asiaa, pyydä, että joku asia järjestyy parhaimmalla mahdollisella tavalla tai että saat ratkaisun, joka on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Sitten vain omin sanoin, omalla tavallasi kerrot omalle suojelusenkelillesi tai valitsemallesi enkeliolennolle mitä haluat. Omat auttajasi ymmärtävät kyllä sinua aina, ovathan he olleet kanssasi elämä toisensa jälkeen, joten mitään monimutkaisia sepustuksia ei tarvita. Kerro mitä haluat, pyydä, että enkelisi auttaa, ja kiitä. Siinä se, ja asia on hoidossa. Sinun ei tarvitse kertoa mikä on pielessä tai miten asia pitää hoitaa. Jätä asia enkeleiden huoleksi, he näkevät aina laajemman kuvan asioista ja tuovat parhaan ratkaisun ja avun, joka on aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kiittäminen kannattaa aina, sillä enkelit ovat apunamme välittömästi ja jokaiseen pyyntöön ja kysymykseen vastataan aina. Jotain tapahtuu heti, kun vain ajatteletkin enkeleitä, maailmankaikkeuden lakien mukaisesti he ovat välittömästi apunasi. Voit siis kiittää, sillä asia on hoidossa, vaikket ehkä itse vielä näe sitä.

Kiittäminen on ilmaus kiitollisuudesta, ja kiitollisuus on energiaa. Energia vetää puoleensa samankaltaista energiaa, ja kun olet kiitollinen, vedät puoleesi yhä lisää kiitollisuudenaiheita. Siksi on hyvä ilahtua, olla kiitollinen, kiittää ääneen tai mielessä ja iloita kaikesta hyvästä, mitä jo on. Kiittäminen on myös huomionosoitus, tiedostat, että saat apua ja tavallaan kuittaat sen, huomattu on, kiitos tästä.