Arkkienkeli Aurora

Arkkienkeli Aurora on arkkienkeli Urielin kaksoisliekki, saman energian jumalallinen feminiininen puoli. Aurora on kuin nimensä, tuoden toivoa, luottamusta ja aamunkoiton kauneutta ja uudistumista. Aurora auttaa meitä luottamaan itseemme ja hälventää pelkoja, jotka estävät elämästä parasta elämäämme.

Voit pyytää Auroran avuksesi joka aamu, kun olet aloittamassa jotain uutta, ihan mitä tahansa mikä on erilaista kuin ennen. Aurora ja kaksoisliekkinsä Uriel ovat loistavia auttajia silloin, kun aloitat uutta yritystoimintaa tai haet töitä, sillä he auttavat sinua näkemään oman osaamisesi ja luottamaan itseesi sekä kertomaan osaamisestasi oikealla tavalla.

Voit pyytää Auroran ja Urielin apua omin sanoin, omalla tavallasi. Muista, että valon enkeleiden kanssa ei tarvitse anella, ei perustella eikä käydä kauppaa. Vain pyydät, selkeästi ja luottavaisesti, ja enkelit voivat puuttua elämääsi. On myös hyvä kiittää, sillä olet tietysti kiitollinen, kun saat apua, ja kiitos lisäksi vahvistaa energian elämääsi.

Huna-rukous on havaijilainen rukous, jolla luodaan uutta. Se suunniteltiin alun perin 28 päivää kestäväksi, mutta nykyään energioiden kohoamisen myötä asiat voivat alkaa muuttua paljon nopeamminkin. Älä kuitenkaan lopeta kesken, kannattaa jatkaa niin kauan, että saat sen, mitä haluat.

Huna-rukous toimii niin hyvin, koska se samalla valmistelee meitä muutokseen. Useimmille ihmisille muutos on hankala ottaa vastaan, vaikka se olisi toivottukin. Huna-rukous tuo muutoksen askel askeleelta, niin että energiamme muuttuu ja olemme lopulta valmiita ottamaan vastaan sen hyvä, mitä haluamme.

Kun yhdistät arkkienkeli Auroran ja Huna-rukouksen, voit alkaa toden teolla luoda elämääsi sellaiseksi, kuin haluat.  Oma suojelusenkeli on hyvä ottaa mukaan aina kaikkeen, olemaan apuna ja tukena kaikessa.

Huna-rukous arkkienkeli Auroran ja oman suojelusenkelin kanssa

Mieti ensin selkeäksi mitä haluat. Mieti lyhyt, napakka ilmaisu, niin että voit muutamalla lauseella sanoa mitä haluat.

Rakas arkkienkeli Auroa ja oma suojelusenkelini,

…. (tähän se, mitä haluat, vaikka Työni on nyt iloista ja ihanaa ja nautin joka päivästä. Saan työstäni tyydytystä, arvostusta, iloa ja runsautta ja työkaverit, asiakkaat ja esimiehet arvostavat minua ja sitä, mitä teen. )

Sano edellä oleva alusta lähtien kolme kertaa.

Sano sitten kerran:

Rakas korkeampi itseni, vie tämä rukous suoraan Alkulähteelle yhdessä täydellisesti aktivoidun ilmentämisvoimani kanssa.

Kuvittele tai visualisoi hetken, miten rukous sinkoutuu ylemmäs, aina Lähteeseen asti.

Käännä kämmenet ylöspäin vastaanottavaan asentoon ja sano: Luoja, annan siunausten sateen langeta.

Kuvittele hetken, miten kimaltava sade virtaa yllesi, ja täyttää koko olemuksesi.