Portaalit

Portaali on paikka, jonka kautta planeetalle virtaa korkeampaa energiaa. Se voi olla kaunis luontopaikka, jossa värähtely on niin korkea, että valon enkelit voivat saapua tänne helpommin, tai leylinjojen risteys, jossa korkeat energiat kohtaavat ja avaavat portin valolle ja rakkaudelle.

Portaalit auttavat meitä omalla valaistumis- ja ylösnousemustiellämme, kuten henkisen tien kurssitkin. Ne ovat paikkoja opiskella, saada opastusta, kohottaa värähtelyä tai avata tai vahvistaa yhteyksiä valon auttajiin.

Kaikista maailman portaaleista 33 on isoa kosmista portaalia. Niiden kautta virtaa Kristusvaloa, 12 säteen ja Hopeasäteen energiaa, sekä muuta, kunkin portaalin omaa tiettyä energiaa. Osa portaaleista on lisäksi tähtien ja planeettojen energian tuojia. Kun portaali aktivoituu ja alkaa aueta, tämä kaikki vaikuttaa sitä ympäröivään alueeseen ja koko maailmaan.

Valitse omasi tai käy kaikissa

Voimme vierailla portaaleissa unen aikana tai visualisaatiossa, ja saamme niissä opastusta, opetusta, tietoa ja energiaa avuksi omalle ylösnousemusmatkallemme. Samalla autamme energiaa maadoittumaan kaikkien käyttöön. Kristusvaloa tuovat portaalit on numeroitu, ja mitä isompi numero, sitä enemmän se Kristusvaloa tuo, mutta joka ikinen portaali tuo voimakasta, korkeavärähteistä energiaa ja kaikki ovat mahtavia paikkoja.

Portaaleista voi valita sen, mikä kutsuu eniten, mikä tuo innostuksen kipinän tai lämmön sydämeen, ja työskennellä energian kanssa jonkun aikaa.

Valita voi myös energian perusteella, mitä haluaa vahvemmin elämäänsä. Muiden ihanien energioiden lisäksi paljon enkelien energiaa tuovat erityisesti 9. Banff, 19. Manila ja 28. Omsk, ja yhteyksiä mestareihin voivat vahvistaa mm.13. Peru ja 14. Sfinksi.

Tällä sivulla on aina lista kaikista niistä, mitkä ovat saatavilla, ja lisää tulee pian, niin kauan että kaikki 33 ovat saatavilla. Sen jälkeenkin riittää mahtavia energiapaikkoja, joten kenties homma jatkuu…