Andarakristallihoito

Energiahoidossa välitetään Lähteen korkeinta parantavaa energiaa yhdessä Andarakristallien kanssa. Energia tulee hoidettavalle siinä värähtelyssä, joka sopii hänelle, mutta se on aina hyvin korkeavärähteistä, joten hoito ei sovi heille, ketkä eivät ole tottunet energiatyöskentelyyn. Tämä on samantyyppinen kuin Universal reikin reikihoito, mutta toimii erilaisessa värähtelyssä.

Andarakristallin avulla tehtävä hoito tuo energiaa aina myös fyysiseen kehoon, vaikka se toimiikin enemmän muissa kuin fyysisessä kehossa, ja voimakkaampi vaikutus fyysiseen kehoon näkyy yleensä vasta viiveellä.

Andarakristallihoito on samaan aikaan energiahoito, puhdistus, energian muuntaja ja kohottaja ja sysäys eteenpäin omalla sieluntiellä. Se vaikuttaa chakrojen toimintaan, tuoden tasapainoa ja aktivoiden chakroja korkeampaan värähtelyyn.

Hoidon vaikutukset voivat tuntua hyvin voimakkaasti, tai hyvin hienovaraisesti, riippuen ihmisen värähtelystä ja tavasta kokea energioita. Tämä hoito on yleensä niin energisoiva, että sitä ei ehkä kannata ottaa vastaan lähellä nukkumaan menoa.

Andarakristallihoito on ryhmäkaukohoito. Sen voi ottaa vastaan ilmoitettuna aikana tai noin vuorokauden verran sen jälkeen, mutta hyvin korkeavärähteisenä energiana hoito alkaa hiipua nopeasti sen jälkeen.

Hoitoon ilmoittaudutaan valitsemalla sopiva aika ja maksamalla se kaupassa >>.

Andarakristalli

Andara on lasia, kuten obsidiaani. Sen rakenne ei ole kuten muilla kristalleilla, ja vaikka se toimii hyvin samalla tavalla kuin muutkin kristallit, sillä on myös oma, tunnistettava värähtely.

Andarasta on paljon tarinoita. Sen kerrotaan olevan muinaisten mahtavien alkemistien luoma, yhdistelmä 70 eri mineraalista. Andaran alkuperä lienee kuitenkin muilla planeetoilla, kuten moldaviitin ja tektiitin. Sen energia on hyvin korkeavärähteistä, mutta se ei ole ilmiselvää, energiavärähtely on myös hyvin hienovaraista, ja kuten Lemurian kristallit, Andarat eivät paljasta itseään matalissa värähtelyissä.

Andara on henkisen tien nopeuttaja, intuitiota ja selväaisteja vahvistava kristalli. Se yhdistetään energioiden muuntumiseen, runsauteen, luovuuteen ja ilmentämiseen, riippuen väristä ja siitä, kuka kristallia käyttää. Andaran sanotaan uudistavan voimakkaasti soluja, joten sitä pidetään myös nuoruuden lähteenä.

Andarakristallien kerrotaan myös olleen käytössä Atlantiksen ja Lemurian parannustemppeleissä. Koska Lemuria ja lemurialaiset olivat puhtaana aikanaan olemassa vain energiatasolla, itse en yhdistä sitä Lemuriaan temppelien vuoksi vaan sen puhtaan, korkean energian takia, johon kristallin avulla voi yltää. Kultaisella Atlantiksella taas temppeleissä oli käytössä pääosin kvartsikristallia, mutta atlantislaiset käyttivät kaikkea, missä oli korkea värähtely ja mitä voitiin käyttää kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.