Ajatuksella toimiva valo

Moinen ihme on omassa rappukäytävässä, mutta oikeasti tietysti otsikko viittaa kuitenkin siihen, miten helposti saamme yhteyden valonauttajiin, valoon ja korkeaan värähtelyyn. Ajatuksella.

Olen miettinyt viime aikoina intuition nopeutta, tai ehkä paremminkin sitä viiden sekunnin ikkunaa, joka avautuu aikomuksen ja/tai intuitiivisen ohjauksen ja ajatuksen väliin. Siitä, kun ensimmäinen oivallus tai ehkä paremminkin energiakipinä ilmaantuu, on pieni hetki, jolloin vedämme asian helposti tähän todellisuuteen tai saamme helposti aikaiseksi sen, mihin juttu liittyy. Sitten viiden sekunnin kuluttua ajatukset ovat ehtineet mukaan, ja alamme pyörittää asiaa mielessä, ajatuksissa ja sulloa sitä mentaalikehoon, jolloin energia valuu sinne eikä enää toteutukseen.

Hyödyllinen tieto, jos aikoo saada jotain aikaiseksi tai vaikka tehdä jotain muutoksia omissa liikuntatottumuksissa. Silloin, kun asia on päässyt ajatuksiin asti, on paljon vähemmän motivaatiota yhtään mihinkään. Joten heti ylös sohvalta, pääsee paljon helpommalla:).

Olen siis miettinyt – eli kyllä, kuluttanut energian mielessä – toimiiko sama intuition kanssa. Toisaalta kun olen testaillut sitä käytännössä (lue: pelien valinnoissa), tulee yhtä paljon huteja kuin osumia. Joten en sitten tiedä. Ehkä, jos kyse olisi muusta kuin pelistä, homma toimisi paremmin. Pitää kokeilla vaikka kaupassa. Aikomus kuntoon ennen kauppaan menoa, ostan vain sitä mikä tuo hyvinvointia ja elinvoimaa kehoilleni, ja sitten eikun menoksi, nappaan ajatuksetta hyllystä sen, mihin katse osuu. Hmm. Saa nähdä.

Olen niin paljon tottuneempi siihen tapaan, missä aistin mikä on oikea vaihtoehto. Joskus saan itseni tosin ihan sekaisin juttujen kanssa, ja pitää huudella enkeleitä apuun, mutta pääasia, että toimii ja tiedän, mikä on oikein minulle. Tuo aikaikkuna on minusta kuitenkin kiinnostava, sillä olen ollut ymmärtävinäni, että siinä välissä on taianomaisuuden voimaa, jossa voi tapahtua ihmeellisiä asioita. Ilman ajatusta, mikä on kiinnostavaa sekin.

Talvipäivänseisaus on huikea valon juhla, ja jo pelkän ajankohdan, tai valon, ajatteleminen avaa meidät sille valovirralle, joka kylvettää planeettaa korkeissa värähtelyissä juuri nyt ja tästä eteenpäin. Kun kuljemme kohti uutta kultaista aikaa, jokainen vuosi värähtelee yhä korkeammassa energiassa, ja jokainen talvipäivänseisaus ja muut energiapäivät ovat yhä vaikuttavampia. Nyt ollaan tässä vuodessa, ja ainakin itse koen tämän suurena siirtymänä parempaan.

Olen viime aikoina puhunut paljon aikalinjoista, miten siirrymme uuteen aikalinjaan juuri nyt. Aikalinja on vähän vaikea selittää muille kuin scifiä katsoville/lukeville, mutta se on silti todellinen siirtymä energiassa. Se ei ole vaihtoehtotodellisuus, joka aukeaa aina valinnoista, eikä värähtelytaajuuskaan. Se on muutos, jossa aiemman aikalinjan mahdollisuudet eivät ole enää todellisia. Näen sen aina itse kuin valovirtoina, siltoina tai teinä läpi universumin. Kun siirrymme toiseen aikalinjaan, siirrymme toiselle sillalle, tai valovirtaan. Värähtelytaajuudet ovat edelleen olemassa, menneisyyttä sellaisena kuin se oli, ei enää ole, ja tulevaisuus on kirkkaampi, valoisampi ja korkeavärähteisempi, ja elämme tässä ja nyt, kuten ennenkin. Meille aukeavat uudet, loistavammat mahdollisuudet ja matka uuteen kultaiseen aikaan on nopeutunut.

Aikalinjamuutos on automaattinen. Osa ei ehkä sinne lähde, mutta suurin osa siirtyy. Se, mitä viemme sinne mukanamme, riippuu taas sitten omasta energiasta. Ajatusten ja energian keskittäminen valoon ja korkeavärähteisiin asioihin ja toivoon ja luottamukseen antaa vauhtia ja voimaa uudessa aikalinjassa. Jokainen teemme valinnan tietysti itse, ja keskitymme siihen, mikä on pielessä ja riipumme kiinni menneessä värähtelyssä, tai sitten pidämme energian tasapainossa ja ajatuksemme valossa, ja saamme valoisuuta lisää – sillä valo toimii ajatuksella.

Jos lisäksi edes joskus ottaa tietoisesti vastaan korkeampaa energiaa, vaikka hiljentymällä, visualiaatiossa, meditoimalla tai tietoisella luonnossa olemisella, ankkuroi tehokkaasti korkeampaa energiaa itseä ja planeettaa varten. Vaikka ajatuksesta ja aikomuksesta sekin lähtee, avautuminen ilolle, rakkaudelle ja mille nyt kukin haluaa.

Niin, se oman rappukäytävän valo… Taloyhtiöön vaihdettiin liiketunnistimella toimivat valot. Hyvin toimii, ei siinä mitään. Mutta minun oveni edustalla oleva tasanne on usein valossa vaikkei mitään liikettä ole. Kun ajattelen, että lähden ulos tai alan vetää kenkiä jalkaan, rappuun syttyy valo. Ajatuksen ja aikomuksen voima on ihmeellinen:).

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

21.12.2021|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top