Krokotiilit ei vielä mitään

On hienoa, että kun kysymme valon auttajilta jotain, vastaus tulee aina. Sitä ei aina tahdo ymmärtää, eikä varsinkaan hyväksyä, mutta vastaus tulee kyllä. Niin, ja joskus sitä toistetaan aika kauan, ennen kuin menee perille…:).

Tämä iso muutos, mikä tänä keväänä on energioissa ollut, on saanut minut taas kyselemään ihan kaikkea, kyseenalaistamaan kaiken ja miettimään mitä tekisin isona. Unet ovat sen seurauksena olleet aika mielenkiintoisia. Osansa varmaan on myös maailman myllerryksellä, vaikka kuinka yrittää putsailla sitä, mikä ei kuulu itselle. Aina jotain jää, varsinkin kun ei aina itse huomaa mitä kaikkea mukaan on tarttunut.

Mutta opastusta on tosiaan saatu, myös ne krokotiilit unessa. Krokotiilit tajuan, se oli ihan selvää viestintää, ja samoin aika ymmärrettäviä ovat unet, joissa opetan jotain. Niitä on ollut paljon. Kohta varmaan kurssilaiset ja tutut ihan tältä tasolta alkaa taas huomautella, että olit muuten mun unessa viime yönä, ja opetit jotain. Näitä on ollut. Vastauksena yhteen opastuksen pyytämiseen opetin unissa Exceliä, mikä oli lievästi sanottuna outoa. Kivaa, siinä unessa, ja muutenkin, sillä Excel on minusta oikein hauska, sillä voi tehdä melkein mitä tahansa, Mutta en ihan heti olisi omaan mestaruustiehen yhdistänyt… Kaipa tuo selviää.

Aloittelin aikaisemmin tänä vuonna arkkienkeleistä kirjaa, vaikka se oli pakko pistää välillä syrjään. Nyt sitten kaivoin esiin arkkienkeli Metatronin haastattelun, aikomuksena palata asiaan ja kirjoittaa toivon mukaan edes jotakin. Ei sitten mennyt ihan niin, sillä jäin niin ihmettelemään Metatronin vastauksia. Hän on aina (ainakin minulle) hyvin suora ja selkeä, ja vastaa täsmällisesti siihen, mitä kysyn. On sitten ihan omaa tyhmyyttä, jos ei osaa kysyä:).

Olenkin hyvin kiitollinen, että asioita arkkienkeleihin liittyen on selitetty. En tiedä miten saan sen kirjaan asti, koska ymmärrys energiatasolla on joskus vaikea pukea sanoiksi. Ihan sanallisesti olen tietysti kirjoittanut Metatronin vastaukset muistiin, mutta enemmän ne ovat muistiinpanoja, jotka avaavat energian, kuin suoraa tekstiä, eivätkä varmastikaan aukea kaikille ihan sellaisenaan.

Runsain mitoin viime aikoina saatuja opastusvinkkejä vaan tulee ihmeteltyä. Joskus niihin uppoaa niin, että saa itsensä ihan sekaisin, alkaa miettiä, että ehkä sitten pitäisi jotain, kun sitä toitotetaan joka suunnalta. Vaikka kuinka paljon toistelen muille sitä, että teemme itse päätökset, ja opastus on vain vaihtoehto, on helppo alkaa ajatella, että niin sitten pitäisi.

Huomasin itse miettiväni yhtä isoa elämänmuutosta, joka näytti ensin ihan hyvältä, ja sitten vaihtoehdot alkoivat tulla aina vaan hankalammiksi, kunnes lopulta olisin joutunut tilanteeseen, jota olisin todella inhonnut. Onneksi tajusin, että nyt ihan oma mieli pyörittää, ja se alkuperäinen opastus on jäänyt kauas taakse, eikä tarkoittanut ollenkaan sitä mihin mielenpyöritys minut vei. Ehkä ne on ne kuudet aivot, pystyy ajattelemaan nopeammin kuin enkelit ehtii väliin…

Mutta kaikkein hulluin juttu tapahtui tänään. Tai toistaiseksi hulluin, mistä sitä tietää mitä vielä on tulossa. Aukaisin yhden pdf-tiedoston. Se oli ihan ok, sitä asiaa mitä pitikin, katsoin siitä pari juttua. Avasin toisen välilehden, toisen tiedoston, ja tein töitä sen kanssa. Sitten muutaman tunnin päästä otin esiin sen ensimmäisen pdf:n, joka siis oli edelleen auki, ei tarvinnut aukaista uudelleen, kunhan vaan valitsi sen välilehden. Se oli muuttunut. Enkä vieläkään voi tajuta miten se voi tapahtua… Tiedostossa puhuttiin tähtiperheistä, sielun alkuperästä ja mitä kautta olemme tulleet tälle planeetalle. Tiedoston nimi oli edelleen se alkuperäinen, mutta asia oli vaihtunut. Ei siis mitään ymmärrystä miten se on millään tavalla mahdollista. Pistin kyllä äkkiä uudistuneen tiedoston eri nimellä talteen, saa nähdä säilyykö info. Ehkä olen liikaa katsellut taivaalle viime aikoina ja ajatellut komentaja Ashtarin laivuetta:).

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

3.5.2021|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top