Uskomusten maailma

Ensiksikin anteeksipyyntö siitä, että tämä kirjoitus on masentava ja sisältää politiikkaa. (Uskomus: henkinen tie on keijuja ja taikapölyä, irrallaan muusta maailmasta.) Pari uutista on viime aikoina aiheuttanut sen, että alan olla taas niin täynnä koko ihmiskuntaa. Piti ihan kysyä arkkienkeli Metatronilta onko olemassa mitään muuta rotua, joka tuhoaa planeetan, jossa asuvat.

Närpiön ihmiskauppaepäilyistä oli juttua, ja jossain, oisko ollut Ylellä, oli haastateltu ihmisiä siitä, vaikuttaako heidän kurkun ostoonsa se, että se on kasvatettu hyväksikäyttäen ihmisiä. Jäi niin mieleen, kun yksi nainen sanoi, ettei se vaikuta, ruoka on muutenkin niin kallista. (Uskomus: minä olen uhri, joka en voi vaikuttaa siihen, mitä maailmassa tapahtuu.) Siis… en voi tajuta. Paljonko kurkku maksaa? En tiedä, kun harvoin ostan, en pidä kurkusta eikä siinä ole juuri mitään ravintoaineita. Eli en voi maksaa 5 senttiä enempää kurkusta, joka on tuotettu suht hyvissä olosuhteissa, saati 50 senttiä tai hui, peräti 80 senttiä, enempää luomukurkusta. Kyllä, ilman muuta oma talous kaatuu siihen viiteen senttiin pari kertaa viikossa. Ilman muuta sen säästön takia kannattaa hyväksikäyttää ihmisiä, tuottaa heitä tänne ja saada vuosiksi tai vuosikymmeniksi velkavankeuteen. Ja samalla pääsee valittamaan siitä, että maahanmuuttoa pitää säädellä paremmin.

On varmasti totta, että joskus pitää laskea sentitkin, joskus on ollut pakko itselläkin. Mutta ehkä reagointi siihen, mikä on väärin, toisi myös voimaantumista ja jaksaisi löytää muitakin ratkaisuja. Lisäksi se hälventää uskomusta, ettei voi vaikuttaa. Sillä kaikki vaikuttaa, se, mitä teemme, ajattelemme ja sanomme. Joskus heti ja näkyvämmin, joskus energiatason kautta, mutta kaikki vaikuttaa.

Toinen uutinen, mikä oikeasti alkoi ahdistaa, oli se, että pohjavettä on pumpattu niin paljon, että planeetan akseli kallistuu ja navat muuttavat paikkaansa, ja se jatkuu edelleen. Vesi on kallisarvoista, eikä se ole loputonta, vaikka sen käytöstä voisi niin päätellä. Kun pohjavesi on pilattu ja käytetty, niin se on sitten siinä. Ja mitä sillä saamme? Ruokaa, joka on tehotuotettu kemikaaleilla, jonka takia hakataan metsiä ja kiihdytetään ilmastonmuutosta, jota viljelevät ja poimivat ihmiset, jotka ovat suurin piirtein orjan asemassa, joka lennätetään joka puolelle maailmaa, jotta kuluttajalla on halpaa ja edullista valinnan varaa. Ilman muuta kannattaa, sillä onhan yhtiöiden tehtävä voittoa ennen muuta. Mitä siitä, jos samalla tuhotaan tämä planeetta, jossa lastemme ja heidän lastensa pitäisi asua.

Eli minkälaiset uskomukset pitävät yllä moista? Ahneus ei ole uskomus, mutta se on, että minulla on oikeus käyttää hyväkseni aivan kaikkea. Oli vaihteeksi kiva lukea siitä taloustieteilijästä, joka haluaa keskustelua talouden uskomuksista, niistä, joiden mukaan maailmaa pyöritetään. Ha-Joon Chang on kirjoittanut kirjoja, joissa tätä avataan – voiskohan niitä lähettää Suomenkin hallitukselle? Esimerkiksi leikkaukset perustuvat uskomuksiin, ei tieteeseen, ja uuden keksinnöt eivät nouse tyhjästä, vaan siihen tarvitaan yhteiskunta, jossa on koulutusta, tiedettä ja monenlaista tutkimuskehitystä. Niin, ja jotain juttua oli siitäkin, että valtionvelka on ihan muuta kuin mitä uskotaan. Eikö siihen muuten tarjottu ihan kotimaisin ideoin muitakin ratkaisuja kuin leikkaukset? Mutta uskomukset ovat vahvoja.

