Arkkienkeli Metatron

Arkkienkeli Metatron on korkeavärähteinen valo-olento, vastuussa koko planeetan ylösnousemuksesta. Hän on ollut kanssamme siitä asti, kun planeetta syntyi, ja valvonut kulkuamme ja auttanut meitä kaiken aikaa.

Metatronin kuutio

Arkkienkeli Metatronin symboli on Metatronin kuutio, joka kuvaa universumia, sen syntyä ja matkaa energiassa ylöspäin. Metatronin kuutio on luomisen työkalu, meditoinnin apuväline ja avain, jonka avulla voimme saada yhteyden hänen energiaansa.

Tulostettava Metatronin kuutio >>

Esimerkkejä Metatronin kuution käytöstä

  • kristalligridin pohjaksi, erityisesti silloin, kun haluat tehdä ison muutoksen tai edistyä omalla sieluntielläsi
  • meditaatiossa – katsele Metatronin kuutiota ennen meditaatiota, ja vain pidä kuvaa kevyesti mielessäsi meditaation ajan
  • chakratyöskentelyssä – pyydä arkkienkeli Metatron tuomaan kuutionsa kaikkiin chakroihisi: tähtiporttiin, sielutähteen, kausaalichakraan, kruunuchakraan, kolmanteen silmään, kurkkuchakraan, sydänchakraan, solar plexukseen, napachakraan, sakraalichakraan, juurichakraan ja maatähteen. Pyydä, että kuutio asetetaan ympärillesi energisoimaan ja suojaamaan sinua.

Metatronin ylösnousemusenergia

Arkkienkeli Metatron voi tuoda 100 % ylösnousemusvalon täyttämään kehomme ja chakramme, ja se nostaa värähtelyämme ja nopeuttaa ylösnousemustietämme. Tässä visualisaatiossa työskentelet arkkienkeli Metatronin ylösnousemusvalon kanssa.