Yksisarviset ovat korkeavärähteisen energian ilmentymiä, usein valkoisen hevosen hahmossa, ja ne kuuluvat enkelimaailmaan. Yksisarviset työskentelevät sielun tasolla, ja auttavat meitä toteuttamaan sielunsuunnitelmaamme ja valaistumaan. Kun olet valmis toteuttamaan sielunsuunnitelmaasi sen korkeimmalla tasolla, yksisarviset ovat jo vierelläsi odottaen lupaasi auttaa.

Ne auttavat myös sellaisten asioiden kanssa, mitkä ovat isommalle joukolle hyväksi, kuten vesien ja luonnon kanssa työskentely, lapset, eläimet tai paikan energiavärähtelyn puhdistaminen ja nostaminen.

Yksisarvisten kanssa voi työskennellä aivan kuten enkelienkin kanssa, pyytää apua, pyytää niitä tulemaan meditaatioon tai pyytää päästä yöllä vierailemaan niiden luona. Yksisarvisten energia on puhdasta ja korkeaa, ja yhteys niihin on sitä vahvempi mitä puhtaampana pitää oman energiansa.

Yksisarviset rakastavat naurua ja tuovat iloa ja hauskuutta elämään, sillä ne ovat kohottavat värähtelyä. Olen usein pyytänyt yksisarvisia paikalle kursseille tai oman elämän tilanteisiin, ja melkein aina huomannut, miten kaikki asianosaiset nauravat ja tapahtuu pieniä, hassuja asioita, jotka tuovat iloa ja hyvää mieltä tilanteeseen.