Askelmia mestaruuteen 2, päivät 3-4 etänä

192,00 

Askelmia mestaruuteen 2 -kurssin kaksi viimeistä päivää (nyt etänä) tuovat harjoitusta ja lisäkokemusta korkeavärähteisen energioiden kanssa työskentelyyn. Päivät auttavat tuomaan omaa energiaa tasapainoon ja kehittymään omalla mestaruustiellä eteenpäin.

 

Kuvaus

Askelmia mestaruuteen 2, päivät 3-4

Kultaisten aikojen yliopiston 2. tason kurssi

Planeetan ja ihmiskunnan kohonneiden energioiden vuoksi jokaisella on nyt mahdollisuus nostaa värähtelyään todella korkealle. Korkea värähtely tarkoittaa käytännössä elämää, jossa on runsain mitoin iloa, valoa, rakkautta, terveyttä, runsautta, tyydytystä tuovaa työtä tai harrastusta, läheisiä, rakastavia ihmissuhteita ja monia muita ihania asioita. Se mahdollistaa selkeän, avoimen työskentelyn valon auttajien kanssa, ja omien muinaisten kultaisten aikojen taitojen ja viisauden käyttöön ottamisen, nopean, tehokkaan ilmentämisen ja lempeämmän karmapalautteen.

Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi antaa tiedot ja taidot pitää huolta omasta energiatasapainosta. Askelmia mestaruuteen 2 –kurssin ensimmäiset 2 päivää antavat työkalut ja taidot siirtyä värähtelyssä korkeammalle ja elää ja luoda elämäänsä tietoisesti ilman matalampien energioiden malleja ja uskomuksia. Nämä AM 2-kurssin kaksi viimeistä päivää vievät matkaa eteenpäin, tuoden elämään mestaruuden käytäntöä.

Mitä korkeammalle oma värähtely nousee, sitä enemmän voimme käyttää energiaa ja energiatason työkaluja. Oma ilmentämiskykymme ja vaikutuksemme ympärillämme olevaan maailmaan voimistuu huomattavasti. Samalla olemme suuremmassa vastuussa omasta energiastamme, siitä, että keskitymme rakkauteen ja valoon ja aikomuksemme ja tekomme ovat aina kaiken kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Saat harjoitusta ja kokemusta korkeavärähteisten energioiden kanssa työskentelyyn, otat käyttöön omat mestarin työkalusi ja päivittäisiä tapoja, joilla tuet energiaasi pysymään vakaana ja korkeavärähteisenä kaikissa tilanteissa ja kaikkialla. Työskentelet arkkienkeli Metatronin ja muiden enkeliolentojen kanssa ja ylösnoussut mestari Serapis Bey ja Saturnuksen lohikäärmeet sekä muut valon auttajat ovat kanssasi kurssilla, ja sen jälkeenkin. Opit korkeampaa luomistyöskentelyä itsesi ja planeetan hyväksi, ja Elohim, Alkulähteen luomistyön valo-olennot, auttavat sinua pitämään yllä visioita uutta kultaista aikaa varten ja luomaan sitä todellisuuteen.

Saat kurssimateriaalin, jossa on myös visualisaatioita ja harjoituksia. Etäkurssilla materiaali tulee pdf-tiedostona ja sen lisäksi saat luentoja aiheesta videolla sekä lisäksi erillisiä harjoituksia ja visualisaatioita, joiden avulla työskentelet mestareiden kanssa.

Etäkurssilla on myös kirjallinen tehtävä, jossa kerrot kokemuksistasi. Saat siitä palautteen, ja sen jälkeen kurssi on suoritettu hyväksytysti, ja voit halutessasi jatkaa Mestarit-kurssin loppuihin päiviin. Saat tästä ohjeet kurssin alkaessa.

Kurssin aiheita

 • Tasapainon saavuttaminen ja ylläpito – maskuliininen, feminiininen, kehojen tasapaino, maadoittumisen kautta tapahtuva värähtelyn nostaminen, värähtelyn nosto ja sen seuraukset
 • Elinympäristön energiatasapaino – kaikki on energiaa
 • Henkinen kurinalaisuus – kaikki vaikuttaa kaikkeen, eli oman rytmin ja tapojen luominen Metatronin,  Serapis Beyn ja Saturnuksen lohikäärmeiden kanssa
 • Korkeiden energioiden käyttö, maadoittaminen ja kehollistaminen, valitse valosi – platinasäde, valkoinen valo, kultainen säde, hopeasäde
 • Elämä ja luominen matkalla kohti uutta kultaista aikaa – aikomus, odotukset, uudet uskomukset, visiot, tietoinen luomistyöskentely, Elohim

Kurssin sisältö

 • Laaja kurssimateriaali pdf-tiedostona
 • Luennot videolla 1+6
 • Neljä erillistä visualisaatiota mp3-tiedostona
 • Harjoituksia pdf-tiedostona ja luentojen yhteydessä
 • Kirjallinen lopputehtävä, josta saa henkilökohtaisen palautteen
 • Henkiökohtaista ohjausta tarvittaessa
 • Mahdollisuus Zoom- tai Skype-tapaamisiin, jos kurssilaiset niin haluavat

Kurssin kesto ja suoritus

Etäkurssin aineisto on sama kuin kahden päivän lähikurssin. Kurssilaisten vuorovaikutus on ainoa, mikä jää puuttumaan, ja siihenkin on mahdollisuus Zoomilla tai Skypellä, jos halukkaita löytyy.

Kurssin kesto on siis yhteensä suurinpiirtein kaksi kurssipäivää, vaikka voit tietysti käyttää siihen aikaa niin kauan kuin haluat ja käydä kurssia pienemmissä osissa, esimerkiksi yksi video ja aiheeseen liittyvät tehtävät kerrallaan.

Kurssi on suoritettu hyväksytysti, kun olet palauttanut etätehtävän ja saanut siitä palautteen.

Kurssin jälkeen

Kun kurssi on suoritettu hyväksytysti, saat todistuksen. Kurssi on pakollinen kaikille, jotka tähtäävät Kultaisten aikojen yliopiston parantajaksi tai opettajaksi, joten kurssin jälkeen voit esimerkiksi suorittaa kursseja aiheesta, josta haluat valmistua opeksi tai energiahoitajaksi, kuten enkelit, mestarit tai Kultainen Atlantis.

Etukäteistiedot ja tarvittava osaaminen

Kultaisten aikojen yliopiston Askelmia mestaruuteen 1 –kurssi sekä Askelmia mestaruuteen 2 -kurssin kaksi ensimmäistä päivää (tai vastaavat tiedot ja taidot).

Lue lisää kurssista tai Kultaisten aikojen yliopistosta >>

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu, jonka jälkeen kurssi on heti valmis aloitettavaksi.

Tämä etäkurssi on avoinna toistaiseksi, kunnes lähikoulutuksia on taas mahdollista pitää.

Otsikko

Go to Top