Pesu ja linkous ajan teemana

Plejadilaiset ja muut tähtiauttajat ovat olleet melkoisen aktiivisia viime aikoina. Vaikka niin taitavat olla muutkin, mestarit, lohikset ja koko valon maailma. Tuntuu jotenkin hullulta ajatella muutaman vuoden takaista aikaa, kun puhdistus oli koko ajan teemana, ja näköpiirissä siinsi siirtyminen uuteen kultaiseen aikaan. No, mikään ei ole muuttunut sinänsä, puhdistusta ja siirtymistä edelleen, mutta voimakkuus ja taajuus, millä näitä tehdään, on ihan toista luokkaa. Eli oltaisko linkousvaiheessa?

Oli aivan ihana kurssi Kultaisten aikojen yliopiston parantajien kanssa, Kultaisen Atlantiksen parannustekniikat.  Jos melkoisia parannustekniikoita osaavat kiinnostavat, valmistuneet ovat omalla sivullaan >>. Teimme aluksi vähän aiheeseen liittyvää puhdistusta, ja kun mietin sitä vielä edellisenä iltana, ihanat plejadilaiset alkoivat selittää pesua ja linkousta. (Me sitten kuitenkin käytettiin magneetteja ja Andromedan puhdistavaa valopilaria.)

Pesukone heittelee, pyörittää, hankaa vaatteita, vähintäänkin hellävaraisessa pesussa huljuttelee ja pyörittelee. Sitäpä tässä on koettu ja koetaan edelleen:). Linkousvaihe taas sitten onkin jo jotain muuta. Siinä tulee niin kova pyöritys, että keskelle jää puhdas tila, kun kaikki jäämät sinkoutuvat ulkokerrokseen hävitäkseen lopullisesti. Itse asiassa tuota taisi arkkienkeli Hope tarjota sillä energiahyrrällään jossain koulutuksessa, sama periaate toimii siinä. Hopen hyrrän voi pistää paikalleen mihin vain, ja jos energia on sopiva, se alkaa puhdistaa aluetta.

Mutta siis linkousvaihe on ollut monella menossa, on ravisteltu ja pyöritetty niin, että se oma valo, oma puhdas sisin alkaisi löytyä. Ja on kyllä tuloksiakin tullut, tuntuu että hyvin monelle on selväaistit avautuneet uudelle tasolle, valon maailman aistii selvemmin, joillakin oma tie on löytynyt, ehkä potkujen kautta, ehkä hellävaraisemmin, ja aika monella on alkanut kirkastua se, että sisimmässä on kysymyksiä tai tarve muutokseen.

Marraskuu on mielenkiintoinen kuukausi. 11.11 on aina, sekä päivänä että kellonaikana, portti korkeampaan värähtelyyn, uuden alku. Marraskuun värähtely (11) on aina korkeampaan värähtelyyn avaava, ja nyt yhdessä vuoden numeron kanssa tämä marraskuu on 7, eli henkistä kasvua, oivalluksia, totuuden etsimistä – tai sitten seiskan huonot puolet, eli käytetään ainoastaan toista aivopuoliskoa liian herkkäuskoisesti tai älyllisesti. Ihan kuin oisin nähnyt esimerkkejä moisesta… Joka tapauksessa marraskuussa energia ja muutosta tukevat planeettakuviot tuovat ison hyppäyksen jokaiselle. Osa kulkee portaalista helpommin, osa pitelee ovenpielistä, mutta muutos koskee jokaista.

Kun siitä pesusta ja linkouksesta alkaa asiat kirkastua, alkaa olla korkea aika vähän tarkastella uudelleen sekä uskomuksia että elämäänsä. On aika yleistä pitää edelleen henkinen elämä, oma valo ja viisaus kätkettynä tai rajoittaa se vain kursseille. Ei se kultaiseen aikaan siirtyminen niin onnistu. Tiedän, että maailman meno näyttää epätoivoiselta monin paikoin, ja kyllä se vaikuttaa meihin kaikkiin. Mutta kun toisia ei voi valaista väkisin, ei parantaa väkisin eikä auttaa väkisin. Tarve niihin tulee aina egosta, ja sisimmän parantaja-uhri -sisäisen lapsen mallista, ja on hyvä tapa siirtää huomio muualle omasta itsestä.

Valitettavasti henkisellä tiellä ei saa pinnoja siitä, miten hyvin on siirtänyt omat tarpeensa, oman hyvän elämänsä ja ilonsa ja onnellisuutensa syrjään. Se vaan on niin, että mitä enemmän itsellä on iloa, onnellisuutta, runsautta, rakkautta ja kaikkea ihanaa, sitä nopeammin se tulee myös muille. Osalle esimerkistä, mikä on paras opettaja, osalle siksi, että korkeammassa värähtelyssä se onnistuu helpommin.

Yksisarviset ovat jostain syystä olleet todella lähellä viime aikoina – mikä toisaalta on aika hassua, kun lohikäärmekurssia ja serafien ja mestarien koulutusta valmistelen. Mutta yksisarvisia pyörii ympärillä, ja ne viestittelevät koko ajan uusista aluista, avautumisesta korkeammille mahdollisuuksille ja vastaavaa. Unissa olen sitten pelastanut maailmaa energiasäteillä ja muutenkin tehty vähän isompia juttuja. 11 on myös yksisarvisiin liittyvä numero, joten ei sinänsä ihme, jos niitä näkyy itse kunkin elämässä.

Ehkä olisi hyvä aika pyytää yksisarvisia varmistamaan, että keskusta on puhdas ja kirkas, ja pyytää myös loppulinkousta hellävaraisesti, mutta vauhdikkaasti. Tai jotain.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

4.11.2021|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top