Henkilökohtainen vuosi

Numerologia

Numerologiakurssi

Numerologiakurssi on alkamassa pian. Lisätiedot >>

* * * * * * *

Synnymme jokainen sielumme valitsemana aikana, ja jokaisena syntymäpäivänä meillä alkaa oma henkilökohtainen uusi vuosi. Syntymäpäivänä enkelimme laulavat yllämme, ja kaikki valon auttajamme juhlistavat syntymäämme. Vaikka et muuten juhlisi syntymäpäivää, ajattele hetki sitä, miten tärkeä oma roolisi on tälle planeetalle. Olet yksi uuden kultaisen ajan rakentajista, ja sinun elämäsi ja energiasi ovat tärkeitä. Avaa sydämesi ottamaan vastaan enkeleiden rakkaus ja onnentoivotukset.

Kuljemme koko vuoden henkilökohtaisen vuotemme energiassa aina seuraavaan syntymäpäivään asti. Kollektiivinen, 1.1 alkava vuosi vaikuttaa tietysti myös, mutta oman vuoden energia on aina perusenergia koko vuoden ajan. Henkilökohtaisen vuoden energiaa rytmittävät nelikuukautisjaksot ja henkilökohtaiset kuukaudet. Vuoden energia heijastuu myös muihin elämän sykleihin, joita jokaisella on menossa samaan aikaan.

Henkilökohtaisen vuoden energiat kiertävät 9 vuoden spiraalissa. Joskus meille voi olla tarjolla myös mestarinumeron vuosi, ja silloin valitsemme itse omalla asenteella, uskomuksilla, teoilla, sanoilla ja ajatuksilla kuljemmeko korkeammassa vai alemmassa värähtelyssä.

2023

Kalenterivuoden energia vaikuttaa jokaiseen, ja sävyttää aina oman henkilökohtaisen vuoden energiaa. Huomaa, että oma henkilökohtainen vuotesi kulkee aina kahden kalenterivuoden läpi, ellet ole syntynyt juuri joulukuun viimeisinä päivinä tai tammikuun alkupäivinä.

Vuonna 2023 kalenterivuosi on 7. Tai oikeastaan 9. Perinteisesti vuoden energia on katsottu ihan kirjaimellisesti vuoden numerosta, 2+0+2+3=7. Seiskan henkinen, totuutta etsivä, oppiva ja sisäänpäin kääntyvä energia vaikuttaa siis aivan kaikkiin. Toisaalta vuosi alkaa 1.1.2023, eli vuosi, jota elämme kollektiivisesti, on 1+1++2+0+2+3=9. Joten miten tämä pitäisi ymmärtää, kas siinä miettimistä:).

Seitsemän on henkinen numero, yksinäisyyden, henkisen kasvun, oppimisen sekä tiedon ja totuuden etsimisen numero. Energia vaikuttaa meihin kaikkiin, ja saa tarkastelemaan asioita tarkemmin. Seiska voi saada aikaan keskittymistä pelkästään järkeen, tai pelkästään intuitiivisempaan puoleen, ja siinä piilee tämän vuoden yksi sudenkuoppa. Seiska toimii todella hyvin, kun molemmat puolet yhdistää, mutta usein ihminen keskittyy jompaankumpaan puoleen hyvin jääräpäisesti. Olemme henkisiä olentoja fyysisessä kehossa, fyysisessä maailmassa, ja meille on annettu sekä tunteet että järki, käytettäväksi tasapainoisesti oppaina nähdäksemme syvemmän totuuden.

Toinen seiskaan liittyvä tavallaan hankala juttu on yksinäisyyden energia. Seiska kartassa, tai vuodessa, voi saada kääntymään sisäänpäin ja yksinoloon joko siksi, että se tuntuu oikealta tai ulkoisesta pakosta. Kollektiivisessa vuodessa se vaikuttaa siihen, että alamme löytää hiljentymisen arvon, kuunnella intuitiota ja haluamme aikaa itselle. Se vaikuttaa myös niin, että alamme havahtua yksinäisyyteen ja toivon mukaan sen hälventämiseen, rakentamaan kultaisen ajan yhteisöllisyyttä, jossa löydämme samanhenkisiä ihmisiä, toimimme yhdessä sen eteen, mikä on meille tärkeää ja vain viihdymme niiden kanssa, joiden värähtely on samanlainen.

