Planeetalla on vain vapaaehtoisia

Se on joskus aika hassu ajatus, tuo, että planeetalla on vain vapaaehtoisia. Ilman muuta niin on, mutta joskus mietin, kerrottiinko meille välttämättä kaikki ennen kuin sitouduttiin inkarnaatioon. Tai ehkä kerrottiin, ehkä ymmärrettiin, mutta yltiöpäisesti korkeammissa värähtelyissä ajateltiin, että totta kai se menee hyvin.

Itse asiassa kaikki menee hyvin, ylösnousemus tapahtuu jokaisen kohdalla. Planeetta nostaa värähtelyään, ihmiskunta nostaa värähtelyään, ja jokainen ihminen valaistuu ja lopulta ylösnousee. Siinä ei ole vaihtoehtoja. Korkeammista värähtelyistä katsottuina siis kaikki menee hyvin. Vähän ehkä mutkallisesti, koska jostain Alkulähteen päähänpälkähdyksestä tälle planeetalle inkarnoituville annettiin vapaa tahto. Sen seurauksia tässä sitten ihmetellään edelleen…

Silti joskus maailmanmenoa katsellessa tulee mieleen, että aika yltiöpäisesti on lähdetty matkaan. Tietysti sekin vaikuttaa, että kun on kerran joutunut karmakiertoon, siitä ei ole ulospääsyä ennen kuin kaikki on selvitetty. Vaikka suurin osa vanhasta karmasta on poistettu, annettu anteeksi ja hälvennetty, lisää tehdään itse kukin koko ajan. Ja jotkut meistä vielä takertuvat vanhentuneen karman rippeisiin kynsin hampain eivätkä halua antaa sitä pois, luultavasti koska epäilevät kaikkea muutosta tai sitä, mikä tulee liian helposti tai onnellisuutta ylipäänsä.

Enkelivalmennus-zoomien arkkienkeli Lavenderin kanssa on tullut pohdittua näitä juttuja. Eli suomennettuna, minä mietin ja kyseenalaistan ja kysyn, ja Lavender normi enkelimäiseen tapaan säteilee rakkautta ja ymmärrystä. Mikä on todella ärsyttävää aina välillä. Tulisivat itse ihmisiksi ja säteilisivät sitten ääretöntä rakkautta ja valoa… Ei oo niin helppoa tällä tasolla, inkarnaatiossa. Vaikka ihan vapaaehtoisesti on planeetalle tultu.

Arkkienkeli Lavender liittyy sielutähtichakraan, ja nimenomaan siihen osastoon, missä on kytkös esi-isiin ja menneisiin elämiin. Ennen inkarnaatiota teemme valintoja, joista osa loksahtaa kohdilleen samalla, kun valitsemme vanhempamme. Samalla saamme painolastia vanhemmilta, suvulta ja esi-isiltä ja vähän siltä maaltakin, mihin synnymme. Saamme tietysti yhteyden myös kaikkeen ihanaan omassa esi-isiemme ketjussa, viisauteen, taitoihin, perimään, joka mahdollistaa asioita.

Tuntuu vain, että edelleenkin moni yrittää sovittaa asioita, mitkä liittyvät nimenomaan esi-isiin ja menneisyyteen. Osa porukasta on tullut muuttamaan ikiaikaisia tapoja, kuten epätasa-arvoa, köyhyyttä, periytyviä sairauksia ja vastaavaa. Se ei ehkä kaikkien kohdalla ole mennyt ihan putkeen, vaan ennemminkin on takerruttu kuin hämähäkinverkkoon, jossa kaikki ponnistelu vain kietoo tiukemmin ahdinkoon. Onhan se tietysti sielun tasolla varmaan ihan hienoa sen takia, että samalla tulee mainioita oppitunteja. Mutta ehkä se ei kuitenkaan ole sitä, mitä tänne lähdettiin tekemään. Tai sitten on, mistä minä sen tiedän kaikkien kohdalla.

Osa porukasta taas sitten yrittää toistaa menneiden aikojen hienoja saavutuksia tai loistoa, sovittaa sitä kohonneen energian planeetalle. Eikä sekään taida kovin helposti onnistua, koska aika on toinen. Ehkä, jos ymmärtäisi sen korkeamman näkökulman kaiken takana, asian voisi toistaa ammentamalla esi-isien viisautta ja yhdistämällä sen omaan sieluntien aikana kerättyyn viisauteen. Josta tuli mieleen – onko meillä pääsy myös esi-isien sielunmatkan viisauteen? Vai vaan omaan, ynnä esi-isien ihmisen elämässä viettämien aikojen viisauteen? Siinä voi olla joskus eroa.

Aika moni on tullut tänne aikomuksenaan sovittaa esi-isien karmaa, korjatakseen vääristyneet uskomukset, vapauttaakseen lopullisesti itsensä, jälkikasvunsa ja sukunsa kaikesta esi-isien perimästä, joka estää korkeamman värähtelyn elämää. Mikä hulluinta, ihan vapaaehtoisesti moiseen sitouduttiin. Ehkä osa tuota aikomusta on ne älyttömät jutut, mitä nykyään nousee esiin. Pelkoon perustuvaa käyttäytymistä, egon reagointia, vastakkainasettelua ja muuta. Ihan saattaa olla omaa putsattavaa kaikki, mutta saattaapi olla myös esi-isien keräämää.

Joka tapauksessa, jos tuntuu, että ehkä olisi syytä kiinnittää huomiota esi-isien uskomuksiin tai  ihan muuten vain lähettää valoa pitkin esi-isien linjoja, jotta käyttöön vapautuisi viisautta ja taitoja, arkkienkeli Lavender on hyvä apu. Yötyöskentely varsinkin sujuu hänen kanssaan hyvin. Pyyntö omin sanoin riittää, ja tulokset voivat olla aika mielenkiintoisia – myös sukulaisten keskuudessa.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

22.2.2022|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top