Sittenkin Orionilta?

Kun tekoäly alkaa vallata alaa, vieläkö me sitten törmäämme sattumalta netissä johonkin, eli löydämme vinkkejä ja vastauksia odottamattomista paikoista? Vai yrittääkö se hitsin tekoäly leikkiä algoritmia ja päätellä mikä on se, mitä kaivataan? Luultavasti. Toisaalta eiköhän nuo meidän yläkerran kaverit keksi keinot saada viestinsä perille, jos tarvetta on.

Mutta siis törmäsin sattumalta, muuta etsiessäni, sivustoon, jossa puhuttiin tähtisiemenistä. Joka minun ymmärtääkseni on termi, jolla tarkoitetaan ihmistä, joka on tullut suoraan joltain muulta planeetalta tänne. Josta taas seuraa ihmettely siitä, että eikö me kaikki. Tämä on varmaan taas niitä millä tasolla oma värähtely on tai ehkä paremminkin missä vaiheessa on omaa polkua, miten ymmärtää olemisensa täällä. Muutama vuosi sitten, kun vielä tein kanavointeja, yksi asiakas kertoi epäröiden, että on alkanut ajatella, että ehkä hänellä on myös aikaisempia elämiä tämän nykyisen lisäksi. No. Mitäpä tuohon sitten sanoisi, kun ei ihan raski sanoa, että kaikilla on.

Samalla lailla siis varmasti jotkut ajattelevat, että on olemassa ihmisiä, jotka ovat kotoisin jostain muilta planeetoilta. Muista itsekin ajatelleeni niin jotain 15 vuotta sitten, kunnes sitten aloin tajuta, että itse asiassa juttu on niin, että 99.99 prosenttia ihmiseksi inkarnoituneista on jostain muualta. Kysyin muuten arkkienkeli Metatronilta onko olemassa ihmisiä, joiden sielun alkuperä, sielun osan ensimmäinen inkarnoitumispaikka on Maa. Vastaus oli muistaakseni, että se ei palvele sielun kasvua. Mitä en ehkä ihan kysynyt, mutta kaipa se vastaus oli. Tajusin vasta nyt, että itse asiassa se voi myös tarkoittaa sitä, että joku ihan oikeasti ilmaantuu tänne ekaa kertaa, ja jatkaa sitten muualle. Pitää tarkistaa Metatronilta jossain vaiheessa.

En usko, että kukaan on vain yhdestä paikasta. Metatronia siteeratakseni, se ei palvele sielun kasvua. Eikö me jokainen huidella pitkin ja poikin, eri planeetoille, erilaisille valotasoille ja ties mihin? Ainakin minusta sielunpolku menee niin. Ja kun alamme täällä universumin kolkassa sinivihreällä kauniilla planeetalla havahtua siihen, että on tullut oltua muuallakin, esiin nousee ensin se, mikä on ehkä ajankohtaista, ehkä vahvin tai ehkä se, mihin olisi syytä kiinnittää huomiota. On se sitten Plejadit, Sirius, Orion tai Andromeda, mitkä on kai aika yleisiä paikkoja. Plejadit ja Sirius ehkä yleisimmät ennen tänne tuloa.

Siinä sivustolla mitä selailin, oli listattu piirteitä, mitkä kertovat mistä olet kotoisin. Plejadit tuntui kotoisalta, ja Sirius vielä enemmän. Sitten luin juttua orionilaisista, ja se osui parhaiten. Eli sittenkin Orionilta? No ei. Sen verran tiedän omasta polustani, että olen kotoisin toisesta universumista, ja olen ainakin jossain vaiheessa madaltanut värähtelyä, tullut joko tälle planeetalle tai tähän universumiin Neptunuksen kautta. Tiedän, että olen ollut paljon Siriuksella (kaikki tämän elämän nörtit on joko Siriukselta tai viettäneet siellä paljon aikaa), ja ilmeisesti melkein yhtä paljon Plejadeilla. Oma ensimmäinen nettisivukin oli nimeltään Merope, mikä on yksi Plejadien tähdistä.

