Salaliittoteorioita, politiikka päin mäntyä – vai palvelutyötä tulevaisuutta varten?

Olemme siirtymässä loppukiriin tätä suuren muutoksen vuotta. Toisaalta aika hassua, niin kauan on tiedetty, että siirrymme uuteen kultaiseen aikaan. Kukaan ei varmaan silti osannut ajatella millä tavalla käytännöllinen muutos alkaisi vauhdittua. Joka tapauksessa muutos on käynnistynyt eikä takaisin ole paluuta.

On aika hupaisaa nähdä, miten monella tavalla ihmiset ymmärtävät meneillään olevat jutut, ja ne monet reaktiotavat, joista osa on – hmm, sanotaanko vaikka mielenkiintoisia. Toisaalta ymmärrän salaliittoteoreetikkoja. Tämä planeetta kun on kaksinaisuuden maailmaa vielä toistaiseksi jonkin aikaa, joten varmasti on tahoja, jotka jarruttavat ja haluavat pitää kiinni saavutetuista eduista. Toisaalta taas on helppo hupsahtaa todella syvälle kaninkoloon, jos alkaa etsiä todisteita monien salaliittojen tueksi. Kuten aina, kun uskoo tai haluaa uskoa jotain, aina löytyy jotain, mikä todistaa sen oikeaksi.

Mutta se ei ole se pointti tässä. Pointti on se, että ei ole väliä onko niitä salaliittoja, vaan se, että keskittyminen niihin on oman vastuun välttelyä. Jos energia on tarpeeksi korkea, mikään salaliitto ei toimi. Se on niin yksinkertaista. Salaliittojen hälventäminen sujuu puhtaan, korkean energian totuudessa ja rakkaudessa itsestään.

Toinen juttu on politiikka. Luin juttua, miten Jkylä aikoo säästää katujen kunnossapidosta (anteeksi… siis mikä se on…?) ja lapsilta ja vanhuksilta. Sama taitaa olla edessä joka puolella. Kovasti tuppasi harmittamaan, että vaikka kaikki tietävät ja tutkimukset osoittavat, että tämän hetken säästöt tuovat menot moninkertaisina tulevaisuudessa, poliitikon aikakäsitys on muutaman vuoden mittainen eikä kenelläkään riitä selkärankaa toisenlaisiin ratkaisuihin. Kuitenkin vastuu on myös meidän, jokaisen. Ei pelkästään äänestäminen ole tapa vaikuttaa. Myös oma energia vaikuttaa, ja vielä vahvemmin.

Ne ihmiset, jotka tuovat hankaluuksia ja oppiläksyjä elämäämme, tekevät meille suuren palveluksen. He ovat ystäviä ja auttajia tuonpuoleisessa, vaikka tällä tasolla ei siltä näytä. Ihan sama toimii laajemmassa mittakaavassakin. Asiat, jotka ärsyttävät, koskettavat ja saavat toivomaan muutosta, ovat olemassa syystä. Ihminen välttelee muutosta viimeiseen asti. Tarvitaan siis asioita, jotka luovat paineen muutokseen. Ja joskus asiat pitää viedä niin ahdistaviksi, että muu ei auta. Ei niin kaukaisessa menneisyydessä se on tarkoittanut kapinoita, kansannousuja, sotia diktatuuria vastaan, ja näkeehän tuota maailmalla nytkin.

On kuitenkin myös se paljon helpompi ja palkitsevampi oman vastuun ja palvelutyön tie, jota kaikille tarjotaan pienillä harmistuksen kohdilla ja ongelmien näkemisellä. Parasta palvelutyötä on omasta energiasta huolehtiminen. Olen kuullut nyt monilta tutuilta, miten mestarit ja enkelit ovat muistuttaneet, että ykseys, olemme kaikki yhtä, tarkoittaa sitä kirjaimellisesti. Kun oma energia on tasapainoista ja korkeavärähteistä, vetää omaan elämäänsä yhä enemmän sitä, mikä värähtelee samalla tasolla, ja samalla levittää sitä kaikkialle ympärilleen ja nostaa kokonaisenergiaa.

Samalla teemme energiatasolla tilaa poliittisille ja muille päätöksille, jotka ovat kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Jos vielä ottaa tavakseen huomioida ärsytyskohdat pisteinä, joihin voi kohdistaa valolähetyksiä, pyytää enkeleitä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia avuksi, muutos parempaan vauhdittuu huomattavasti. Vääryyksiin pitää puuttua myös käytännön tasolla, se on itsestäänselvää, mutta silti eri asia kuin salaliittojen ja syyllisten etsiminen ja pelkästään siihen keskittyminen.

On toisaalta aika hassua sekin, että meiltä ei vaadita muuta kuin parhaan mahdollisen elämämme elämistä, ei kieltäymyksiä, ei kärsimystä, ei itsensä viimeiseksi asettamista – vain sitä, että lisäämme rakkautta ja iloa elämäämme ja nautimme ajastamme tällä planeetalla, kunnioittaen kaikkia elämänmuotoja ja kaunista. elävää planeettaa, joka on kotimme. Korkea värähtely hälventää kaiken matalamman. Ei luulisi olevan liian monimutkaista, vai kuinka?

Joten mitä jos juuri nyt, ihan heti, hengität kolme kertaa syvään sisään ja ulos. Rakkautta – valoa, rakkautta – valoa, rakkautta – valoa. Ja olet tehnyt jo paljon tämän maailman hyväksi. Kiitos siitä.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

21.9.2020|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top