Enkelit ovat nopeita, he ovat luonasi siinä silmänräpäyksessä kun ajattelet tai kutsut heitä. Voit pyytää enkelit vierellesi tuomaan rakkautta, rohkeutta tai valoa tai auttamaan jossain tietyssä jutussa.

Ihmisille on annettu kallisarvoinen lahja, vapaa tahto. Se tarkoittaa sitä, että inkarnoidumme tänne sielunsuunnitelman kera, mutta täällä ollessamme voimme ihan vapaasti sotkea elämäämme niin paljon kuin pystymme, eikä yksikään valo-olento voi siihen ilman lupaamme puuttua.

Jos siis haluat apua enkeleiltä tai muilta valo-olennoilta, sinun on pyydettävä sitä. Ei aneltava eikä rukoiltava, sillä olet automaattisesti oikeutettu kaikkeen apuun, mikä on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Mieti ensin itsellesi selväksi mitä tahdot. Se voi olla täsmällinen asia, enemmän rakkautta ihmissuhteeseen, parkkipaikka, että ymmärtäisit jonkun jutun tai ihan mitä tahansa. Tai jos et osaa määritellä asiaa, pyydä, että joku asia järjestyy parhaimmalla mahdollisella tavalla tai että saat ratkaisun, joka on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Sitten vain omin sanoin, omalla tavallasi kerrot omalle suojelusenkelillesi tai valitsemallesi enkeliolennolle mitä haluat. Omat auttajasi ymmärtävät kyllä sinua aina, ovathan he olleet kanssasi elämä toisensa jälkeen, joten mitään monimutkaisia sepustuksia ei tarvita. Kerro mitä haluat, pyydä, että enkelisi auttaa, ja kiitä. Siinä se, ja asia on hoidossa. Sinun ei tarvitse kertoa mikä on pielessä tai miten asia pitää hoitaa. Jätä asia enkeleiden huoleksi, he näkevät aina laajemman kuvan asioista ja tuovat parhaan ratkaisun ja avun, joka on aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kiittäminen kannattaa aina, sillä enkelit ovat apunamme välittömästi ja jokaiseen pyyntöön ja kysymykseen vastataan aina. Jotain tapahtuu heti, kun vain ajatteletkin enkeleitä, maailmankaikkeuden lakien mukaisesti he ovat välittömästi apunasi. Voit siis kiittää, sillä asia on hoidossa, vaikket ehkä itse vielä näe sitä.

Kiittäminen on ilmaus kiitollisuudesta, ja kiitollisuus on energiaa. Energia vetää puoleensa samankaltaista energiaa, ja kun olet kiitollinen, vedät puoleesi yhä lisää kiitollisuudenaiheita. Siksi on hyvä ilahtua, olla kiitollinen, kiittää ääneen tai mielessä ja iloita kaikesta hyvästä, mitä jo on. Kiittäminen on myös huomionosoitus, tiedostat, että saat apua ja tavallaan kuittaat sen, huomattu on, kiitos tästä.

Vastaanottaminen

Avun vastaanottaminen onkin sitten ihan toinen juttu. Jotkut sanovat, että ovat pyytäneet apua, mutta eivät ne enkelit auta, tai että vaikka kuinka pyytelen tai rukoilen, mitään ei tapahdu.

Hyvin usein pidämme asiaa itse jumissa, mietimme, tuskailemme, pelkäämme ja huolehdimme, jos asia on iso. Tai kuvittelemme miten apu voi tulla, mitä pitäisi tapahtua, miten itse haluaisimme avun tulevan. Jos emme päästä irti asiasta, jumitamme energian. Jos pyydät apua, anna sille mahdollisuus tapahtua, ja yritä edes vähän luottaa ja olla huolehtimatta. Ja enkelit auttavat myös tässä, voit hyvin pyytää, että saat luottamusta ja toivoa.

Jos meillä on selkeä mielikuva mitä pitäisi tapahtua, miten avun tai opastuspyyntöön vastataan, emme huomaa mitään muuta ratkaisua. Enkelit, ja kaikki valo-olennot, katsovat asioita korkeammasta perspektiivistä, ja auttavat tavalla, mikä on aina kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.

Välillä se, mitä haluamme myös tulee askel askeleelta. On otettava ensimmäinen askel, jotta pääsemme eteenpäin. Maailmankaikkeuden lakien mukaisesti enkelit ja muut valo-olennot auttavat, kun pyydät. Mutta jotain pitää tehdä usein itsekin, eli hyvin usein apu tulee silloin, kun itse alamme tehdä jotain asian eteen. Enkelit astuvat vierellemme ja kaikki järjestyy paremmin kuin itse osaamme edes kuvitella.