Ylösnousemuksessa oma värähtelymme nousee niin korkealle, että kehomme on täynnä valoa ja otamme käyttöön valokehomme. Tähän kuluu yleensä useita elämiä, mutta tässä vaiheessa planeetan värähtelyn nousua kehitys on nopeutunut huomattavasti. Jokainen ihminen tällä planeetalla on omalla ylösnousemusmatkallaan, ja samoin ovat eläimet ja koko planeetta ja kaikki sen päällä.

Aiemmin planeetan matalammissa energioissa ylösnousemus tarkoitti käytännössä kuolemista, koska keho ei voinut kantaa niin paljon valoa soluissaan. Tästä on jo aikaa, ja tällä hetkellä olemme ylösnousemassa kaikkien kehojemme kanssa. On siis hyvä pitää huolta ihan jokaisesta kehostaan:).

Ylösnousemus on elämää ilossa, valossa ja rakkaudessa, täydellisen terveenä, onnellisena ja tyytyväisenä. Kaikki kehittyy jatkuvasti, joten myös ylösnousseina jatkamme värähtelymme kohottamista eikä elämä suinkaan ole pelkkää hattarapilvessä lillumista. Ylösnousemus vain avaa meille oman mestaruutemme käyttöön, ja voimme vaikuttaa terveyteemme, olosuhteisiimme ja muidenkin elämään kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Luomme jokainen omaa elämäämme koko ajan, mutta ylösnousseena mestarina siitä tulee todella voimakasta ja nopeaa.

Enkelit ja ylösnousseet mestarit auttavat meitä omassa ylösnousemuksessamme. Arkkienkeli Metatron on vastuussa jokaisen ylösnousemuksesta, ja auttaa siinä, kun pyydät. Monet tutut ylösnousseet mestarit ovat jokainen kulkeneet tämän tien ennen meitä, joten he voivat olla myös hyvänä apuna.