Seitsemän on siitä ihana energia, että se sallii asioiden tapahtua. Eli suomeksi, pakottaminen ei onnistu, ei kannata hakata päätä seinään. Mutta kun keskittyy siihen, mikä on itselle oikein, seiskan energiassa olemme samalla maailmankaikkeuden virrassa, ja valtavan hienoja asioita voi virrata elämään helposti, pakottamatta.

Vuoden numero, 7, lisätään aivan kaikkeen, kun laskemme omaa vuottamme, omaa kuukauttamme tai päiväämme tai muita syklejä. Se vaikuttaa omaan elämäämme kaikin tavoin.

Kun taas ajatellaan 9-energiaa, joka on kollektiivisesti vuosi, jota elämme, on aika päästää irti siitä, mikä ei enää toimi. Ysi on aina loppuunsaattamisen ja päättymisen aikaa. Mikään, mikä on rakkaudesta ja korkeimmaksi parhaaksi, ei häviä, mutta sellaiset asiat, tavat, rakenteet, ihmissuhteet, se, mikä on vanhaa energiaa, toimimatonta, mitä ilman meidän olisi parempi, alkaa hävitä elämästä. Se voi tapahtua hiljalleen ja helposti, tai ryminällä ja pakolla, jos takerrumme menneeseen ja vastustamme muutosta. Tätähän on tapahtunut jo pitkään, mutta nyt se tulee näkyvämmäksi. Kaikki, mistä päästämme irti, korvautuu jollain paremmalla, ja koska tämä on kollektiivinen vuosi, näemme toivon mukaan muutoksia yhteiskunnassa. Muutos jatkuu vielä ensi vuonna, mutta 9-vuosi aloittaa lopetuksen.

Kollektiivisesti tästä tulee sitä parempi vuosi, mitä rakkaudellisempi energia on. Ysin energiassa kaikki, mitä tehdään itsekkäästi, menee pieleen. Ja kaikki, mikä on kaikkein korkeimmaksi parhaaksi, tähtää parhaaseen kaikkia varten, kuunnelleen omaa intuitiota ja sisäistä viisautta, onnistuu yli odotusten.

Vuonna 2023 tulemme siis heräämään vahvemmin henkisesti, etsimään syvempää ja laajempaa näkökulmaa ja korvaamme toimimattomia, epätasa-arvoisia rakenteita uusilla, rakkaudellisilla. Luotamme intuitioomme ja sisäiseen viisautemme ja edistymme huimasti matkalla kohti uutta kultaista aikaa.

Henkilökohtaisen vuoden laskeminen

Laske yhteen syntymäpäivä + syntymäkuukausi + vuosi, jolloin oli viimeksi syntymäpäivä.

Esimerkki 1

Liisan syntymäpäivä on 4. toukokuuta. Hänen oma henkilökohtainen vuotensa alkaa 4.5.2022 ja seuraava 4.5.2023.

Vuoden energia on 4+5+6 = 15 => 1 +5=6 ajalla 4.5.2022-3.5.2023
Vuoden energia on 4+5+7 = 16 => 1 + 6 = 7 ajalla 4.5.2023-3.5.2024

Liisan oma energia on suurimman osan vuotta sama kuin kollektiivisen vuoden numero, ja se voi vähän voimistaa hänen omaa vuottaan. Vuosi 2022 aina syntymäpäivään 4.5.2023 asti on ollut rakkaudellista kuutosenergiaa. Se tuo elämään aina tapahtumia ja tilaisuuksia rakkaudelliseen huolenpitoon läheisistä, ja voi tuoda tullessaan myös muutoksia parisuhteessa, tavalla tai toisella. Koti on ollut huomion kohteena, sisustusta on ehkä uusittu, tai vaihdettu kotia kokonaan, tai voi olla, että puutarhassa on ahkeroitu urakalla. Kuutonen on myös bisnesnumero, joten ehkä verkkokauppa on toiminut hyvin, tai omia käsitöitä tai puutarhan antimia on mennyt kaupaksi runsain määrin.

