Puhu tietoista energiaa

Kaikki on energiaa. Myös sanat, joita sanomme tai pyöritämme ajatuksissa ovat energiaa. Tiedät varmasti sanoja, jotka ovat tiheävärähteisiä, kovia kuin kivet, jotka satuttavat tai madaltavat energiaa. On myös sanoja, jotka tuntuvat itsestä ja kuulijasta/lukijasta hyviltä, niissä on korkeampi, kevyempi värähtely, ne nostavat energiaa kaikkialla, minne leviävät ja pitävät oman energian korkeana.

Varsinkin näinä aikoina sanojen avulla levitetään matalaa värähtelyä hyvin tehokkaasti. (Ja kyllä, tulee tehtyä itsekin sarkastisilla puheenvuoroilla ja ihmetellessäni ihmisiä…) Birkan Tore kuvaili pelkoenergiaa kuin matalan värähtelyn energiapilveksi, joka lähettää rihmoja ympärilleen. Ne leviävät kaikkialle mm. sanojen kautta, joita käytämme, luemme ja kuulemme. Ihmisen oma värähtely tietysti vaikuttaa, joten kun tasapainoiseen, korkeavärähteiseen energiaan tulee särö, vaikka jonkin sellaisen kautta, mitä luemme, katsomme, kuulemme – kas vain, saatiin tartunta kollektiivisesta negatiivisuudesta. Tim Whild puhui samasta, tai suunnilleen samasta kuvaten sitä myrskykerrokseksi, johon kasaantuu kaikki matalavärähteinen energia, kaikki, mikä nousee esiin puhdistettavaksi ja kaikenlainen energiamoska.

Birkanin ja Timin juttu kuulostaa kamalalta, mutta se jääkö jumiin kollektiiviseen mönjään riippuu tietysti omasta valinnasta. Jos nyt noin miljoonannen, tai ehkä miljardinnen – onko tuo oikea sana? – kerran sanoisi, että oma tasapainoinen, maadoittunut, mahdollisimman korkeavärähteinen energia on avain kaikkeen. Avoin sydän suojaa, maadoitus suojaa ja energiasuojat tietysti suojaavat kaikelta moskalta. Mutta vaikutamme itse koko ajan omaan värähtelyyn myös niin yksinkertaisesti kuin niillä sanoilla, joita käytämme.

Energia, jolla puhumme vaikuttaa myös. Juoruilu, itsen tai muiden moittiminen, aiheeton kritiikki tai aiheellinen kritiikki, jossa käytetään matalavärähteisiä sanoja, negatiivisista asioista puhuminen keskittyen siihen, miten kamalaa, vaikeaa, tuomittavaa kaikki on…. kaikki tämä on kuin menisi tahallaan kieriskelemään puhtaanvalkoisessa viitassa mutalampeen, missä on mutaa ja kaiken maailman jätöksiä. Tiedän, ehkä vähän karrikoiden sanottu, mutta silti niin se on.

Numerologit tietysti tietävät, että sanojen energian voi laskea. Sanojen energian voi myös tuntea. Ei pelkästään sen energian, jossa puhuja on, ei pelkästään hänen aikomuksensa energian, vaikka nekin ovat voimakkaita ja vaikuttavia, mutta myös sanojen energian. Kultaisella Atlantiksella käytettiin hyvin vähän sanoja, koska he olivat niin telepaattisia, ettei niille ollut käyttöä. Mutta ne sanat, mitä käytettiin, olivatkin sitten erityisiä, korkeavärähteisiä ja täynnä rakkautta.

Joskus onkin hyvä pysähtyä hetkeksi ennen puhumista ja tuntea se energia, mitä on aikeissa sanoa. Toinen tapa on aina ennen puhumista hengittää rakkautta sydämen kautta pari kertaa, tai avata sydäntään mielikuvissaan, ja puhua vasta sitten.

Nopeille puhujille, jotka vasta puhuessaan huomaavat, mitä ajattelevat, se ei oikein tahdo onnistua. Parempi konsti voisikin olla enkelien pyytäminen apuun. Vaikkapa aamuisin voi pyytää oman enkelinsä, rakkauden enkelit ja arkkienkeli Mikaelin avukseen koko päiväksi, että kaikki sanottava on korkeavärähteistä ja rakkaudellista. Mikael huolehtii kurkkuchakrasta, joten hän on hyvä apuri. Arkkienkeli Gabriel tuo totuuden energiaa, joten aivan lyömätön yhdistelmä on rakkauden enkelit, Mikael ja Gabriel.

Sonia Choquetten jossain kirjassa, jonka luin vuosia ja vuosia sitten, oli hyvä neuvo, jota voi soveltaa tähänkin. Sonia ohjelmoi alitajuntaa usein toistetulla affirmaatiolla Alitajunta, tee aina sitä mitä korkeampi itseni haluaa riippumatta siitä, mitä mieltä egoni on. Jotenkin noin, en ihan tarkkaan muista sanoja. Alitajuntaa voi ohjelmoida affirmaatioilla myös siihen, että puhuu aina automaattisesti rakkaudella ja totuudella, kunnioittaen itseään ja muita.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

30.9.2020|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top