Kun sykli muuttuu, se muuttuu

Itsestään selvää tietysti, mutta ei siltä aina vaikuta, eikä sitä aina muista. Tarkoitan nyt numerologisia syklejä, joita on monenlaisia, ja erityisesti milestones-nimistä, virstanpylväät suomeksi. Se on äärimmäisen yksinkertainen tapa katsoa milloin elämässä on mitäkin energiaa, ja milloin tulee muutos. Ja ainakin itsellä se on hyvin huomattavissa, tunnistan energian aina. Tämä ja muut numerologiset syklit on mielenkiintoisia, koska ne on hyvin pakottavia, energia vaihtuu vääjäämättä. Vaikka kuinka ihmettelisi, kun kaikki on ihan niin kuin eilen ja viime viikolla, ja silti tuntuu uudelta ja toisenlaiselta, ja yhtäkkiä teenkin eri juttuja, ei järki ja tahto oikein riitä mihinkään. Kun muutos tulee, se tulee ja muutos tarkoittaa sitä, että joku muuttuu. Eikä kyse ole yleensä pikkujutuista, vaan siitä, mihin suuntaan energiani ja mitä siitä seuraa.

Milestone, virstanpylväs, on yksinkertainen ja kuitenkin vaikuttava. Vaihtokohta on omana syntymäpäivänä, vaikka vuosista puhutaankin. Siinä yksinkertaisesti lasketaan vuoden numerot yhteen, vaikkapa 1985 on 1+9+8+5=23, 2+3=5. Eli vuonna 1985 alkaa viisi vuotta kestävä kausi, johon kuuluu viitosen energiaa, muutosta, vaihtelua ja muuntumista.

Nämä on minusta mielenkiintoisia siinä mielessä, että aika monella tässä laskelmassa on tietty rytmi. Yhdellä kaverilla vuodet menee 2 tätä, 4 tuota, 8 jotakin, sitten tulee 5 vuotta yhtä ja 1 vuosi toista ja taas lähdetään 2-4-8-5-1 uudelleen, syntymästä inkarnaation loppuun. Usein rytmi on yksinkertaisempi, ja joillakin ei ole selvää rytmiä ollenkaan. Itselläni se on 3 ja 6. eli aina kolme vuotta kiirusta ja luovuutta ja joko sosiaalista tai ei, ja sitten 6 vuotta rakkaudellisempaa energiaa, joka liittyy myös opena olemiseen, yrittäjyyteen ja kotiin ja perheeseen.

Itselläni alkoi henkilökohtainen ykkösvuosi, eli uutta ja ihmeellistä elämään, kiitos. Samalla selkeästi energia alkoi olla toisenlainen muutenkin. Olemme ihan kollektiivisestikin vaihtamassa taas kerran suuremmalle vaihteelle, joten sekin vaikuttaa. Planeettoja on kääntynyt oikeinpäin, hienoja planeettakuvioita on menossa ja vaikka mitä, talvipäivänseisaus ja portaalipäiviä on tulossa, joten totta kai se tuntuu. Huomasin silti, että nyt on jotain muutakin. Aloin nimittäin siivota kaappeja, järjestellä huonekaluja, tehdä ruokaa pidemmän kaavan mukaan ihan itselle (!!!) ja kaikkea muutakin kummallista on menossa, liittyen kotiin, työhön ja lähimmäisiin.

Eli kuutosen energia humahti kerralla tänne, ja sitä sitten kestää seuraavat kuusi vuotta. Lisänä omissa transitioissa eletään ykköstä, ja kun vuosikin on ykkönen, ja mestarin polun kehittymistä lupailevat muut kuviot, ei ihme, että uudelle tehdään tilaa ja pistetään elämää järjestykseen. Ihan kuin joku tulppa oli lähtenyt pullon suulta, niin voimalla tulee tekstiä enkelimaailmasta kirjoja varten ja niin paljon kannustusta saan yläkerran kavereilta kaikkeen siihen, mitä oisi aika tehdä.

Arkistojen aarteet vain vähän askarruttavat. Joistakin on niin vaikea luopua. Ihan surutta heittelen pois aika paljon sellaista, mikä on ollut tosi tärkeää muutama vuosi sitten tai vielä kauemmin. Mutta jotkut… Kaapissa on mm. suuri määrä sisustussuunnittelu- ja fengshui- ja tilasomistusopiskelujen aikaista matskua. Värikarttoja, suunnitelmia ja kuvia valmiista töistä ja työselostuksia ja aineistoa kaikesta aiheeseen liittyvästä. Ei mitään käyttöä, sillä oppi on saatu ja osaan panna sen käytäntöön, mutta kun ne on niin mielenkiintoisia. Ja osa kauniita. Ja mielenkiintoisia. Ja hienoja. Luovu noista nyt sitten. Samalla olen varma, että luovuttava on, sillä nyt on uudet kuviot.

Samalla pistän järjestykseen sitä suurta määrää paperimatskua, mitä kaikilta kursseilta on kertynyt. Sitä muuten on… Välillä tuntuu, että minäkö tuollaista olen tehnyt, siis siinä mielessä, että vau miten hienoa. On ollut aivan mahtavia koulutuksia, kuten Paluu temppeleihin (terveisiä osallisille), tai Serafinan opiston kaikki kaudet (terveisiä sinnekin) ja monet muut. Hassua oikeastaan, miten ne olivat melkoisen edistynyttä kamaa aikanaan henkisellä tiellä, mutta silti energia ei ole enää kohdillaan, että niitä voisi pitää uudelleen. Uuden aika, ainakin minulla ja kurssilaisilla, joten seurataan uusia tähtiä uudessa energiassa:).

On muuten mielenkiintoista, että Suomella on tuo virstanpylväsrytmi aina 9. Yhdeksän vuotta ysin energiassa, uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Mietin sitä, ja vähän kysäisin ae Metatroniltakin. 9-energia on hyvin rakkaudellista, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, ja aina, kun ollaan itsekkäitä, menee pieleen. Mutta kun toimitaan rakkaudella kaikkien korkeimmaksi parhaaksi (ja kaikkiin kuuluu myös itse!), saadaan paljon apua ja tukea niin maassa kuin taivaassa ja kaikki onnistuu. Eli oisko tuo niin, että Suomi on korkeamman rakkauden syklissä koko ajan, ja aina yhdeksän vuoden jälkeen päästään spiraalissa korkeammalle, niin sen nyt käsitän. Ei ole aina mennyt ihan putkeen, eli asioita on opittu vaikeimman kautta, mutta mitä korkeammalle värähtely nousee ja mitä rakkaudellisempi yhteiskunta on, avoin, suvaitsevainen, mutta kuitenkin erottelukykyinen siinä, mikä on oikeasti valosta ja rakkaudesta, ottaen vastuun päätöksistä ja valinnoista, sitä paremmin meillä menee.

Ja nyt itsenäisyyspäivänä vaihdettiin Suomen osalta 6-vuoteen, eli vastuullinen rakkaus, huolehditaan perheestä, läheisistä, kodista rakkaudella, uudella tavalla muutoksia tehden. Ollaan vielä pari vuotta tässä 9-energiassa, ja seuraava spiraali alkaa 2025, ja taas mennään ysin vauhdilla, korkeammassa värähtelyssä.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

6.12.2022|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top