Sitäkin uskomusta ihmettelen, että jotenkin pakolaisten määrä vähenee, kun kehitysapua leikataan. Se on vähän sama juttu kuin se, että lasten ja nuorten oireiluun auttaa se, että leikataan hoivasta, tuesta ja hyvinvoinnista. Se on oikeastaan vielä hullumpaa kuin se vanha satu hölmöläisten peiton jatkamisesta. Hehän leikkasivat toisesta päästä, ja lisäsivät leikatun kaitaleen toiseen päähän, että saisivat pidennettyä peittoaan. Minun ymmärryksen mukaan on halvempaa huolehtia asioista silloin, kun ne ovat vielä suht hyvin tai pieniä ongelmia, kuin antaa niiden kasvaa isoiksi, ja levitellä sitten käsiään. Ja noin yleensä olisin sitä mieltä, että jos heikommin kehittyneissä maissa olisi kaikki hyvin, ei niitä pakolaisiakaan tulvisi niin paljon, ja siinä olisi aika monessa länsimaassa peiliin katsomisen paikka. Mutta minä en ymmärräkään talouspolitiikkaa, joka perustuu vahvemman oikeuteen, enkä ole koskaan tajunnut sitäkään, miten ne rikkaudet saadaan arkkuun mukaan.

On ollut monenlaista uutista, en tiedä miksi ne nyt niin kolahtavat. Kyllästymistä varmaan, jotenkin olisin jo valmis toisenlaiseen maailmaan. Hymyilytti muuten se juttu, missä ihmeteltiin miten ihmiskunnan älykkyys ei enää kehity kuten ennen, vaan on alkanut taantua. No, eihän se kiva sinänsä, tai ehkä ois, jos se tarkoittaisi sitä, että aivopuoliskojen käyttö tasoittuisi. Mutta oletan, että kyse on jatkuvasta puhelimen tuijottamisesta. Oisko tää joku salaliitto? Rikkaat (tai mitä näitä on, maailmanhallitus tai liskot?) eivät käytä itse puhelimia, vaan käyttävät niitä orjuuttamaan ihmisiä. Oottakaas, kun tekoäly tästä leviää…

Tiedän, että ihmisiä ei voi valaista väkisin. Ja tiedän senkin, että meille on tärkeitä erilaiset asiat, ja tiedän vielä senkin, että median välittämä maailmankuva on hyvin negatiivinen. Aina joskus tulee näitä notkahduksia, kun en tajua tätä maailmanmenoa enkä jaksa nousta sen yläpuolelle. Ja kyllä, tiedän senkin, että syytä olisi, sillä valotyöntekijöiden, henkisen tien kulkijoiden, on pidettävä energiansa mahdollisimman korkeana ja puhtaana, että päästään eteenpäin. Ja vielä yksi juttu, jonka tiedän, on se, että ongelmiin ei ole ratkaisua matalan värähtelyn maailmassa, ainoa tapa on nostaa värähtelyä.

Niin, se Metatronin vastaus: Ihminen ei ole sinänsä yksi rotu, vaan te olette kotoisin monista eri paikoista, joten kysymys ei ole tarkka. Jos kysyt sitä, onko olemassa planeettaa, jonka sen asukkaat ovat tuhonneet, vastaus on kyllä, mutta ei tässä universumissa. Jokainen sielu jatkaa kuitenkin elämäänsä aina yhden fyysisen inkarnaation jälkeen ikuisessa kiertokulussa kohti Lähdettä, ja niin on myös elävän planeetan kohdalla. Keskittyminen siihen, mikä on väärin sekä muiden vikoihin madaltaa omaa värähtelyäsi ja vaikuttaa vahvasti ympärillesi ja kokonaisenergiaan. Muista, missä olet, ja mitä olet tekemässä. (Toteuttamassa sielunsuunnitelmaa ja kohottamassa omaa ja sitä kautta planeetan ja myös värähtelyä, Ullan huomautus.)

Muuten, jos et ole jo huomannut, kristallijutut ovat omalla sivullaan >>. Tulossa on lisää omakohtaisia kokemuksia ja juttuja kristalleista.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

30.6.2023|

Jätä kommentti

Otsikko

Go to Top