Pinkki ametisti tuli taloon

Kristalleissa löytyy tässä huushollissa. On isoja, on pieniä, on rumpukiviä, kärkiä, hiottuja ja hiomattomia. Ja on yksi pinkki ametisti.

Viikonlopun kurssilla tehtiin intuitioharjoituksena kristallien valikointia vieruskaverille, ja sain yhdeltä kurssilaiselta kristallin, jota tarvitsen (enkä itse valitsisi). Oikeaan osui, sillä en ikinä, en kuuna kullanvalkeana, olisi moista itse valinnut. En.

No, oikeasti ei se kamala ole. Ihan kaunis marsipaanipossun värinen ametistirykelmä. Pinkki ametisti on aika uusi tuttavuus kristallimaailmassa. Aika mielenkiintoista muuten, että edelleenkin löytyy uusia kristallilajeja. Ehkä niitä ei ole osattu ennen erottaa toisistaan, mutta kehitys kehittyy. Luultavammin kyse on energiasta, aika on tullut, ja olemme valmiita niiden energiaan. Pinkki ametisti löytyi nelisen vuotta sitten Patagoniasta, Argentiinasta, sieltä jo kapeammasta alapäästä Etelä-Amerikkaa.

Pinkki ametisti on ametisti, eli se myös puhdistaa, kohottaa ja muuntaa energioita. Se on vain lempeämpi ja hienovaraisempi, enkä ole niin kauaa vielä sitä kokeillut, että tietäisin, onko se yhtä tehokas yleispuhdistaja. Pinkki ametisti on ilmiselvästi enemmän jumalallisen feminiinisyyden energiaa tuova, se parantaa, tasapainottaa ja lohduttaa, vahvistaa myötätuntoa ja rakkauden energiaa.

On vähän vaikea kuvata sen eroa normi ametistiin, mutta se on selvästi aistittavissa, kun kiven kanssa työskentelee.  Ilmeisesti sen värähtely on aika korkea, se toimii taajuuksilla, mihin ihan kaikki eivät ole tottuneet, joten se voi olla aika mielenkiintoinen tuttavuus. Kristallin ominaisuuksina netissä luetellaan intuition kehittymistä, stressin lievenemistä, selkeyttä ja voimistuneita unia, ynnä tunnetason tasapainoa ja suojaa negatiivisuudelta.

Itseäni kiinnostaa tuo erilainen värähtely. Pinkin ametistin sanotaan toimivan kolmen chakran kanssa, sydämen, kruunun ja kolmannen silmän. Nämä on tietysti 7 chakran järjestelmästä, joten nykyään vähän miten sen ottaa. Minusta kyse on korkeammasta sydämestä ja ehkä myös ylemmistä chakroista. Tai sitten Alta major. Pitää ilmiselvästi tutkiskella asiaa kera kristallin.

Mutta jos haluat tutustua kiven ominaisuuksiin, pyydä saada yhteys sen energiaan. Maadoitus, suojaus, kutsu ametistikristallin ylimmäistä valo-olemusta (joka on vähän kuin meidän monadi) ja pyydä, että saat olemukseesi tai sydämeesi tai vaikka käsiisi maan sisällä olevan pinkin ametistin energiaa. Jos sinulla on oma kristallideeva tai joku tietty arkkienkeli, jonka kanssa aina teet kristallihommia, pyydä myös häntä auttamaan. Ja koska kyseessä on ametisti, Lady Amethyst voisi olla myös avuksi.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

17.11.2022|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top