Lempeä enkelienergiahoito

Ihana, rakkaudellinen, lempeä enkelienergiahoito tukemaan kehoa muuttuvissa energioissa.

Lue tarkemmin alempana olevasta kuvauksesta.

Tällä hetkellä ei ole hoitoaikoja jäljellä.

 

Kuvaus

Enkelienergiahoito on lempeää ja rentouttavaa energiahoitoa, joka puhdistaa ja kohottaa värähtelyä, hälventää stressiä ja tukee kehon omaa kykyä paranemiseen.

Arkkienkeli Rafael ja lordi Wywyvsil yhdistävät parantavat ja voimakkaat energiansa tässä hoidossa. He valvovat kaikkea parantamista ja parantamiskoulutusta universumissa, mutta voivat tulla myös itse enkeleineen mukaan hoitoihin. Tässä hoitotapahtumassa saat kummaltakin mahtavalta enkeliltä heidän parantavaa, rakkaudellista, lempeää energiaansa juuri sillä tavalla, mikä on itsellesi oikea.

Hoito toimii kaikissa kehoissa, mutta eniten se suuntautuu fyysisen kehon hyvinvointia kohentamaan. Energia toimii hyvin lempeästi ja rakkaudellisesti, aivan kuten enkelitkin, ja sen vaikutuksen huomaa hienovaraisesti. (Jos haluat eri tyyppisen hoidon, Lemurian kristallikammiohoito voi sopia paremmin.)

Muutamia palautteita

  • Hoito oli tosiaan lempeä, mutta myös voimakas. Aluksi tuntui kuin päälaelta lähtisi ihanasti energiaa valumaan alaspäin. Muutenkin päätä tunnuttiin hoitavan voimakkaasti. Näin suljettujen silmien läpi värillisiä energioita, enkeli tuli hoitamaan. S.N
  • Ihana lämpö tuli koko kehoon, ja energia aaltoili lempeinä laineina jaloista ylöspäin, niin kuin olisin maannut lämpimässä rantavedessä kevyessä aallokossa. Tajunta hämärtyi niin, että en kaikkea edes muista, olin kuitenkin valveilla, mutta hyvin rentoutuneessa tilassa.P.M
  • Olen ollut todella väsynyt huonosti nukuttujen öiden jälkeen. Vihaa ja ärtymystä ollut ilmassa, vaikka olen tehnyt puhdistusta. Tämä hoito uudisti mielentilani totaalisesti tuoden rauhaa ja rakkautta sydämeeni. M.S

Käytäntö

Hoito on ryhmäkaukohoito, joka tehdään tiettynä aikana. Voit ottaa hoidon vastaan juuri silloin, kun se tehdään, tai muutaman päivän sisällä siitä. Jos haluat ottaa hoitoja sarjana, parhaan tuloksen saat, kun otat hoidot vastaan suurin piirtein samaan aikaan joka kerran.

Varaa aikaa noin 40-45 minuuttia rauhallisessa paikassa. Hoidossa saat automaattisesti maadoituksen ja suojauksen ennen hoitoa ja sen jälkeen. Lisäksi saat hoidon jälkeen sähköpostin siitä, miten hoito meni ja mihin kiinnitin itse huomiota. Kun ostat hoidon, saat vielä ohjeet sen vastaanottamiseen.

Lempeitä enkelienergiahoitoja on tulossa ainakin loppuvuoden ajan.

Sarjahoidosta

Voit valita kolme hoitoaikaa sarjaksi, ja saat hoidon hieman edullisemmin. Laita valitsemasi päivät Lisätietoja-kohtaan Kassa-sivulla, tai laita sähköpostia asiasta. Jos aikoja ei ole vielä niin pitkälle avattu kuin haluaisit, voit ilmoittaa sen/ne, mikä sopii sinulle, ja valita loput ajat myöhemmin. Muista vain ilmoittaa ne heti, kun tiedät, viimeistään saman päivän aamuna. Esimerkiksi voit ottaa nyt 16.11 ajan, ja kun joulukuun aikoja tulee tarjolle, valita niistä kaksi.

Lisätiedot

Enkelienergiahoito

14.12 klo 18, 21.12 klo 18

Otsikko

Go to Top