Energioiden puhdistaminen

Aina välillä voi tuntua, että mukaan on tarttunut vähän muutakin kuin korkeinta valoa ja rakkautta. Varsinkin auttamis- tai asiakaspalvelutyötä tekevät voivat olla päivän päättyessä täpötäynnä toisten ihmisten negatiivisia energioita. Selvätuntoiset ja/tai herkät ihmiset ottavat helposti itselleen toisten taakkoja. Tämä madaltaa omaa energiaa, väsyttää ja sekoittaa elämää, sillä joskus ongelmilta tuntuvat jutut eivät edes ole omia.

Aivan loistavia ja tehokkaita ovat tulilohikäärmeet. Ne voi aivan omin sanoin pyytää polttamaan pois negatiiviset energiat, vihan, suuttumuksen, pelkoon perustuvat energiat… kaiken mitä tahdot. Tulilohikäärmeet tekevät juuri niin kuin pyydät, joten käytä omia sanojasi. Ne ovat myös nopeita, joten kauaa ei tarvitse lieskojen loimuta ennen kuin tulee puhdasta. Voit pyytää niitä avuksi itsellesi tai tiloihin. Muista myös kiittää:).

Energioita voi puhdistaa muuten vaikka suihkussa. Kun vesi virtaa yllesi, kuvittele, miten se samalla huuhtoo pois kaiken negatiivisen ja tarpeettoman. Myös uinti, ja kaikenlainen vedessä oleminen puhdistaa samalla lailla. Luonto on hyvin puhdistava ja maadoittava. Säännöllinen luonnossa kävely tai oleilu pitää energiat hyvin tasapainossa, sillä koko luonto on jo viidennessä ulottuvuudessa.

Kirjoissa ja henkisissä korteissa on puhdistamiskeinoja, ja kursseilla oppii niitä myös. Koska energiapuhdistus tehdään energiatasolla, jokaisella toimii se, minkä hän kokee oikeaksi.

Voit pyytää enkeleitä tai yksisarvisia puhdistamaan aurasi joko visualisaatiossa tai illalla nukkumaan mennessä. Voit vaikka pyytää päästä käymään arkkienkeli Gabrielin luona, ja että hän enkeleineen puhdistaa energiasi. Se on hyvin tehokasta ja unen aikana tietoinen mieli ei pääse vastustamaan asiaa.

Kullanhopeinenviolettiliekki ja kosminen timanttiviolettiliekki

Violettiliekki on tehokas energioiden puhdistaja ja muuntaja. Nykyään, energioiden kohottua, siihen on lisätty hopeinen ja kultainen energia, joten kyseessä on kullanhopeinenviolettiliekki. Joku aika sitten arkkienkeli Gabriel ja Zadkiel yhdistivät voimansa ja loivat vielä korkeamman version, kosmisen timanttiviolettiliekin. Siinä on violettiliekin puhdistava ja muuntava energia, kullanhopeisen violettiliekin kohottava ja Kristus-valoa tuova energia ja kosmisen timantin leikkaava, timantinkirkas energia, joka tehokkaasti katkoo pois kaiken matalamman energian.

Liekkiä voi käyttää omaksi hyödykseen tai sen voi lähettää puhdistamaan tiloja, paikkoja, tilanteita tai muita ihmisiä. Käytä mitä tahansa violettityökaluista – violettiliekkiä, kullanhopeista violettiliekkiä tai kosmista timanttiviolettiliekkiä. Kosminen timanttiviolettiliekki on niin voimakas, että ilman lupaa ei kannata lähettää sitä kellekään. Muissa versioissa arkkienkeli Zadkiel enkeleineen auttaa liekin käytössä, joten jos haluat käyttää liekkiä muiden hyväksi etkä ole kysynyt lupaa, lähetä liekki enkeleiden kanssa, jottet puuttuisi toisen vapaaseen tahtoon.

Tilojen puhdistaminen

Kun oma valotaso nousee, myös kotia voi olla hyvä puhdistella välillä. Voit tehdä sen energiatasolla kuvittelemalla haluamasi valon, vaikka valkoisen, puhdistavan joka kohdan. Jotkut näkevät sen valosuihkuna käsistä, jotkut kuin isona paloletkuna, joillakin valo vain liikkuu. Alussa se voi viedä aikaa, mutta kun sitä tekee usein, homma nopeutuu. Vedä/pyydä vielä lopuksi valosuoja kodin ympärille.

Fengshuikonsultit osaavat poistaa negatiivisia energioita ja maasäteilyä. Enkelit ovat tietysti loistavia tilojen puhdistamisessa, ae Mikael varsinkin. Myös yksisarviset ovat tehokkaita puhdistajia. Ihanat tulilohikäärmeet ja kosminen timanttiviolettiliekki ovat myös tehokkaita.

Tiloja kannattaa puhdistaa myös fyysisillä keinoilla. Suitsukkeet, erityisesti salvia, ovat hyvin puhdistavia. Ääni puhdistaa, esim. tiibetiläiset kulhot, käsien taputtaminen erityisesti nurkissa, sekä henkinen musiikki. Ikkunoiden aukaisu on hyvä tapa saada energiat liikkeelle. Vesi ja merisuola puhdistavat myös. Siivous puhdistaa muutakin kuin fyysistä likaa, joten omalle itselle sopiva siisteys on hyväksi myös energiatasolla.

2018-06-01T09:50:28+00:00