Valon enkelit – perusteita ja arkea (e-kirja)

15,00 

Valon enkelit kulkevat jokaisen vierellä, auttavat, opastavat ja tukevat ihmisiä, eläimiä ja planeettaa. Kirjassa saat perustiedot enkelimaailmasta ja monia käytännöllisiä tapoja ottaa enkelit elämääsi ihan arjessa.

E-kirja on heti ladattavissa pdf-muodossa.

Tuotetunnus (SKU): Valon enkelit ekirja Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Valon enkelit ovat oppaitamme, ystäviämme ja auttajiamme, puhdasta, ääretöntä rakkautta ja valoa. He ovat jokaisen luona ja auttavat kaikkia, jotka ­sen sallivat. Kirjassa on perustietoa enkeleistä, arkkienkeleistä ja koko enkelimaailmasta. Opit myös ymmärtämään omaa suojelusenkeliäsi ja sitä, mitä kaikkea hän ­hyväksesi tekee. Samalla vahvistat yhteyttäsi häneen.

Mukana on paljon käytännöllisiä harjoituksia ja vinkkejä, joiden avulla voit työskennellä enkeleiden kanssa, saada opastusta ja parannusta ja ottaa enkelit osaksi arkielämää.

Sisältöä: Keitä enkelit ovat – suojelusenkeli – enkelimaailmaa – enkelienergian tunnistaminen ja enkelien kanssa työskentely – arkkienkelit – enkelit arjessa – yleisiä enkelikysymyksiä – huolet ja murheet – ihmissuhteet – terveys ja hyvinvointi – parantaminen – runsaus – vahvempi yhteys enkeleihin…

Kirja on pdf, jonka saa ladattua itselleen heti maksun jälkeen. (137 s. pdf, ISBN 978-952-68240-8-6)

Kirjaa on saatavilla myös paperiversiona kirjapainon nettikaupasta sekä mm.  Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookysta sekä e-kirjana (Google Play, Apple iBook, Amazon Kindle, Elisa Kirja). Se on myös monissa kirjastoissa.

Otsikko

Go to Top