Kun Liisan oma vuosi vaihtuu 4.5.2023, hänellä alkaa seiskavuosi. Se tuo tarpeen olla itsekseen, ja saada tietää lisää siitä, mikä kiinnostaa. Vuosi liittyy yleensä aina opiskeluun, joka voi olla vaikka oman ammattiosaamisen syventämistä tai liittyä henkiseen tiehen, vaikka kristalliparantamiseen tms. Liisan kannattaa hiljentää vauhtia toukokuun alusta loppuvuodeksi. Asiat tapahtuvat pakottamatta, ja aikaa pitää olla hiljentymiseen, sillä tavalla, mikä on itselle sopiva, vaikka metsäkävelyt tai rannalla löhöily tai meditaatiot ja kanavointi. Jos Liisalla on kovasti vauhti päällä, elämä täynnä kaikkea, ja kiirettä riittää, voi käydä kuten seiskavuonna monelle, maailmankaikkeus pysäyttää hänet. Aika monella on ollut käsi tai jalka paketissa tai on tapahtunut jotain muuta, mikä pakottaa hiljentämään vauhtia seiskavuonna. Vuosi on tarpeen, jotta Liisa ymmärtää mikä on hänelle tärkeää ja mihin hän haluaa suunnata voimansa ja energiansa.

Vuosienergiat lyhyesti

Henkilökohtainen vuosi 1 – Uuden alku

Tämä on uuden yhdeksän vuoden syklin aloitus, jolloin elämääsi tulee uusia tilaisuuksia ja uusia ihmisiä. Tee suunnitelmia ja ota käytännön askeleita uuden elämän luomiseksi, sillä nyt on sen aika. On aika vapautua vanhoista rajoituksista! Keskity itseesi terveellä tavalla, sillä tänä vuonna sinä itse olet ykkönen, ja autat myös muita parhaiten, kun asetat itsesi ensimmäiseksi.

Voi olla, että jotkut asiat tai ihmissuhteet päättyvät tänä vuonna. Edellisen vuoden loppuunsaattaminen jatkuu joskus ykkösvuoteen asti. Päästä irti kaikesta mikä on häipymässä, sillä paljon parempaa on tulossa tilalle.

Ole avoin uudelle, tartu tilaisuuksiin. Aloita uusia projekteja ja asioita joko henkilökohtaisessa tai työelämässä. Ala luoda elämääsi tietoisesti, tee aarrekartta,
käytä Huna-rukousta tai tee enkelitoiveita. Ole selkeä sen suhteen, mitä haluat ja ala tehdä siitä totta. Nyt on aika uskoa itseensä eikä kysellä muilta. Ole päättäväinen, aktiivinen ja rohkea.

2023: on uuden aika, mutta on myös tasapainon aika. Kun elämäsi on tasapainossa, elämänalueet, henkinen ja fyysinen, antaminen ja vastaanottaminen, aivan kaikki, saavutukset voivat olla hienoja niin uralla, omalla mestaruustiellä kuin taloudellisestikin.

Henkilökohtainen vuosi 2 – Kumppanuus, yhteistyö, ihmissuhteet

On aika vetää henkeä ja tottua muuttuneisiin asioihin, ja aika tehdä yhteistyötä, solmia ja vahvistaa ihmissuhteita. Jos suhde läheisen ihmisen kanssa tarvitsee muutosta tai vahvistusta, nyt on siihen oikea aika.

Mikään ei onnistu pakottamalla, asiat kypsyvät omaan tahtiinsa. Jos ykkösvuonna käynnistämäsi asiat eivät olleet korkeimmaksi parhaaksi, ne häipyvät nyt elämästäsi. Ne uudet asiat, jotka tulivat jäädäkseen, edistyvät hiljalleen ilman suurta ponnistelua. Anna asioiden tapahtua omaan tahtiinsa.

Kaikessa tekemisissäsi ja sanoissasi ole tahdikas ja ystävällinen ja huomioi kaikki asianosaiset, myös itsesi. Lempeys ja ystävällisyys eivät kuitenkaan tarkoita kynnysmattona oloa, huolehdi omasta energiatasapainostasi ja omista rajoistasi. Intuitio vahvistuu tänä vuonna, luota siihen.

