Lisäkoulutukset

Kultaisten aikojen yliopisto

Kultaisten aikojen yliopistossa on myös lisätaitoja ja -tietoja tuovia koulutuksia, jotka eivät liity opintopolkuihin. Näitä voi olla kaikilla tasoilla, ja kun niitä on tarjolla, ne löytyvät tasojen kurssilistauksesta.

On myös muita kursseja, jotka tuovat lisäkoulutusta yliopiston opiskelijoille tai sieltä valmistuneille.

Paluu temppeleihin

Neljä-viisi kuukautta (riippuen ryhmän aikatauluista) kestävä koulutus, jossa osallistujat herättävät muistonsa ja taitonsa Kultaiselta Atlantikselta. Jokainen avaa käyttöönsä hoitomenetelmän tai muun taidon, jota voi alkaa käyttää muiden avuksi. Taidot hiotaan Kultaisen Atlantiksen auttajien ja ryhmän avulla tähän päivään sopivaksi.

Kurssi sopii eneergiahoitajille tai henkisen tien opettajille. Edellytyksenä on soveltuva Kultaisten aikojen yliopiston koulutus, joka arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Valomajakka

Henkistä markkinointia, somen energia-aspektit, käytännön niksejä ja opastusta videoiden, nettisivujen yms. kanssa Kultaisten aikojen yliopistosta valmistuneille opettajille tai parantajille.

Tim Whildin kurssit

Tim Whild on lupautunut kouluttamaan yliopistossa silloin tällöin. Näistä tulee aina ilmoitus kaikille yliopiston opiskelijoille, kun asia on ajankohtainen.