Numerologiakurssi

133,00 

Numerologia kertoo elämästä, ihmissuhteista, sielunpolusta ja monista muista asioista. Se näyttää sielun tähän inkarnaatioon valmiiksi valitsemat mahdollisuudet ja haasteet, jotka sitten ilmenevät elämässämme oman värähtelymme mukaisesti, keventyen, syventyen, aueten yhä uusille tasoille, kun itse kehitymme.

Tällä etäkurssilla opit ymmärtämään itseäsi, sielunpolkuasi ja myös rakkaita lähimmäisiä ja ihmissuhteita sekä elämän erilaisia ajallisia spiraaleja ja syklejä itsen, ihmissuhteiden ja värähtelyn kannalta, sekä paljon muuta, helposti ja kuitenkin syvällisellä tasolla.

Tuotetunnus (SKU): numerologia Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Numerologiakurssi

Numerologia kertoo elämästä, ihmissuhteista, sielunpolusta ja monista muista asioista. Se näyttää sielun tähän inkarnaatioon valmiiksi valitsemat mahdollisuudet ja haasteet, jotka sitten ilmenevät elämässämme oman värähtelymme mukaisesti, keventyen, syventyen, aueten yhä uusille tasoille, kun itse kehitymme.

Numerologia auttaa ymmärtämään myös rakkaita lähimmäisiä ja ihmissuhteita, elämän erilaisia ajallisia spiraaleja ja syklejä itsen, ihmissuhteiden ja värähtelyn kannalta, sekä paljon muuta, helposti ja kuitenkin syvällisellä tasolla.

Numerologiassa numeroiden esiintyminen ja yhdistelmät avaavat pieniä arjen asioita ja koko sielunmatkaan vaikuttavia asioita. Kun tunnemme omat numeromme, saamme samalla syvemmän kuvan elämänalueista, ihmissuhteita, työstä ja asuinpaikastamme sekä omista valinnanmahdollisuuksistamme ja lisäksi työkaluja muuttaa sitä, mitä haluamme.

Numerologiaa voi käyttää monin tavoin, sillä numerot ovat energiaa, symboleja tietystä energiasta. Ne säteilevät energiaa, niiden avulla voi muuttaa energiaa ja tehdä elämään haluamiaan muutoksia. Numerot ja numerologia ovat yhteytemme valon maailmaan, enkeleihin, pyhään geometriaan ja kristalleihin. Numerologia oli osa Kultaisen Atlantiksen osaamista, arkkienkeli Metatronin lahja ihmisille maailmankaikkeuden syvempään ymmärtämiseen. Maagit olivat numerologian taitureita, mutta jokainen atlantislainen ja koko papisto ymmärsi numeroiden voimaa. Olemme alkaneet avata taas samaa tietoa ja viisautta, ja numerologia voi olla yksi avain kultaisen ajan muistojen, tietojen ja taitojen aktivoitumiseen.

Opit ja hyödyt

Tällä kurssilla saat tiedot ja ymmärryksen numeroista ja numerologiasta perinteisesti ja henkisen tien kannalta sekä korkeammassa värähtelyssä. Opit numerologiset laskelmat (jotka ovat helppoja, jos osaa laskea kolmeentoista) ja numeroiden energian matalat ja korkeat, liian vähäiset ja liialliset sekä tasapainoiset värähtelyt. Harjoittelet kaikkea, ja saat kaikesta henkilökohtaista palautetta ja lisäopastusta, jos tarpeen.

Saat myös paljon työkaluja numeroenergian kanssa työskentelyyn, ja voit hyödyntää niitä niin korkeassa värähtelyssä kuin haluat. Kurssilla puhutaan myös enkelinumeroista ja parantavista numeroista sekä jonkun verran pyhästä geometriasta ja kristalleista.  Vaikka tämä ei ole enkelikurssi eikä Kultaisen Atlantiksen kurssi, saat yhteyden myös valon maailmaan ja Kultaisen Atlantiksen energiaan. Arkkienkeli Metatron, mestari Pythagoras, muita mestareita, enkeleitä ja numeroiden enkeliolennot ovat apunasi, avaten ymmärrystäsi energiatasosta.

Kurssin jälkeen olet tehnyt itsellesi (ja läheisillesi, jos haluat) oman laajan numerologisen kartan, ja osaat tulkita sitä. Ymmärrät paremmin omaa sielunpolkuasi ja sitä, minne se suuntautuu. Osaat tasapainottaa omaa energiaasi ja käyttää numeroiden energiaa värähtelyn muuttamiseen tilanteissa ja paikoissa. Saat työkaluja energian ymmärtämiseen ajassa, kollektiivisesti ja suhteessa omaan elämääsi. Kurssin anti on niin kattava, että sen suoritettuasi voit halutessasi alkaa tehdä monenlaisia numerologisia karttoja myös muille. (Numerologian ammattikurssi on tulossa myöhemmin tämän jatkoksi. Mutta numerologiaa oppii tekemällä ja havainnoimalla, joten voit alkaa halutessasi hyödyntää oppejasi jo nyt, sillä kurssin jälkeen osaat taatusti tehdä tavallisen numerologisen tulkinnan ja paljon muutakin:))

Kurssin sisältö
 • Numerologiasta ja numeroista
 • Nimen energia
 • Monet nimet, joita käytämme
 • Nimen osat
 • Energian määrä ja tasapaino
 • Elämän mittainen matka, elämänsuunnitelma ja -opetus
 • Syntymäaikaan sisältyvä energia
 • Henkilökohtainen ja kollektiivinen aika
 • Elämä ajan spiraaleissa ja sykleissä
 • Numeroiden ymmärtäminen ja numerologian tulkinnat
 • Ihmissuhteiden numerot
 • Korkeamman värähtelyn numerot ja numerologia
 • Ekstrajuttuja, hauskoja ja ihmeellisiä asioita, joita numerologia paljastaa
Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Siihen kuuluu

 • 7 osaa, jokaisessa luento-osuus (video + pdf) sekä harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla ymmärrät ja sovellat oppimaasi
 • 1 + 7 videota
 • 4 visualisaatiota mp3-tiedostona
 • laaja materiaali pdf:nä
 • palaute ja tarvittaessa lisäopastusta jokaisesta osa-alueesta
 • erilaisia mallipohjia laskelmia ja tulkintoja varten
 • todistus kurssin hyväksyttävästi suorittaneille
Kurssin kesto

Etäkurssia voit käydä omaan tahtiin. Jokainen kurssin osa aukeaa, kun edellisen osan tehtävät on tarkistettu. Vähimmillään aikaa menee pari viikkoa, pisimmillään niin kauan kuin haluat tähän käyttää.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu, ja kurssi avautuu käyttöösi heti.

Otsikko

Go to Top