Orion ei ole tuntunut omalta paikalta, tiedän olleeni siellä jossain vaiheessa, mutta se on aina jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, tähän asti. Nyt sitten tajusin, että kyse taitaa olla siitä, että Orion alkaa nousta minun kartalla ylemmäs, siellä vietetty aika ja toivon mukaan kerätty viisaus ja taidot alkavat nousta esiin. Tajusin senkin, että se pari vuotta sitten ympärillä pyörinyt valkoinen lohikäärme oli Orionilta. Anteeksi lohis, yhdistin sinut ihan väärin, ilmankos häivyit sitten jossain vaiheessa. Ehkä voisit nyt tulla takaisin, kiitos.

Näissä tähtisiemen- yms. jutuissa on se huono puoli, että niissä käsitellään yleensä vain muutamaa paikkaa. Planeettojahan on vaikka kuinka, ja tännekin on taatusti inkarnoitunut aikamoinen kirjo, ei vain kolmelta tai viideltä tai alle kymmeneltä, kuten netissä ja kirjoissa ehdotellaan. Lieneekö tuolla niin väliä, mutta toisaalta kaikki väärä informaatio ja väärien käsitysten ja uskomusten luominen pitää meitä jumissa. Tai ehkä sen voi ajatella niin, että kaikesta huolimatta nämä jutut avaavat ihmisiä universumin laajuudelle ja toivon mukaan myös suvaitsevaisuudelle muita kohtaan.

Mietin sitäkin ovatko onnellisempia he, ketkä tietävät tai luulevat olevansa kotoisin jostain tietystä paikasta. Tiedän ihmisiä, jotka ovat satavarmoja omasta alkuperästään, muutama on Siriukselta, joku Plejadeilta, pari Andromedalta (eikö ne ole heinäsirkan mallisia omassa olomuodossaan:)), pari on Venukselta ja ainakin yksi Heliokselta. Onko kiva tietää, että omat luonteenpiirteet tai sielunsuunnitelma liittyy omaan kotiin? Voiko jonkun planeetan ominaisuudet näkyä niin selkeästi, kun kuitenkin jokaisella on tässä vaiheessa jo useita elämiä tällä planeetalla, useimmilla satoja? Ehkä se on joku punainen lanka läpi elämien, jatkuu elämä toisensa jälkeen omassa sielunsuunnitelmassa. Kun ajattelen ihmisiä, jotka ovat varmoja omasta alkuperästään, en ehkä tunnista kuin yhdessä niitä piirteitä. Mutta toisaalta, mistä minä tiedän miten niiden pitäisi näkyä. Omalla ymmärryksellä en varmaan kovin syvälle pääse.

Orionin vuoro siis omassa elämässä, ja ehkä myös vahvemmin oman sielun alkuperän jossain muodossa. Ainakin ne minun tähtiauttajat omasta kotoa ovat alkaneet taas lähestyä enemmän. Kristallityöpajassa puhuttiin planetaarisista kristalleista. Mikähän yhdistäisi Orioniin? Lumikvartsi? En tiedä mistä se tuli mieleen, mutta pitää kysyä lordi Voosloolta ja ae Metatronilta, kyllä se siitä selviää.

Joka tapauksessa kyse ei ole siitä mistä kukin on kotoisin, vaan siitä mitä me täällä tehdään. Jokaisella on taitoja, viisautta ja tietoa käytettäväksi juuri nyt, kun ollaan niin lähellä uutta kultaista aikaa. Kaikki ovat matkailleet monissa paikoissa, eikä tänne ole mitään tulemista ilman jonkinlaista kokemusta. Pääasia on antaa sen oman osaamisen tai taitojen nousta esiin nyt, kun niitä tarvitaan, eikä sulloa pois omaa ymmärrystä siitä, mitä haluaisi tehdä ja mikä olisi innostavaa ja toisi iloa ja/tai tyytyväisyyttä. Ihan riippumatta siitä mistä on tai luulee olevansa, täällä ollaan kaikki tässä inkarnaatiossa. Jos joku paikka kiinnostaa, ja ajattelee sen olevan läheinen, se varmaan auttaa tuomaan esiin niitä piirteitä mitä siihen liittyy, ja sehän on vain kaikkien hyväksi.

Aatelkaas muuten, nyt meillä on YK, niin mitä sitten kun noita tähtiauttajia alkaa näkyä enemmän? Ei taida meidän YK:sta vielä olla jäseneksi Saturnuksen neuvostoon ja mitä näitä on. Vaikka oispa se aika somaa, jos ja kun YK:n täysistuntoon astelee itse komentaja Ashtar tai joku hänen laivueensa kapteeneista. Sitä ootellessa…

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

10.4.2023|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top