2023: rakastava, suvaitsevainen asenne ja korkeampi näkökulma tuovat elämääsi tukea monelta suunnalta. Käytä sydämesi kykyä tunnistaa totuus ja aitous löytääksesi sen, mikä on sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Henkilökohtainen vuosi 3 – Luovuus, ilo

Luovuuden, sosiaalisuuden ja ilon vuosi. Kolmonen voi ilmetä myös sisäänpäinkääntymisenä ja omaan sisäiseen maailmaan uppoutumisena, energia on joko tai sosiaalisuuden ja ilon suhteen. On joka tapauksessa aika tuoda esiin ja konkreettiseksi kaikki ne luovat ideat, joita sinulla on ollut. On myös hyvä aika viihtyä ystävien ja perheen kanssa. 3 liittyy sisäiseen lapseen, joten voi olla, että lapsuuden asiat nousevat esiin ehkä lapsenomaisilla tavoilla. Se tarkoittaa sitä, että olet vihdoin valmis vapautumaan asioista ja elämään vapaana painolastista.

Viime ja edellisenä vuonna aloittamasi asiat alkavat nousta enemmän esille. Nyt on hyvä aika ilmaista itseään millä tahansa tavalla, piirtämällä, maalaamalla, kirjoittamalla, valokuvaamalla… Tämä vuosi on myös hyvä markkinoinnille ja kaikenlaiselle itsensä ja/tai työnsä esiintuomiselle. Kommunikoi rakkaudella ja totuudella, ilmaise itseäsi ja kerro tunteistasi. Pidä hauskaa ja leiki, tee matkoja, joilla vain nautit elämästä. Tämä on myös romantiikan ja onnettaren aikaa.

2023: olet päässyt aivan uuteen vaiheeseen. Voit kanavoida luovuutesi kautta korkeita värähtelyjä, jos niin haluat, ja löytää uusia tapoja ilmaista itseäsi. Ilmentäminen on vahvistunut, joten suuntaa energiasi siihen, mitä haluat.

Henkilökohtainen vuosi 4 – Perusta ja käytännön rakentaminen

Aika rakentaa vakaa perusta, olla luonnossa, keskittyä kehoon ja vahvistaa juuret. 4-vuosi on täynnä työtä tulevaisuuden hyväksi. Tänä vuonna kannattaa kiinnittää huomiota pikkuseikkoihin ja yksityiskohtiin, ja olla huolellinen kaikessa mitä teet. Rakennat perustaa unelmaelämällesi, ja haluat sen tietysti olevan niin vankka ja oikea kuin mahdollista.

Suunnittelu pikkuseikkoja myöten onnistuu mainiosti tänä vuonna. Edistyminen voi näyttää hitaalta, mutta se on sitten sitäkin pysyvämpää ja vakaampaa.
On hyvä aika huolehtia omaan ja läheisten kehoon liittyvistä asioista, käydä tarkastuksissa, jos niihin on tarvetta, tarkistaa ruokavalio, aloittaa kunnonkohennus tms. Luonto on sinulle erityisesti tänä vuonna voimapaikka. Kävele mahdollisimman paljon ja luo itsellesi juuret ja maadoitustapa, jonka tiedät toimivaksi. Tulet tarvitsemaan sitä ihan pian.

Jos 4 tulee supistettuna luvusta 13, kyseessä voi olla vähän vauhdikkaampi ja entistä putsaava ajanjakso. Olet silloin matkalla omaan mestaruuteesi, ja voit vauhdittaa omaa henkistä kasvuasi keskittymällä tekemään sitä, mitä rakastat.

2023: käytännöllinen vuotesi tuo myös intuition esiin. Luota sisäiseen viisauteesi äläkä pelkästään järkeesi, tulokset ovat huomattavan paljon parempia. Tuo henkinen todellisuutesi myös käytännön elämään, arkeen asti. Luota kehosi viesteihin, se on aina oppaasi, kaikissa tilanteissa.

Henkilökohtainen vuosi 5 – Vapaus ja muutos

Aktiivisuuden, vapauden ja muutoksen vuosi. Elämän muutokset voivat olla isoja tai pieniä ja liittyä mihin tahansa elämänalueeseen, työhön, bisnekseen, kotiin, ihmissuhteisiin tai vaikka raskauteen, tai vaikka niihin kaikkiin. Nyt ei ole aika takertua vanhaan, vaan toivottaa uusi tervetulleeksi, sillä se kaikki on sinun parhaaksesi. Mitä avoimempi olet elämälle, sitä isommat jutut muuttuvat paremmiksi.

