Elätkö uudelleen Atlantiksen romahtamista?

Mielenkiintoisia aikoja, sitä ei tarvitse kenellekään enää kertoa. Ja että totuus (siis minun mielestäni totuus, mieti onko se sinulle totta) ei unohtuisi, myllerrys, natisevat yhteiskunnan rakenteet, voimakkaat asemiin jumittumiset keskusteluissa ja monet muut kauhisteltavat ilmiöt ovat osa suurta muutosta parempaan.

On se silti hassua, jotenkin kun sitä energiatasolla katseli ja toivoi ja odotti, ymmärsi kyllä, että myös käytännön elämän ja yhteiskunnan on muututtava. Mutta nyt, kun elämme keskellä sitä muutosta, vain toivoo, että menisi jo ohi… Ja meneehän se, heti, kun olemme valmiita, heti, kun tarpeeksi ihmisiä on herännyt, heti, kun tarpeeksi moni on ottanut vastuun elämästään ja teoistaan, heti, kun kokonaisenergia on noussut tarpeeksi alueellisesti ja planeetanlaajuisesti. Merkkejä on jo…

Mielenkiintoiseksi ajan tekee myös planeettakuviot ja esiin nousevat energiat. Marraskuun lopun täysikuu on täsmälleen samoissa asemissa kuin marraskuun täysikuu 2012. Ja senhän tiedämme, mitä silloin tapahtui, kauan odotettu Kosminen hetki, joka päätti Atlantiksen kokeilun. Suuri konjuktio talvipäivänseisauksen aikaan tuo samat energiat kuin vuonna 2000, kun vaihdoimme vanhasta energiasta uuteen, ja tuo lisäksi taas yhtä suuren muutoksen kuin Kosmisena hetkenä. Planeettakuviot tuovat rytinällä muutosta, osa on toistunut viimeksi juuri ennen renessanssia, osa päättää syklin, joka alkoi vuoden alusta, ja vaikka mitä muuta. En paljoa astrologiasta ymmärrä, energiasta enemmän, ja tiedän, että nyt juuri, tässä loppuvuoden aikana, meillä on mahdollisuus aivan huikeisiin muutoksiin. Mikä ei tietenkään ole sattumaa, vaan osa suurta suunnitelmaa.

Muutos, puhdistuminen ja puhdistaminen ovat niin voimakkaita, että viimeisiä kaivellaan. Salat paljastuvat yhteiskunnassa ja omassa elämässä, jopa niin, että pelot tai asenteet Atlantiksen romahtamisen ajoilta nousevat pintaan. Yksi kaveri puhui siitä, miten häntä ahdisti ihmisten kahtiajakautuminen koronaan suhtautumisessa, kunnes ymmärsi, että esiin nousi Atlantiksen lopun ajan kuvio, jossa toistui sama kahtiajakautuminen. Olen myös aika varma, että ne ihmiset, jotka takertuvat salaliittoteorioihin, ovat kokeneet lopun ajat Atlantiksella, jossa ihmisiä kontrolloitiin eri tavoin ja energiansa puhtaana säilyttäneet kokivat monenlaista vainoa. Varmasti on monenlaisia kuvioita ja salaliittojakin, mutta vitsi onkin siinä, että kun värähtely nousee tarpeeksi, ne häviävät automaattisesti, joten parasta salaliittojen hävittämistä on nostaa omaa energiaansa:).

Kun Atlantis romahti, osa siirtyi uusiin paikkoihin maailmalla ja lopuille kävi sitten vähän heikommin. No, sitä saa mitä ja niin edelleen. Mitäs tuli valittua matalan energian. Joka tapauksessa koko Atlantiksen loppu oli niin iso asia, että se jätti jäljen koko planeetan laajuisesti, ja trauma vaikutti ja vaikuttaa kaikkiin. Näinä aikoina on hyvin mahdollista, että suuri osa ahdistuksesta ja halusta joko pelastaa muut tai syyttää heitä kumpuaa kymmenentuhannen vuoden takaa.

Konstit tähän ovat tutut, ja varmasti jokainen henkistä tietä kulkeva ne tietää. Huolehdi omasta energiastasi, maadoita, puhdista, käytä Violettiliekkiä, mitä tahansa versiota, ole lempeä itsellesi, anna muiden elää oman totuutensa mukaisesti. Violettiliekki, kaikkine versioineen, on tarkoitettu juuri tätä aikaa varten. Omien pelkojen esiintulo on aina rankkaa, ja henkisten lakien mukaisesti näemme ne toisten peilauksena, siitä mikä nostattaa suuria tunteita. Puhdistus auttaa siihenkin, ja jos ymmärtää mistä on kyse, jo se tuo muutoksen ja auttaa irrottautumaan vanhoista energioista.

Kultaisen Atlantiksen ihanat enkelit ja lohikäärmeet voivat olla myös suureksi avuksi. Kun saamme yhteyden Kultaisen Atlantiksen energiaan, se muu Atlantis hälvenee, ja esiin alkavat nousta ihanat muistot, lahjat ja energia. Nämä enkelit ja lohikäärmeet voi kutsua vierelleen, jos he eivät siinä jo ole, ja pyytää heitä hälventämään kaiken negatiivisen, mikä Atlantikseen liittyy.

Tämä loppuvuosi ja vuoden alku on niin ihmeellistä aikaa, että on vaikea nähdä ensi vuoden energiaa. Parempaan mennään, se on selvä, ja korkeampaan mennään, sekin on selvä. Jos ja kun talvipäivänseisauksena miljoonat ihmiset heräävät henkisempään todellisuuteen, muutos voi olla todella raju. Turbulenssista selviää, kun jalat ovat maassa ja sydän avoinna, jotta voi levittää siipensä.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

16.11.2020|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top