Miten selvitä platinasäteen kantajana tässä ajassa

Nopea vastaus on, että vaikka kovasti toivoisin, ei mitään hajua…

Platinasäde on yksi Alkulähteen säteistä, jota käyttävät monet korkeavärähteisistä valo-olennoista, ja vaikka se on ollut vähäisemmässä määrin tällä planeetalla, muualla sitä käytetään laajasti. Sitä kantavat tällä planeetalla delfiinit, ja se toimii juurichakrassamme, kun chakra on tasapainoisena viidennessä ulottuvuudessa, tuoden meille luottamusta maailmankaikkeuteen, auttaen nauttimaan elämästä tällä planeetalla ja kunnioittamaan planeettaa, luontoa ja muita elämänmuotoja, joiden kanssa jaamme planeetan.

Platinasäde on yksi voimakkaimmista säteistä. Se alkoi saapua planeetalle enemmän vasta energian vaihduttua 2000-luvun koittaessa. Säteellä on tällä kaksinaisuuden planeetalla sekä maskuliinisempi että feminiinisempi ilmenemismuoto, vaikka säde on tietysti yksi säde. Meillä on vaan tapana huomioida monista asioista vain toinen puoli, ja kuvitella, että se toinen osa on erillinen olento, kuten arkkienkelit ja arkeijat. Pääasia tietysti, että energia on täällä, joten ei kannata kovasti riehaantua siitä, että joku kokee sen lempeäksi, hoivaavaksi, jumalallista feminiinisyyttä tasapainottavaksi, ja toinen voimakkaaksi puhdistajaksi ja energian kohottajaksi, joka toimii tarkasti kuin hienoin laser ja laajasti kuin yli maanosan ulottuva valtava pilvimuodostelma. Energiasta on moneksi, ja mielen pitäminen avoinna sille, että voi olla jotain, mitä ei ole tajunnut, auttaa toimimaan sen kanssa.

Delfiinit ovat tosiaan platinasäteen kantajia, mutta muitakin on. Jokainen, joka kantaa platinasädettä, on tämän planeetan vartija, talonmies, huolenpitäjä. Ja se on todella vaikeaa näinä aikoina, kun ihmiskunta on mitä on.

Sain itse platinasäteen varmaan noin 15 vuotta sitten, ja vaikka olen sitä tosi vähän käyttänyt tietoisena työkaluna, se on yksi ominaisuuksista, tai energioista, jotka sisältyvät omaan olemukseeni. Se oli hassua, herätä yhtenä yönä siihen, että on kuin tippa kämmenselässä, ja joku hyvin kylmä lähtee siitä virtaamaan. Unisena ajattelin vain, että ai, sain platinaenergian, ja nukahdin. Aamulla sitten olin vähän enemmän ihmeissäni, ja pitkään sen jälkeenkin, sillä platinaenergiasta ei puhuttu silloin mitään, itse piti ihmetellä ja testailla. Diana Cooper alkoi sitten mainita sen jossain vaiheessa muutama vuosi sen jälkeen, ja vähitellen löytyi muitakin, jotka kertoivat siitä.

Yritän olla ahdistumatta siitä, mitä planeetalla on menossa, mutta aina välillä se on vaikeaa, varsinkin jos erehtyy seuraamaan uutisia tai katsomaan muutakin kuin scifiä. Sademetsien tuhot, muovijäte, johon tukehdutamme meremme ja jota on jo kaikessa vedessä, Suomessakin, välinpitämättömyys, vastuuttomuus omista teoista… On parempi suunnata energiansa parempaan tulevaisuuteen ja energian kohoamiseen, jotta voimme ratkaista ongelmat, mutta joskus se ottaa vähän lujille.

Jo silloin, kun olin Diana Cooper Schoolin masteropettajakoulutuksessa, ja meiltä kysyttiin aikomuksia ja ihmiset sanoivat, että haluavat olla avuksi yms, minä sanoin, että en välitä ihmisistä, minä olen täällä planeettaa varten, ja se tuntuu yhä enemmän todelta tänä päivänä. Olenkin vähän sitä mieltä, että kun päätettiin pistää tälle planeetalle ihmisiä, se ei ehkä ollut paras mahdollinen vaihtoehto…

No, mitenpä sitten selvitään tällä planeetalla tässä ajassa, kaikki me platinasäteen kantajat? Sillä varmasti on muitakin kuin minä, ei pelkästään heitä, ketkä käyttävät sitä energiana hoidoissa tms., ja varmasti näitä kaikkia muitakin välillä nyppii pahasti se, mitä tapahtuu. Ehkä meidän pitäisi perustaa joku yhdistys, tai salaliitto, maailman pelastamiseksi. Voitais käyttää energiaamme edistämään kaikkia niitä pieniä edistysaskeleita ja toivon pilkahduksia, joita sentään niitäkin on. Juu, muutakin voitais, mutta se ei ehkä ole kaikkein korkeavärähteisin vaihtoehto…

Ehkä parasta on ottaa oppia delfiineiltä. Ne levittävät korkeita värähtelyjä ja iloa kaikkialle, koko ajan. Ne pitävät värähtelynsä korkeana huolimatta olosuhteista, ja pitävät yllä toivoa ja luottamusta. Kun nostamme omaa värähtelyämme, saamme koko planeetan värähtelyä nousemaan, ja ihmisten juurichakrassaan kantama platinaenergia alkaa aktivoitua. Joten selviytymismekanismi taitaa olla se sama vanha, tee se, mitä voit, eli nosta omaa värähtelyä, puhdista, kohota, levitä ja ankkuroi valoa, ja pidä yllä visiota kultaisesta ajasta. Jonain päivinä se sujuu helpommin kuin toisina, mutta niinä huonoinakin päivinä se vie meitä eteenpäin, ja huolehdimme planeetasta meille uskotulla tavalla.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

29.1.2021|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top