Ruusukvartsin voimaa, kivenä ja energiana

Jostain syystä kristallilaatikkoa kaivellessa käteen on sattunut viime aikoina yleensä ensimmäiseksi ruusukvartsi. Se on ollut vähän syrjässä omasta kivielämästäni, mutta nyt alkaisi näköjään olla aika nostaa se pääosaan.

Olen muutenkin viime aikoina työskennellyt aiempaa enemmän kristallien kanssa, sekä siksi, että Kultaisten aikojen Kristallityöskentelyn perusteet –kurssi piti ensin saada aikaiseksi ja nyt saa jutustella opiskelijoiden kanssa, että siksi, että jostain syystä kotona olevat kivet ovat selkeästi enemmän hereillä kuin ennen ja suorastaan vaativat huomiota.

Ruusukvartsi on yksi käyttökelpoisimmista kristalleista sekä konkreettisena kivenä että energiatasolla. Se sopii kaikille, iästä ja energiatasosta riippumatta. Se ei tunkeile, muuta väkisin kenenkään energioita (kuten vaikka ihana obsidiaani – valaistu tai itket ja valaistut), vaan tukee lempeästi ja rakkaudella jokaista olemaan oma itsensä. Kaikki varmasti liittävät ruusukvartsin energian sydämeen, surun hälvenemiseen, sydämen kolhujen parantamiseen ja rakkauden tuomiseen omaan elämään, ja siihen se onkin erinomaisen sopiva, mutta sillä on muitakin ominaisuuksia, jotka ainakin minua kiehtovat enemmän.

Fyysisellä tasolla ruusukvartsi kuuleman mukaan parantaa myös aivotoimintaa ja verenkiertoa ja avatessaan korkeampaa sydäntä voi helpottaa astmaa. Se voi auttaa muistisairauksissa ja parantaessaan sydämen haavoja ja kolhuja ja avatessaan sydänchakraa myös helpottaa sydänvaivaisia. En ole fyysisiin vaivoihin ruusukvartsia kokeillut, joten en noista tiedä, mutta sen tiedän, että kristallivetenä se tuo lempeyttä, auttaa oivaltamaan omat tarpeet ja tuo lempeää parannusta keholle. Plus lisäksi, jos sitä juo pitkään ja säännöllisesti, voi tuo sellaista rentoutta, ettei saa mitään aikaiseksi:). Kasvovoidepurkissa ruusukvartsi tuo nuorekkuutta ja parantaa ihoa, mikä on tietysti vallan mainiota.

Ruusukvartsin rauhoittavat ja parantavat ominaisuudet auttavat irtautumaan kaunasta, traumasta, itsesoimauksista ja ottamaan muutoksen vastaan. Niin tärkeää ja ajankohtaista näinä aikoina. Mutta en ole ikinä ennen tajunnut kunnolla, että ruusukvartsi rakkautta tuodessaan opettaa myös elämään rakkaudessa. Siis niin, että rakastaa itseään, jotta voi ottaa rakkautta vastaan, ja luomaan rakastavat rajat. Jos on taipumusta antaa ihmissuhteen toisen osapuolen, tai vaikka pomon, kävellä yli ja tehdä mitä huvittaa, kun itse kärsii kirkkaamman kruunun toivossa, tai odottaen, että jonain päivän uhraus huomataan, ruusukvartsin voima voi olla avuksi. Tässä ajassa, kun ihmissuhteet ovat muuttumassa rajallisesta, ehdollisesta rakkaudesta rajattomaan rakkauteen, ruusukvartsi voi todella auttaa yksilöitä ja koko ihmiskuntaa.

Minusta on myös vallan mainiota, että ruusukvartsi poistaa tapoja ja uskomuksia, jotka estävät elämästä parasta elämäänsä. Se myös vahvistaa intuitiota ja auttaa luottamaan itseensä. Mutta niinhän se on, rakkaus hälventää pelon, ja ne tavat, uskomukset ja itse-epäilyt, joilla estämme itseämme tekemästä tarvittavia muutoksia tai seuraamasta omaa sisäistä viisauttamme, ovat pelkoon perustuvia. Vaikka kuinka selittäisimme ne järjen ääneksi.