Rutiinit maistuvat puulta tänä vuonna, ja jos joku asia on pidätellyt sinua, sen on aika mennä. On seikkailun, hauskanpidon ja sosiaalisuuden aika, mutta pidä varasi että nautiskelu ja elämä ovat tasapainossa, tänä vuonna ylilyönnit ovat helppoja. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä luodessaan parasta mahdollista lopputulosta. Kommunikointi ja sanallinen ilmaisu sujuvat loistavasti. Vedät puoleesi ihmisiä, tilanteita ja asioita, jotka auttavat sinua toteuttamaan unelmasi. Ole selkeä siinä, mitä haluat ja odota parasta itsellesi ja muille.

2023: energiasi vaikuttaa muihin tavallista enemmän tänä vuonna, ja etenkin sanojen käyttö saa uusia kierroksia. Keskittyminen vain yhteen asiaan kerrallaan voi olla vaikeaa, mutta kannattaa silti tehdä niin, kun asia on sen arvoinen. Nauti elämästä, ja muista, että vapaus ja vastuu kulkevat aina yhdessä.

Henkilökohtainen vuosi 6 – Rakkaus

Aika kääntää katse läheisiin ja kotiin ja löytää tasapaino elämään. Tämä on hyvä vuosi juurtua jonnekin sekä tehdä pysyviä sitoumuksia, esim. mennä naimisiin tai löytää elämänkumppani tai liike-elämän yhteistyökumppani. Jos suhteessa läheisiin on jotain mitä et ole halunnut kohdata, se voi hyvin nousta esiin tänä vuonna, ja asia korjaantuu tavalla tai toisella, joten vuosi voi liittyä myös avioeroon tai tunteiden tuuletukseen.

Kotona on hyvä tehdä muutoksia, jotka tuovat viihtyisyyttä sinulle ja muille siellä asuville. Työmuutokset ovat myös mahdollisia, tai voit ehkä aloittaa kotoa käsin jonkin lisätyön tai bisneksen.

Kutonen on parantajan, opettajan ja neuvonantajan energiaa, joten voit tai saat olla ainakin läheisillesi tukena ja auttajana ja vahvistat suhteitasi läheisiisi. Muista, että ensin huolehdit itsestäsi, sitten vasta voit olla kunnolla apuna muille, joten pidä hyvää huolta kallisarvoisesta itsestäsi liikkumalla sopivasti, syömällä itsellesi sopivalla tavalla, lepäämällä ja varaamalla aikaa itseäsi varten.

Terveen maalaisjärjen käyttö sujuu tänä vuonna. Luot käytännöllistä hyvinvointia kaikille. Vaarana on hupsahtaa pelastajan rooliin ja ottaa kaikki omille harteille. Se ei todellakaan ole kaikille paras ratkaisu, ole tukena, mutta anna toisten elää omaa elämäänsä.

2023: olet vahvasti omalla mestaruustielläsi, tämä vuosi voi tuoda suurta edistymistä. Anna oman esimerkkisi näyttää tietä muillekin, anna rakkauden, ilon, hyvinvoinnin ja onnellisuuden täyttää elämäsi ja samalla teet palvelutyötä kaikkia varten.

Henkilökohtainen vuosi 7 – Rauha ja henkinen kasvu

On aika tarkastella elämäänsä ja kääntyä sisäänpäin. Usein, jos ihminen ei suostu muuten hiljentämään tahtia, hänet pysäytetään, joten kannattaa vapaaehtoisesti raivata kalenteriin tilaa hiljentymiselle ja yksinololle. Vuosi voi olla myös todella kiireinen, mutta silloinkin kannattaa ottaa itselleen tuokioita rauhoittumiseen.

Tänä vuonna opit tuntemaan itsesi paremmin. Tarkastelet kaikkea kokemaasi ja oppimaasi, ja näet niiden tuomat siunaukset. Meditointi tai muu hiljentyminen auttaa erityisesti tänä aikana. Syvennä tietämystäsi omasta alastasi tai opiskele jotain täysin uutta. Kaikenlainen henkinen, filosofinen tai muuten elämän salaisuuksia tutkiva opiskelu on myös ajankohtaista.

