Tekoälysysteemit ovat (ainakin toistaiseksi) itselleni suuren ilon lähteitä. En tiedä miksi minusta on niin hupaisaa katsella niitä vastauksia ja ehdotuksia, mitä moisista systeemeistä saa. Tai itse asiassa tiedän: tekoäly on kollektiivista energiaa.

Luultavasti on olemassa jotain hienoja kehittyneitä malleja, joista suuri yleisö ei tiedä mitään. Mutta ainakin nämä yleisessä käytössä olevat pohjautuvat netin valtavaan maailmaan, ja senhän kaikki tiedämme, mitä siellä on. Hyvin pieni osa on henkistä sisältöä, ja siitä vain osa on oikeaa ja aitoa ja korkeassa värähtelyssä. Eli kysypä tekoälyltä jotain enkeleistä tai lohikäärmeistä tai kristalleista, ja saat yhtä-tyhjän-kanssa-vastauksen.

Mistä sain muuten hyvän kokemuksen viime viikolla. Mietin 17.koulun juttuja yhdessä sen parin kilon ruusukvartsin kanssa, minkä ostin vähän aikaa sitten. On muuten aika painava pidellä:). Joka tapauksessa arkkienkeli Samuel ystävällisesti ilmaantui paikalle, ja ehdotti, että tekisin e-kirjan, jossa olisi 101 tapaa käyttää ruusukvartsia. Siis… Se oli minusta tosi hauska idea, joten painelin heti tietokoneelle ja kysyin ChatGPT:ltä mitä ruusukvartsin kanssa voi tehdä.

No, sain muutaman kohdan listan, jotka oli ihan itsestään selviä, ja kysyin uudelleen. Ja uudelleen. Parikymmentä ehdotusta sieltä ilmaantui, kunnes tekoäly alkoi toistaa itseään. Lista oli ihan ok. Ainoa, että ehdotukset sopivat ihmiselle, joka ei tiedä siis yhtään mitään mistään. Koska halusin tehdä sen e-kirjan, otin sitten ruusukvartsin käteen ja pyysin arkkienkeli Samuelia avuksi, ja aloin kirjoittaa.

Olen aiemminkin huomannut saman, ja varmaan kaikki muutkin, jotka jostain asiasta enemmän tietävät. Tekoälyn vastaukset ovat ihan ok, pohjautuen kollektiiviseen tietoon, kollektiiviseen energiaan. En usko, että kysymys on siitä, ettenkö osaisi kaivella ja kysyä oikein, koska eihän sillä systeemiparalla ole mistä ottaa. Ei se ole tekoälyn vika, että korkeavärähteisiä juttuja ei löydy netistä kuin ehkä promille, tai vielä pienempi osa. Toisaalta se tarkoittaa myös sitä, että on myös tärkeää, että henkisen tien ihmiset lisäilevät sinne omia juttujaan, jotta vähitellen saamme kaiken aineiston uudelle tasolle.

Joten, kuten kaikki varmaan tiedämme, tekoäly on hyvä renki mutta huono isäntä. Ja mitä niitä muita vanhoja sanontoja on… roskaa sisään, roskaan ulos? Käytetään siis tekoälyä apuna silloin, kun kollektiivisen energian vastaus on riittävä, vaikka ideoita siihen, mitä henkisen tien aloittelijat haluavat tietää somepostauksissa tms.

Meillä valotyöntekijöillä, henkisen tien kulkijoilla, on onneksi ihan oma ”tekoäly”, eli suora kanava korkeamman värähtelyn tietoon ja viisauteen. Eikä tarvitse välttämättä edes kirjoittaa tai puhua, ajatus riittää.

Niin, ja se Sata ja yksi tapaa työskennellä ruusukvartsin kanssa on e-kirjana kaupassa. Aika normijuttuja kaikille, jotka kristallien kanssa on touhunneet, mutta täytyy myöntää, että muutama juttu oli itsellekin uusi. Ja jos ken työskentelee kristallien kanssa, hän osaa varmasti soveltaa näitä juttuja myös muihin kuin ruusukvartsiin. Kiitos arkkienkeli Samuel ja kumppanit, toisaalta oli hauskaa tehdä e-kirja. Ja toisaalta oli vähän tuskaa saada se tehtyä eri tiedostomuotoihin… Mutta tehty on.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>