Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito

Kultaisen Atlantiksen parannustemppeleissä oli erityisiä kristallikammioita, joihin mentiin saamaan energiaa ja elinvoimaa, tasapainottamaan energioita, vahvistamaan kehon omaa paranemiskykyä tai puhdistamaan pois sitä, minkä oli aika mennä. Kristallit ovat voimakkaita parannuksen apuvälineitä, ja puhtaan, parantavan energian tullessa niiden kautta energia vahvistuu kristallien ominaisuuksilla.

Kultaisen Atlantiksen kristallikammiohoito luo uudelleen energiatasolla ne ihanat kristalleista rakennetut kammiot, joissa saimme hoitoa ja joissa kehomme uudistui ja elpyi. Tässä etähoidossa hoidettava saa ympärilleen kristallista rakennetun eteerisen kammion. Kultaisen Atlantiksen Parannustemppelin papittaret, enkelit ja lohikäärmeet avustavat hoidossa, ja mukaan tulee usein myös yksisarvisia ja muita valon enkeleitä. Arkkienkeli Rafael valvoo hoidon kulkua yhdessä jokaisen suojelusenkelin kanssa.

Kristallikammiot ovat kaikki hyvin erilaisia. Ne vaikuttavat eri kehoihin ja energiatasolla erilaisiin asioihin. Kaikki parannus lähtee aina energiatasolta, joten kaikki kristallikammiot myös parantavat, mutta joissakin hoidon fyysiset vaikutukset ovat selvempiä, toisissa taas vaikutus tuntuu ensin energiatasolla, laskeutuen sieltä hiljalleen fyysisempään maailmaan. Energia on kaikissa kammioissa hyvin voimakas.

Hoidon käytäntö

  • Kristallikammiohoito on ryhmäkaukohoito. Hoito kestää kokonaisuudessaan 45 minuuttia. 30 minuuttia ollaan kristallikammiossa ja 15 minuuttia sen jälkeen energiat tasapainottuvat.
  • Hoidon voi ottaa vastaan täsmälleen ilmoitettuna aikana tai kahden vuorokauden sisällä siitä itselle sopivana aikana. Mikä tahansa rauhallinen ympäristö, missä voi rentoutua, sopii hoidon vastaanottamiseen.
  • Varatessasi hoidon saat kirjalliset ohjeet ja selityksen siitä, mitä hoidossa tulee tapahtumaan. Hoidon jälkeen laitan sähköpostilla selostuksen siitä, miten hoito sujui.
  • Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä, ja muutenkin juoda vähän tavallista enemmän vielä seuraavana päivänäkin. Kristallikammiohoito vaikuttaa vielä pitkän varsinaisen hoitoajankohdan jälkeenkin.

Osallistuminen hoitoon

Hoitoon ilmoittaudutaan maksamalla se kaupassa. Hinta on 22 e/hoitokerta.

ruusukvartsikammioRuusukvartsikristallikammio

Ruusukvartsi tuo rakkautta ja avaa sydäntä, ja niin tapahtuu tässä kristallikammiossakin. Rakkauden energia lisääntyy koko olemuksessa. Ruusukvartsi avaa myös yhteyden Kosmisen sydämen rajattomaan rakkauteen, joka aktivoi sydänchakran terälehtien aukeamista.

Rakkauden lisääminen hälventää automaattisesti matalaa energiaa. Se myös parantaa, joten tässä kristallikammiossa olo tuo hyvinvointia myös fyysiselle keholle. Ruusukvartsi-kristallikammiohoito uudistaa, elvyttää ja parantaa hellävaraisesti kaikkia kehoja. Uudistuminen tuo myös nuorekkuutta.

Ruusukvartsikammio hoitaa sisäistä lasta ja parantaa nykyisiä ja menneitä rakkaudettomuuden kolhuja sydämestä. Se hälventää esteitä ja matalampaa energiaa hellävaraisesti, niin että kaikki kehot ja chakrat voivat lempeän muutoksen kautta alkaa kukoistaa rakkaudessa ja korkeassa värähtelyssä.

Seuraavat hoitokerrat 17.kaupasta >>

smaragdikammioSmaragdikristallikammio

Smaragdi on arkkienkeli Rafaelin kivi, konkreettinen muoto hänen energiastaan, ja säteilee Rafaelin parantavaa energiaa. Kristallikammioista tämä vaikuttaa nopeimmin ja voimakkaimmin fyysiseen kehoon. Smaragdikammiossa elvyttävä ja parantava energiavirta poistaa stressiä kaikilta tasoilta, jolloin kehon oma paranemiskyky voi toimia.

Tämä kristallikammio hälventää uupumuksen ja tuo tilalle keveän, selkeän energian ja hyvinvoinnin. Hoito virkistää, mutta stressiä poistamalla auttaa myös nukkumaan paremmin. Smaragdikammio palauttaa vähitellen ihmisen kaikkien kehojen käyttöön Lähteen alkuperäisen jumalallisen suunnitelman terveydestä ja hyvinvoinnista.

Smaragdi vaikuttaa myös kolmanteen silmään ja selväaisteihin sekä runsauteen, joten myös näihin liittyviä asioita kohennetaan kristallikammiossa.

Seuraavat hoitokerrat 17.kaupasta >>

ametriinikammioAmetriinikristallikammio

Ihana ametriini on ametistin ja sitriinin yhdistelmä, tuoden molempien energiaa täydellisen tasapainoisella tavalla. Se sopii tähän muutoksen aikaan hyvin, sillä se auttaa omaksumaan planeettakuvioiden mukanaan tuomat muutokset, ymmärtämään oman elämän muutostarpeen ja tuomaan sen käytäntöön lempeällä, helpolla tavalla.

Ametriini toimii kaikissa kehoissa, tuo tasapainoa ja uudistumista, poistaa haitallisia energioita ja aineita ja palauttaa elinvoimaisuuden. Ametriini herättelee luovuutta ja intuitiota ja tuo iloa ja elinvoimaa. Ametriinikristallikammiossa olo on kuin energeettinen uudelleenlataus kaikilla tasoilla. Se avaa myös asioiden ja tilanteiden ymmärrystä korkeammasta perspektiivistä, tuoden selkeyttä ja varmuutta omasta tiestä.

Seuraavat hoitokerrat 17.kaupasta >>