Jos olet asiantuntijan roolissa työelämässä, voit edistyä työssä, mutta muuten ennen vuoden loppupuolta työssä ei ole isoja muutoksia odotettavissa. Mitään ei kannata yrittää väkisin, oikeat asiat tulevat eteesi ponnistelematta. Vuosi voi olla todella hyvä monin tavoin, mutta ei missään tapauksessa kannata tuhlata voimiaan pään seinään hakkaamiseen. Ole rauhassa, niin arkipäivässä kuin sydämessäsikin.

2023: etsit vahvasti omaa totuuttasi tänä vuonna, ja löydät sen parhaiten viisaudella. Viisaus on järjen ja sydämen yhteistyötä, joten vahvista sen aivopuoliskon käyttöä, johon et tavallisesti kiinnitä huomiota. Voit kokea suuren oivalluksen, joka muuttaa elämääsi. Luota omaan sisäiseen viisauteesi ja intuitioosi. Ne palvelevat sinua hyvin.

Henkiökohtainen vuosi 8 – Tasapaino, runsaus

Kahdeksan liittyy hyvinvointiin, runsauteen ja työhön. On mahdollista edistyä uralla, päästä eteenpäin työssä tai saada runsautta enemmän kuin ennen. Kaikkien elämänalueiden tasapaino auttaa sinua ottamaan vastaan tarjolla olevan edistymisen elämässäsi. On hyvä aika toteuttaa suuria suunnitelmia, ostaa omaisuutta, ja nostaa rimaa korkeammalle runsauden suhteen, aika tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta.

Tällä vuodella on myös toinen puoli: on aika tuoda henkinen ja aineellinen tasapainoon sekä löytää tasapaino kaikilla elämänalueilla. Jos työskentelet jollakin tavalla henkisellä alalla, on hyvä aika tuoda oma piilossa ollut (ja edellisenä vuonna kerätty) osaaminen ja viisaus laajemmin nähtäville.

Organisoi ja suunnittele, ole tehokas. Tavoittele isoja asioita, nyt ei kannata tyytyä pikkuhiluihin. Kaikki liioitellut lupaukset tulevat hajoamaan käsiin, ole rehellinen ja luotettava kaikessa, sillä varsinkin tänä vuonna asiat näkyvät kauas.

2023: tasapainon ja rakkauden vuosi, jolloin voit todella voimaannuttaa muita kulkemaan omaa parasta tietään – jota sinun ei tarvitse eikä pidä päättää. Tee kaikki päätökset kuuntelemalla ensin sydäntäsi, ja keskittymällä rakkauteen, se on paras tienviitta erityisesti tänä vuonna.

Henkilökohtainen vuosi 9 – Päästä irti, valmistaudu uuteen

Loppuunsaattamisen, vapauttamisen ja irtipäästämisen aika. Sykli on lopuillaan, ja ennen kuin uutta ja parempaa mahtuu elämääsi, on aika päästää irti kaikesta, mikä ei enää ole sinulle hyväksi. Kaikki elämänalueet on syytä ottaa suurennuslasin alle, ettet jätä mitään painolastia itsellesi ennen uutta aloitusta. Roinasiivous kodissa ja työssä olisi todella hyväksi.

Ihmissuhteissa voi olla myös muutoksia, suhteiden päättymisiä, tuttavien häviämistä näköpiiristä tai vaikka jonkun perheenjäsenen muuttaminen omilleen. Tunteet voivat olla pinnalla tänä vuonna. Suvaitsevaisuus, epäitsekkyys ja kaikkien korkeimpaan parhaaseen tähtääminen joka asiassa on parasta. Kaikkiin sisältyy tietysti myös itse, eli vaikka marttyyrin asenne voi houkuttaa, egon koukkuihin ei kannata jäädä kiinni.

9-vuosi voi työssä tuoda enemmän julkisuutta ja esilläoloa sekä kansainvälisiä asioita tai kontakteja. Muutenkin matkoja ulkomaille voi olla tiedossa. Kaikki taiteeseen liittyvä on hyväksi, nautittuna ja tehtynä. 9 loppuunsaattamisen energia voi tuoda tullessaan myös karmapalautuksia: koet onnenpotkuja tai vastoinkäymisiä, jotka perustavat syklin aikana tapahtuneisiin asioihin tai siihen, mihin ajatuksesi olivat keskittyneitä. Vuoden lopulla alat jo suuntautua uuteen kierrokseen.

