Kohti uutta kultaista aikaa

15,00 

Kultaisten aikojen yliopiston 1. tason kurssi.

Ihana, loistava, uusi kultainen aika on tulossa, ja joka päivä olemme askeleen lähempänä. Se ei ole enää kaukainen haave, vaan asia, jonka kanssa jokainen työskentelee tässä ajassa ihan riippumatta siitä ymmärtääkö sen vai ei. Muutos on alkanut!

Kurssin voi hankkia, vaikka ei olisi käynyt muita Kultaisten aikojen yliopiston kursseja.

Tämä on yksi ilmaisista bonuskursseista Askelmia mestaruuteen 1 tai Kristallityöskentelyn perusteet käyneille.

Tuotetunnus (SKU): Kultainen aika kurssi Osastot: , , ,

Kuvaus

Kohti uutta kultaista aikaa

Kultaisten aikojen yliopiston 1. tason kurssi

Olemme parhaillaan muutoksessa matkalla kohti kuudetta kultaista aikaa. Se tulee tuomaan rakkautta, iloa, hyvinvointia, runsautta, tasa-arvoa, rauhan, puhtaan luonnon, teknologian, joka ylittää kaiken, mitä nyt voimme ymmärtää, ja mikä ei saastuta eikä kuormita luontoa. Tätä ja paljon muuta hienoa on kultainen aika, ja siihen on enää hyvin lyhyt aika.

Muutoksen vuodet tuovat myllerrystä, asioiden esiin nousua ja puhdistettavaa. Matala värähtely on hälvennettävä, maaperään varastoitunut negatiivinen energia puhdistettava ja ihmisten on irrottauduttava egon vallasta. Se tarkoittaa monien asioiden muuttumista.

Saamme valtavasti apua, planeetalle tulvii korkeita energioita ja valon auttajia on täällä enemmän kuin koskaan. Olemme edistyneet jo pitkälle, planeetta on jo kokonaisuudessaan neljännessä ulottuvuudessa ja luonto, suurin osa eläimistä ja monet ihmiset viidennessä.

Kurssista

Kohti uutta kultaista aikaa -kurssi tuo tiedot muutoksen taustasta, asioista, mitä on jo tapahtunut ja siitä, mihin olemme menossa. Saat tietoa planeetan, yhteiskunnan ja oman elämäsi muutoksesta, ja harjoituksia, joilla voit osaltasi tehdä muutoksesta sujuvampaa.

Kurssi on etäkurssi, johon kuuluu videoluento, luento ja harjoituksia pdf:nä sekä työkirja. Työkirjan avulla kartoitat omaa elämääsi, ja samalla luot tilaa tarvittaville muutoksille.

Tämä kurssi on ilmainen heille, ketkä ovat käyneet Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 tai Kristallityöskentelyn perusteet. Näiden kurssien mukana on tullut alennuskoodi, jolla tämän kurssin voi saada ilmaiseksi.

Kurssin aiheet

  • Valmistautuminen
  • Puhdistus
  • Muuutos planeetalla, yhteiskunnassa ja koskien luontoa ja eläimiä
  • Viidennen ulottuvuuden elämä – mikä tukee muutosta kohti sitä

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • pdf-luento
  • harjoituksia (samassa pdf:ssä kuin luento)
  • työkirja

Lisätietoja

Lue lisää Kultaisten aikojen yliopistosta ja saatavilla olevista koulutuksista >>

Go to Top