Portaalit – 5. Uluru

11,00 

Kristusvalon 33 portaalia ovat valon ja energian keskittymiä. Jokainen on omanlaisensa, ja jokainen yhdistää meidät tiettyyn energiaan.

Ulurun portaali tuo maorien viisautta ja vahvistaa rakkautta maahan ja luontoon. Uluru on myös tähtiauttajien tapaamispaikka.

(Portaalin hinta 17.koulun jäsenille on 7.70 e.)

Työskentele tämän energian kanssa, kun haluat

  • nähdä jonkun asian tai elämäsi korkeammasta perspektiivistä
  • vahvistaa yhteyttäsi planeettaan tai luontoon
  • vahvistaa yhteyttä tähtiauttajiin
Haluatko alennuksen? Liity 17.kouluun: 17.koulun jäsenyys!
Tuotetunnus (SKU): Portaali 5 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Portaalit ovat energian ja valon keskittymiä. Niiden kautta maahan tulee korkeita värähtelyjä, ja valo-olennot voivat käyttää niitä kulkuväylinään. Näitä korkeaa värähtelyä säteileviä paikkoja on joka puolella maailmaa.

Kaikista maailman portaaleista 33 on isoa kosmista portaalia. Niiden kautta virtaa Kristusvaloa, 12 säteen ja Hopeasäteen energiaa, sekä muuta, kunkin portaalin omaa tiettyä energiaa. Osa portaaleista on lisäksi tähtien ja planeettojen energian tuojia. Kun portaali aktivoituu ja alkaa aueta, tämä kaikki vaikuttaa sitä ympäröivään alueeseen ja koko maailmaan. Voimme vierailla portaaleissa unen aikana tai visualisaatiossa, ja saamme niissä opastusta, opetusta, tietoa ja energiaa avuksi omalle ylösnousemusmatkallemme. Samalla autamme energiaa maadoittumaan kaikkien käyttöön. Kristusvaloa tuovat portaalit on numeroitu, ja mitä isompi numero, sitä enemmän se Kristusvaloa tuo.

Kun työskentelemme portaalin energian kanssa, nopeutamme omaa ylösnousemustietämme ja avaamme omaan käyttöömme sitä energiaa, jota portaali on tuomassa. Työskentelyn vaikutus alkaa näkyä omassa elämässä, ja portaalista riippuen, voi esimerkiksi avata yhteyksiä valon maailmaan, kuten enkeleihin tai lohikäärmeisiin, tai auttaa kommunikoimaan eläinten kanssa tai ymmärtämään pyhää geometriaa.

5. Uluru

Ulurun portaali tuo esiin aboriginaalien viisautta ja jumalallista totuutta. Enkelien ja valomaailman avulla portaalin energia vapauttaa epäilystä ja vanhentuneista uskomuksista, josta estävät totuuden ymmärtämistä ja omaksumista. Uluru palauttaa takaisin ymmärryksen maasta ja luonnosta, jonka olemme unohtaneet kultaisten aikojen jälkeen. Rakkaus maata ja luontoa kohtaan vahvistuu tämän portaalin avulla.

Uluru on yksi niistä harvoista paikoista planeetalla, jonne komentaja Ashtarin on mahdollista tuoda valtava emoaluksensa. Australia ja erityisesti Uluru tulee olemaan ensimmäisiä paikkoja, jotka avaavat tietoisen yhteyden tähtiauttajiin ja jonne avaruusalukset voivat saapua.

Työskentele tämän energian kanssa, kun haluat

  • nähdä jonkun asian tai elämäsi korkeammasta perspektiivistä
  • vahvistaa yhteyttäsi planeettaan tai luontoon
  • vahvistaa yhteyttä tähtiauttajiin

Kurssiin kuuluu

  • visualisaatio mp3-tiedostona (n. 15 min)
  • luento-pdf, jossa lyhyt selostus portaalista, asiaa visualisaatiosta ja joitakin harjoituksia, jotka auttavat omaksumaan portaalin energiaa. (Jokaisen portaalin pdf;ssä on sama ensimmäinen sivu, jotta portaaleista voi valita vain juuri sen/ne, mikä kutsuu itseä.)

Aineisto on ladattavissa heti kurssimaksun maksettuasi.

Otsikko

Go to Top