2023: on todella aika elää henkistä elämää fyysisessä maailmassa, luoda uuden kultaisen ajan elämäntapa itseä varten. Nauti kauneudesta, nauti luonnosta, tähtitaivaasta ja kaikesta, mitä tämä planeetta tarjoaa tänne inkarnoituneille, ja pidä värähtelysi korkeana. Olet siirtymässä niin paljon parempaan, ja on aika ottaa se vastaan.

Henkilökohtainen vuosi 11 – Intuitio, totuus

Mestarinumero vahvistaa kaikkea, mutta oma toimintasi ratkaisee onko vuosi kakkosen vai yhdentoista energiaa. Intuitiosi tuo sinulle nopealla tahdilla välähdyksiä ja oivalluksia ja saat ennen kokemattomia mahdollisuuksia henkiseen kasvuun. Ilmentämiskykysi ovat vahvat tänä vuonna, joten muista vetää puoleesi sitä, mitä haluat, äläkä keskity siihen, mitä et halua.

11 voi tuoda myös stressaavia tilanteita ja äkkikäännöksiä. Voit kokea yllättäviä menetyksiä tai hankaluuksia jollain elämänalueella. Toisaalta tilaisuudet tipahtavat taivaasta, ja saat mahdollisuuden menestykseen sekä henkilökohtaisesti että työssä. Tutki mahdollisuuksiasi, äläkä vähättele itseäsi millään tavalla.
Jos 11 energia pysyy korkeana koko vuoden, on todennäköistä, että elämäsi, ihmissuhteesi, työsi, mikään ei tule olemaan ennallaan – riippuen tietysti siitä, mitä olet valmis ottamaan vastaan. Joskus 2-vuosi voi ihmisen omalla työllä ja ponnistelulla muuttua 11 värähtelyyn.

Ennen kaikkea elä omaa totuuttasi ja seuraa omaa intuitiotasi, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Mestarinumeron värähtely ei ole yksilön, vaan kaikkien hyväksi – ja kaikkiin sisältyy aina myös itse.

2023: mikä ikinä onkaan tärkeää omalla henkisellä tielläsi, sen vaikutus vahvistuu todella paljon. Päästä irti siitä, mitä et enää tarvitse uudessa energiassa, ja ota vastaan se uusi, mitä saat tilalle. Yhteys valon auttajiin voi vahvistua, kun pidät itsesi maadoittuneena ja energiasi tasapainoisena ja varaat aikaa hiljentymiseen.

Henkilökohtainen vuosi 22 – Unelmien rakentaminen

Mestarinumero vahvistaa kaikkea, mutta oma toimintasi ratkaisee onko vuosi nelosen vai 22 energiaa. Vaikka vuosi on ennen kaikkea suurempien kokonaisuuksien aikaa, on myös hyvä aika tuoda henkilökohtaisessa elämässä tasapainoon kaikki, mikä ei ole kohdillaan.

Intuitiosi on vahva, mutta unelmissa leijailu ei ole suotavaa, vuosi on käytännöllinen ja tarkoitus on tuoda todellisuuteen kaikki visiot. Varaa kuitenkin aikaa meditaatiolle ja hiljentymiselle, sillä kaiken, mitä teet, tulee olla korkeimmassa mahdollisessa värähtelyssä. Aiemmin rajoituksilta tuntuneet asiat hälvenevät, kun hiljennyt ja annat ratkaisujen tulla mieleesi.

Pidä yllä korkeinta ja parhainta tulevaisuuden kuvaa, tänä vuonna on mahdollisuus tehdä suuria asioita. Pidä huolta rajoistasi, älä hajota voimiasi vaan keskity siihen, mitä teet. Oma fyysinen hyvinvointisi auttaa saamaan kaiken hyödyn tästä vuodesta, joka on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, ei pelkästään sinun itsesi, mutta myös sinun itsesi.

2023: intuitio ja sisäinen viisaus vahvistuvat, ja on syytä luottaa niihin kaikessa, mitä teet. Sinulle on avautumassa oma uusi suunnitelmasi uudessa kultaisessa ajassa. Tee sitä, minkä koet oikeaksi, vaikka se olisi jotain aivan muuta kuin mitä halusit aiemmin.

Numerologia
Elämänopetus