Henkistä tietä aloittelijoille

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Siihen on koottu lyhyesti monia niistä käsitteistä ja asioista, joihin henkisen tien aloittelija törmää. Kirja on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että alkaisit luottaa omaan intuitioosi ja omiin auttajiisi ja tietäisit mistä asioista haluat saada lisätietoa.

Kuvaus

Kirja on tarkoitettu henkisen tien alkutaipaleelle, siihen vaiheeseen, kun kiinnostus asioihin on jo herännyt, mutta itsensä voi vielä tuntea vähän epävarmaksi kaikkien outojen käsitteiden ja ristiriitaistenkin tietojen keskellä.

Kirja on täynnä perustietoa, jonka pohjalle on hyvä rakentaa omaa tietään. Se on tarkoitettu avuksi ja opastukseksi, että lukija alkaisi luottaa omaan intuitioonsa ja omiin auttajiinsa ja tietäisi mistä asioista haluaa saada lisätietoa. Ja tietenkin kirjaan on pyydetty enkelien ja muiden valon auttajien siunaukset, jotta jokainen lukija löytäisi juuri oman, parhaimman tiensä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Sisältöä: Enkelit ◊ Enkelipallot – orbs ◊ Yksisarviset ◊ Ylösnousseet mestarit ◊ Oppaat ◊ Elementaalit ◊ Voimaeläimet ◊ Psyykkiset lahjat: selvänäkö, -kuulo, -tunto ja -tieto sekä intuitio ◊ Värähtelytaajuudet ◊ Valaistuminen ◊ Ylösnousemus ◊ Karma ◊ Aura ◊ Chakrat ◊ Maadoitus ◊ Suojaus ◊ Energioiden puhdistaminen ◊ Oman elämän luominen ◊ Elämän tehtäviä ◊ Tienviittoja

(ISBN 978-952-68240-0-0, 96 s.)

Henkistä tietä aloittelijoille on saatavilla myös  Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookysta ja mobiiliversiona GooglePlaysta ja Applen iBookina. Se on myös monissa kirjastoissa.

Otsikko

Go to Top