Enkelit ovat valo-olentoja Alkulähteen sydämestä. Enkelit tunnetaan joka puolella maailmaa ja kaikissa pyhissä teksteissä. Enkeleitä on lukemattomia, monissa värähtelytaajuuksissa.

Usein oma suojelusenkelimme on ensimmäinen kosketuksemme enkelien maailmaan, koska hän voi madaltaa värähtelyään niin paljon, että voimme aistia hänet. Tuttuja ovat myös monet arkkienkelit, varsinkin arkkienkeli Mikael. Enkeleitä on kuitenkin paljon muitakin.

Jokaisella ihmisellä, jokaisella eläimellä, jokaisella projektilla, jokaisella metsällä, jokaisella kodilla, jokaisella asialla ja käsitteellä, jokaisella kaupungilla, maalla ja maanosalla, jokaisella ruohonkorrellakin, ihan kaikella, on oma enkeli. Lisäksi on lukemattomia muita enkeleitä, joilla on omat tehtävänsä, kuten rauhan enkelit, rakkauden enkelit tai parantamisen enkelit. Enkeleitä riittää kaikille ja kaikkialle, ja tällä hetkellä planeetalla on enemmän enkeleitä kuin koskaan.

Alkulähde on lähettänyt lukemattomia enkeleitä tälle planeetalle auttamaan meitä tässä uskomattomassa hypyssä uuteen kultaiseen aikaan. He ovat Luojan lähettäminä auttamassa meitä, että avaisimme sydämemme rakkaudelle ja rauhalle, ja koko planeetta ja kaikki sen päällä voisivat nostaa energioitaan.

Kun värähtelymme nousee, alamme aistia valon maailman ja myös enkelit helpommin. Ei ole kuitenkaan väliä tunnistaako enkelien energian tai aistiiko heidän lähellä oloaan, jokainen voi pyytää apua ja opastusta enkeleiltä, ja jo pelkkä enkelien ajattelu vetää heidät vierellemme.

Enkelit eivät voi puuttua vapaaseen tahtoomme, joten apua pitää pyytää ja opastusta kysyä, jolloin heillä on lupa olla apunamme. Enkelit voivat helpottaa elämäämme monin tavoin. He voivat myös ympäröidä meidät suojelevalla tai parantavalla energialla, tai tuoda iloa, rakkautta tai viisautta tilanteeseen tai ihmissuhteeseen. Enkelien energia on aina rakastavaa ja ihmistä kunnioittavaa eivätkä he nipota, käske tai moiti. Enkelien rakkaus on rajatonta ja ääretöntä.