Arkkienkeli Rafael

Elämme aikaa, jossa kohoavat värähtelyt vaikuttavat myös fyysiseen kehoon. Jokaisen oma elämäntapa, ruoka, uni, liikunta ja muut asiat vaikuttavat tietysti aina, mutta värähtelyn nousun myötä myös energia alkaa vaikuttaa yhä voimakkaammin.

Tavat, jotka aiemmin olivat sopivia, eivät välttämättä ole sitä enää. Kehomme tietää aina, mitä tarvitsemme, mutta aina emme huomioi sitä.  Arkkienkeli Rafael voi auttaa huomaamaan mitä keho kaipaa ja mikä toisi hyvinvointia.

Harjoitus – helppoja muutoksia

Tee tämä viikon ajan joka ilta. Varaa paperia ja kynä valmiiksi, niin voit heti aamulla (tai vaikka yöllä, jos heräät opastukseen) kirjoittaa ylös opastuksen, jota sait.

  • Ajattele pitkin iltaa, että aiot yöllä mennä arkkienkeli Rafaelin luo saamaan opastusta. On hyvä vähän rauhoittaa iltaa ja mennä ajoissa nukkumaan.
  • Kun menet nukkumaan, varmista että olet maadoittunut. Tee juuret ja/tai pyydä arkkienkeli Sandalfonia tai maalohikäärmeitä pitämään sinut maadoittuneena.
  • Tee myös suojat, pyydä arkkienkeli Mikael ja oma suojelusenkelisi suojelemaan sinua.
  • Pyydä sitten, että pääset yöllä arkkienkeli Rafaelin retriittiin, Portugalin Fatiman yläpuolelle. Pyydä, että saat yön aikana arkkienkeli Rafaelilta opastusta siitä, mikä saisi sinut voimaan paremmin.
  • Jos haluat, voit pyytää lisäksi, että arkkienkeli Rafaelin lohikäärmeet polttavat pois uskomukset ja muut esteet hyvinvointisi tieltä.

Aamulla kirjoita ylös mitä koit. Et ehkä muista mitään, koska arkkienkelien energia on niin korkea. Tai voit muistaa häivähdyksen unesta, jossa söit jotain tai teit jotain. Ehkä heräät tunteeseen tai energiaan, kuten iloon tai onnellisuuteen. Kirjoita kaikki ylös. Se vahvistaa ja ankkuroi energian käyttöösi.

Harjoitus – syö sitä, mikä on kehollesi oikein

  • Ennen kuin menet kauppaan tai tilaat ruokaa netistä, kutsu arkkienkeli Rafaelia. Pyydä, että hän ohjaa sinua ostamaan sellaista, mikä sopii sinulle (ja muille, kelle kokkaat), maistuu hyvältä ja auttaa sinua voimaan paremmin. Sitten vain osta sellaista, mikä tuntuu oikealta.
  • Kun teet tätä säännöllisesti, saat huomaamattasi aikaan ison muutoksen parempaan omassa ruokavaliossasi.