Käyttötapoja

Kaikkia kristalleja voi käyttää fyysisenä kivenä sekä energiatasolla. Energiana kristallia voi pyytää avukseen vaikka niin, että hiljentyy, kutsuu maan sisällä olevaa ruusukvartsia ja sen kristallideevaa, ja pyytää mitä haluaa. Toinen energiavaihtoehto monen kristallin kanssa on säde. Ruusukvartsisäde on ihana energia, joka yhdistää samalla arkkienkeli Samueliin. Tai tietysti sen voi tehdä myös toisinpäin, kutsu arkkienkeli Samuelia ja pyydä häntä ja/tai rakkauden enkeleitä tuomaan ruusukvartsisäde ympärillesi.

Fyysiset kivet pitää aina puhdistaa ennen käyttöä, minkä varmaan kaikki tietävät. Ruusukvartsi kestää vettä, joten sen voi puhdistaa vaikka vesihanan alla tai järvessä. Myös lohikäärmeet ovat hyviä apureita, tulilohikäärmeet tai Violettiliekin lohikäärmeet ovat vallan tehokkaita kaikessa puhdistamisessa.

Kanna ruusukvartsia mukanasi, kun teet jotain, mikä on vaikeaa, vaikka joku neuvottelu tai jos joudut pitämään puolesi tai esiintymään. Vaihtoehtoisesti vedä energiatason ruusukvartsi ympärillesi, täyttämään aurasi.

Ota ruusukvartsi mukaan meditaatioon, ja pyydä sitä yhdistämään sydämesi Kosmiseen sydämeen, Venukseen. Pyydä kosmista rakkautta täyttämään ruusukvartsi ja pyydä sitten kiveä säteilemään sitä värähtelyä ympärilleen. Jos käytät ruusukvartsia energiatasolla, kutsu ensin energia ympärillesi, luo yhteys Kosmiseen sydämeen ja levitä energia koko tilaan. Voit pyytää ruusukvartsia pysymään tilassa vaikka päivän, mutta yhteys kannattaa uusia silloin tällöin.

Kun haluat omaksua uuden tavan, kerro ruusukvartsille mitä haluat ja pyydä sitä pitämään yllä energiaa haluamaasi varten, esimerkiksi että syöt aina sitä, mikä on kehollesi ja sinulle oikeaa ravintoa tai että lepäät riittävästi. Pidä sitten kiveä mukanasi tai lähelläsi. Tapojen muuttaminen on usein hankalaa siksi, että tapamme luovat aivoihin kulkureittejä, ja rutiinit sujuvat automaattisesti. Ruusukvartsi pystyy luomaan uusia reittejä, jotta uudet tavat voivat juurtua pysyvästi elämään. Energiana voit kutsua ruusukvartsia vaikka joka aamu tukemaan sinua.

Kun haluat rakastaa itseäsi ja/tai vetää rakkautta puoleesi, voit asettaa ruusukvartsin tyynyn alle – herkkäuniset yöpöydälle:). Energiatasolla voit kutsua ruusukvartsin ympärillesi yöksi, pitämään sinut rakkaudessa ja vetämään rakkautta puoleesi.
Fengshuissa ruusukvartsi asetetaan perinteisesti kakkosalueelle, lounaisnurkkaan asuntoa, joka on mm. parisuhteen aluetta. Itse pistäisin sen mihin tahansa, mihin tarvitaan rakkaudellista näkökulmaa ja korkeampaa värähtelyä.

Kristalligrideissä ruusukvartsi avaa tietysti yhteyden rajattomaan rakkauteen ja tuo rakkauden voiman siihen, mitä varten gridi on luotu.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

21.8.2020|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top