Mitä eroa on sorsalla – tai chakralla

Älyttömät vitsit on hymyilyttäviä. Niin kuin se Mitä ero on sorsalla? Vastaus on tietysti, että se ui paremmin kuin kävelee. Hauska juttu, minusta:). Vähän samaa mietin chakrojen kanssa, nyt kun niistä on lukenut, kysellyt yläkerran kavereilta ja vähän opettanutkin tavallista enemmän. Eli mitä eroa on chakralla?

Se pyörii paremmin kuin hyppii? Se tukkeutuu helpommin kuin avautuu? Tai ehkä se, että kukaan ei tiedä siitä vielä tarpeeksi, vaikka hyvin moni luulee tietävänsä ja opettaa tietämäänsä muillekin. Itse asiassa mietin chakroja siltä kannalta, että oisko ne tavallaan kuin portaaleja. Kunnes sitten aikani pähkäiltyäni antoivat tuolta yläkerrasta ymmärtää, että ei ollenkaan. No, olisin sen varmaan jossain vaiheessa tajunnut itsekin.

Mutta on niissä samojakin piirteitä, olen sitä mieltä. Portaalit ovat korkeavärähteisiä paikkoja, jotka planeetan matalissa energioissa olivat pitkän suljettuina, ovat viime aikoina alkaneet avautua, ja niihin ei laskettu ihmisiä sisään pitkiin aikoihin, ettei sotkettaisi energiaa. Nytkin vielä pääsemme vain tietylle tasolle, sinne, mihin oma värähtelymme yltää. Portaalit säteilevät tiettyä energiaa ynnä 33 kosmista portaalia vielä Kristusvaloa. Ne vaikuttavat siihen alueeseen, missä ovat, ja isot portaalit koko planeetanlaajuisesti.

Eikö muka chakroissa ole tai voisi olla samoja piirteitä? Korkeavärähteiset chakrat olivat ulottumattomissa pitkään, ja ihmiset pyörivät vain 7 chakran kanssa kymmenentuhatta vuotta, ja jotkut jumittavat vieläkin. Sitten, kun korkeaävärähteisemmät chakrat alkoivat avautua, niille ei paljon voinut tehdä, mitä nyt pyydellä arkkienkeleitä sun muita valo-olentoja apuun. Chakrat kehittyivät, jos kehittyivät, kun värähtelymme muuttui. Voimme nyt ymmärtää jo jotain chakroista ja työskennellä niiden kanssa, mutta viisaimmat tekevät sen aina tyrkyttämättä omia mielipiteitään miltä chakran pitäisi näyttää tai miten toimia, jottei sotkettaisi koko systeemiä. Lisäksi chakrat vaikuttavat ihmisen lisäksi ympäröivään maailmaan, varsinkin sydänchakrat. Vähän samoja juttuja minusta kuin portaaleissa.

Joten, mitä tästä sitten seuraa, kas siinä kiehtova ajatus. Oisko tarkoitus, että ihminen on yhtä voimakas valon ja korkeamman värähtelyn tuoja tälle planeetalle kuin portaalitkin? Että voimme vaikuttaa parhaimmillaan yhtä laajalle kuin valtavat portaalit, tai vähintäänkin oman asuinalueen laajuisesti?

Mestarit ovat tolkuttaneet viime aikoina yhä painokkaammin yhä useammalle sitä, että huolehdi omasta energiastasi, sillä kollektiivinen energia tarkoittaa sitä, että oma energia vaikuttaa kaikkialle. Asia, jonka tietää, mutta joka jää usein sisäistämättä, kun pitää keskittyä pelastamaan kaikki muut. Helpommalla ja nopeammin sujuisi, kun valaistuisi ensin itse, mutta ehkä se on liian helppo tie, ei pääse pelastamaan uhreja eikä olemaan marttyyri, joka kyllä voisi valaistua, jos kaikki muut ensin.

Kun päästään sinne asti, että oma energia alkaa olla jo kunnolla kohonnut ja chakrat toimivat tasapainoisesti ja korkeassa värähtelyssä, ilman suurempia tukoksia, ehkä ne tosiaan alkavat säteillä kuin portaalit. Sydän, kaikki sydänchakrat, tuovat rajatonta rakkautta. Kruunuchakra viisautta ja valaistumista, solar plexus itsen ja muiden arvostusta, viisautta ja voimaa kulkea omaa ylösnousemustietään ja niin edelleen. Ja aatelkaas, jos sielutähti oikeasti ois portaali – tiedot, taidot, viisaus ja kaikki, mitä olemme oppineet sielunmatkan aikana, säteilisi kaikkialle, niin että koko planeetan laajuisesti voisimme nauttia huikeista keksinnöistä, kristalliteknologiasta, parannustekniikoista, joita emme ole nähneet kymmeneen tuhanteen vuoteen, tiedosta siitä, mitä ja ketä kulkee kanssamme universumissa…

Kuule, arkkienkeli Metatron, miten voisi edistää chakrojen toimintaa parhaimmalla mahdollisella tavalla?

Jälleen kerran kysyt asiaa, jonka jo tiedät. Jokainen voi työskennellä chakrojensa kanssa harjoitusten ja visualisaatioiden avulla. Oman värähtelyn muutos ja energian puhtaus vaikuttavat chakroihin, kuten myös chakrat vaikuttavat omaan energiaan. On monia valon maailman auttajia, joita voitte kutsua, jos kaipaatte tukea tähän tai muihin asioihin.

Mitä tahansa haluat, parhaiten edistät sitä pitämällä aikomuksesi vakaina ja keskittyneinä. Yksinkertainen päätös siitä, mikä on päiväsi tai harjoituksesi tavoite, keskittää energian ja toiminnan. Se ei estä asioita tapahtumasta, eikä tekemästä monenlaista, mutta kirkas aikomus ohjaa energiasi siihen, mitä tavoittelet. Se koskee myös chakroja.

Oma päätöksesi keskittää myös chakrojen toimintaa. Hallitsit mieltäsi kultaisen aikana tavalla, joka on kaukana tästä päivästä, mutta aikomuksen voima, oman päätöksesi voima, toimii myös tässä ajassa. Käytä sitä.

Kiitos, Metatron.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

10.9.2021|

Kommentoi aihetta...

Go to Top