Arkkienkeli Zadkiel toi Violettiliekin planeetalle jo ensimmäisen Atlantiksen kokeilun aikana noin 260 000 vuotta sitten. Sitä käytettiin energioiden muuntamiseen korkeammaksi sekä puhdistamaan pois negatiivisia tunteita ja tukkeutumia. Se oli yksi tehokkaista Atlantiksen työkaluista, käytössä kaikissa viidessä Atlantiksen kokeilussa, kunnes sitten Atlantiksen romahtaessa viimeisen kerran vedettiin pois planeetalta, ettemme käyttäisi sitä väärin.

Kun energiavärähtely planeetalla alkoi nousta, Violettiliekki annettiin meille takaisin arkkienkeli Zadkielin ja mestari Saint Germainin pyynnöstä. Violettiliekki puhdistaa kaiken alemman energian, nostaa värähtelyä ja tuo ilon ja rakkauden tilanteeseen, ihmissuhteeseen, paikkaan, tulevaisuuteen, menneisyyteen… ihan mihin tahansa mihin sen lähettää tai pyytää.

Liekkiä voi käyttää ihan omalla tavalla, omin sanoin pyytämällä, ja se toimii aina. Esimerkiksi jumittuneet ajatukset voi vain asettaa liekkiin, vähän kuin energiapalikan, ja vaikka ahdistava ajatus ehkä vielä palaa, kerta kerralta sen voima vähenee ja lopulta se on palanut pois violetissa tulessa. Liekki toimii myös fyysisessä kehossa, sillä voi parannella ja puhdistaa pois tulehduksia ja tukkeutumia. Vain oma mielikuvitus rajoittaa liekin käyttöä, sillä se toimii ihan missä tahansa.

Violettiliekki on hyvin voimakkaasti puhdistava, ja sen käytön jälkeen voi olla hyvä täyttää puhdistettu kohta jollain korkeavärähteisellä energialla, kuten Kristusvalolla tai rajattomalla rakkaudella. On myös hyvä huolehtia maadoituksesta ja suojauksesta, jos liekkiä käyttää omiin kehoihin, energiakenttiin tai chakroihin. Violettiliekki on voimakas, ja toiselle henkilölle se kannattaa lähettää enkelien avustuksella, arkkienkeli Zadkiel ja hänen enkelinsä sekä Violettiliekin lohikäärmeet voivat auttaa liekin käytössä itseä tai muita varten.

Hopeaviolettiliekki on liekin seuraava versio, joka sekin on ollut käytössä jo vuosikymmeniä. Hopea tulee Armon ja harmonian hopeasäteestä, ja se lisää liekin voimaan jumalallista feminiinisyyttä ja toimii Armon lain alaisena.

Kullanhopeinen violettiliekki on yksi yleisemmin nykyään käytetyistä. Siinä Hopeaviolettiliekkiin on lisätty kultainen säde, joka tuo viisautta, rakkautta ja parannusta. Liekki muuntaa ja hälventää alemmat energiat ja nostaa asian viidenteen ulottuvuuteen. Tämä liekin versio toimii myös ihan kaikessa, ja on hyvin käyttökelpoinen vaikkapa iltaisena puhdistusrituaalina tai tilojen puhdistamisessa. Kullanhopeinen violettiliekki korvaa alemmat energiat hopeisella ja kultaisella energialla.

Kosminen timanttiviolettiliekki on suhteellisen uusi tulokas, jonka käyttöön vasta nyt olemme valmiita. Siinä arkkienkeli Zadkiel ja Gabriel yhdistivät voimansa ja energiansa tuoden liekin meille Gabrielin kosmisessa timantissa. Tämä versio Violettityökaluista sisältää kaiken mitä muutkin versiot, vain korkeammassa värähtelyssä, ja leikkaa tilanteen/asian/minkä tahansa alemmat energiat pois timantin tarkkuudella ja terävyydellä ja nostaa värähtelyn viiden ulottuvuuteen, tai korkeammalle ja tuo tilalle korkeita värähtelyjä, Kristusvaloa ja armon energiaa. Kosminen timanttiviolettiliekki on hyvin voimakas, joten ihan kaikille se ei sovi.

Lähteen lila tuli

Lila tuli on uusi osanen Violettiliekistä. Siinä on valkoista ja violettia tulta, joihin on yhdistetty puhtaan rakkauden vaaleanpunainen energia. Lila tuli on yhdeksännen ulottuvuuden energiaa, joka madalletaan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi. Se hälventää vanhaa ja matalampaa energiaa ja tuo jumalallisen feminiinisyyden energiaa, rakkautta, rauhaa ja toivoa. Korkeavärähteisenä tämä energia ei ole vielä kaikkien käytössä, mutta se on aivan ihanaa, kepeää, iloa tuovaa puhdistavaa energiaa, joten itselle sitä voi aina pyytää.

Kultainen sateenkaarituli

Tämä on Violettiliekin kaikkein uusin versio, johon nyt voimme yltää. Tim Whild ankkuroi tämän energian kaikkien saataville Leijonaportin aikaan 2020. Kultaisessa sateenkaaritulessa yhdistyvät monien mestarien ja arkkienkelien energiat Violettiliekkiin, ja se toimii hyvin korkeassa värähtelyssä.

Violettiliekin enkelit

Arkkienkeli Zadkielin enkelit voivat tuoda hänen muuntavaa violettia energiaansa kaikkialle, minne pyydämme. Violettiliekillä on omat enkelinsä, joita voi pyytää auttamaan liekin kaikkien versioiden käytössä. Jos haluat lähettää Violettiliekin jollekin ihmiselle ilman lupaa, kannattaa pyytää enkeleitä tekemään se, näin et vahingossakaan sotkeennu toisen vapaaseen tahtoon.

Violettiliekin lohikäärmeet

Arkkienkeli Zadkiel ja Gabriel ovat yhdessä luoneet Violettiliekin lohikäärmeet tietoiseksi työkaluksi, avuksi puhdistamaan energioita ja käyttämään liekkiä. Voit kutsua lohikäärmeitä puhdistamaan mitä tahansa, ja ne puhaltavat Violettiliekin energiaa tilanteeseen/auraasi/mihin vain pyydät. Voit määritellä mitä liekin versiota haluat käyttää tai jättää sen lohikäärmeiden harkintaan. Ne, kuten kaikki lohikäärmeet, ovat mestareita liikkumaan eri värähtelyjen välillä ja tietävät kyllä mitä tarvitaan.