Lohikäärmekoulu I

33,00 

Lohikäärmeet kuuluvat enkelimaailmaan, ja ovat kumppaneitamme ja ystäviämme matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Lohikäärmeitä on monenlaisia, tulilohikäärmeistä ja muista elementaalilohikäärmeistä mahtavan korkeavärähteisiin valaistumista ja kosmisia energioita tuoviin.

Lohikäärmekoulu I tutustuttaa omaan lohikäärmeeseesi ja ihaniin elementtien lohikäärmeisiin. Ne ovat arjen ja henkisen tien auttajia, suojelijoita ja opastajia, jotka toimivat aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Lohikäärmekoulu 1 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Lohikäärmeet ovat olleet kanssamme aina, vaikka olemme muistaneet ne vain taruista. Nämä enkelimaailman valon lähettiläät ovat ihania auttajia monenlaisissa asioissa, rohkeita, nopeita ja tehokkaita.

Tämä on Lohikäärmekoulun 1. osa, johon on kaksi muuta osaa jatkona, jos niin haluat. Tässä osassa tutustut omaan lohikäärmeeseesi ja elementtien lohikäärmeiisiin ja työskentelet niiden kanssa itsesi ja muiden hyväksi.

Jokaisella voi olla oma lohikäärme, joka voi olla tuttu jo edellisistä elämistä. Oma lohikäärmeemme voi auttaa hyvin monenlaisissa asioissa, ja lukemattomat muut lohikäärmeet ovat myös vain avunpyynnön ja ajatuksen päässä.

Lohikäärmekoulu I koostuu osista, joihin kuuluu luentoja, harjoituksia ja visualisaatioita. Luento-osuuksissa saat yleistä tietä lohikäärmeistä ja omasta lohikäärmeestäsi sekä eri elementtien ja elementtiyhdistelmien lohikäärmeistä. Harjoituksilla ja visualisaatioilla luot ja vahvistat yhteyksiäsi moniin lohikäärmeisiin, opit toimimaan niiden kanssa ja ennen kaikkea opit ymmärtämään miten monipuolisesti ne voivat meidän elämäämme helpottaa.

Kurssin sisältö:

  • 6 luentoa lohikäärmeistä, Tietoa lohikäärmeistä, historian ja henkisen tien lohikäärmeet ja oma lohikäärme, Elementtien lohikäärmeet ja tulilohikäärmeet, Vesilohikäärmeet, Ilmalohikäärmeet, Maalohikäärmeet, ja Elementtiyhdistelmien lohikäärmeet, kaikki pdf-tiedostona
  • Luentoihin liittyviä harjoituksia (samassa tiedostossa luennon kanssa) ja kolme lohikäärmevisualisaatiota mp3-tiedostona
  • Oma lohikäärme-visualisaatiossa tapaat tietysti oman lohikäärmeesi ja pidät hauskaa sen kanssa
  • Tuli- ja vesilohikäärmeet tulevat tutuksi toisessa visualisaatiossa, ja teet todella tehokasta oman energiasi ja tunteidesi puhdistamista sekä autat laajemminkin planeettaa
  • Ilma- ja maalohikäärmeet ovat kolmannen visualisaation aiheena, ja kun toimit yhdessä niiden kanssa, teet suurta muutosta omaan elämääsi ja laajemmin

Taso: Sopii kenelle vain, joka haluaa tutustua lohikäärmeisiin tai vahvistaa yhteyttään niihin.

Kurssin kesto: Parhaan tuloksen saat käyttämällä kurssiin noin viikon, puolitoista. Silloin käyt kutakin osiota muutaman päivän ja opit erottamaan eri lohikäärmeiden erityispiirteet ja toimimaan niiden kanssa. Voit tietysti käyttää kurssiin aikaa kauemminkin, niin kauan kuin haluat.

Go to Top