Enkelihierarkia, kas siinä pulma

Ainakin silloin, kun kirjoittaa enkelikoulutuksen opiskelumateriaalia ja haluaa, että kaikki on totta. Muutenkin oli yllättävän vaikea tehdä tuota Kultaisten aikojen yliopiston Enkelimaailma-koulutuksen matskua. Näinä aikoina ei ole ihan helppo olla selvätietoinen ope. Tarkoittaen sitä, että kun tietää mitä tietää, miten tiedän mitä muut tietävät ja eivät. Kirjoita siinä sitten, ja yritä arvioida tai paremminkin arvata mikä on yleistä tietoa ja mikä minun mielestäni ihan normi juttu on sellaista, että se pitää selittää manuaalissa muita varten.

Kaikki yliopiston materiaalit tietysti käännetään myös englanniksi, ja (tulevat) englanniksi alun perin kirjoitetut suomennetaan. Toistaiseksi vain näyttää siltä, että Brittein saarilla ollaan niin hitaita, ettei jaksa ootella, ja toisekseen, täällä ollaan paljon pidemmällä, joten senkin puoleen haluan tehdä matskut itse, vaikka niiden onkin oltava sopivalla tasolla muitakin varten. Totta kai kaikesta puhutaan jo valmisteluvaiheessa, ja kysymyksiä ratkotaan yhdessä masteropettajien kesken, joten apua aina saa. Mistä pääsemme enkelihierarkiaan.

Kuinkahan monta meiliä läheteltiin ja zoomissa puhuttiin enkelihierarkiasta… En edes muista, mutta lujille otti. Siksi, että se ei voi mitenkään pitää paikkaansa. Enkelihierarkia on kuitenkin tärkeä laittaa materiaaliin mukaan, koska se antaa jonkinlaisen hahmotustavan, ja koska siitä puhutaan niin yleisesti. Sitten, kun itse tajuaa, että tämä ei voi olla näin, ollaankin vaikeuksissa, koska en suostu kirjoittamaan jotain, minkä tiedän jo kirjoittaessani vääräksi. No, saatiin se tehtyä, ja nyt, kun kurssi on etänä, puhun videollakin siitä, miten monella tavalla asiaan voi suhtautua ja miten outoja määrittelyjä siinä on.

On se kuitenkin jotenkin hienoakin. Samantyyppinen jaottelu on ollut käytössä joka puolella maailmaa. Kristinuskon kautta tullut kehiteltiin vaikka kuinka kauan sitten, ja 1400-luvun lopulla yksi mies loi sen perusteella nykyisen hierarkian. Ja varmaan oli vähän kanavointia mukana, veikkaan. Sitä sitten vähän vissiin viilattiin kirkon tarpeisiin sopivammaksi, ja siitä se sitten lähti… Ja moista käytämme edelleen, jos hierarkialle tarvetta on. Onhan siitä enkelihierarkiasta muutamakin versio, Diana Cooperkin jätti pari tasoa pois, mutta pääosin kaikki on kuten 800 vuotta sitten.

Senhän tietysti tiedämme, että enkelihierarkia on ihmisen juttu. Tapa, jolla voimme hahmottaa erilaisia tehtäviä ja värähtelyjä, meille annettu aikana, kun ei vielä kovin paljon voitu energiajuttuja ymmärtää. Jos vieläkään kovin paljon, mutta ehkä vähän on kuitenkin avauduttu korkeammille värähtelyille. Enkelit vähät välittää, jokainen heistä on samaa puhdasta Lähteen rakkautta. On suuri lahja, että vaikka enkelihierarkia keksittiin, tai saatiin, meidän ei tarvitse tietää arvoja tai nimiä, vaan voimme pyytää apua ihan keltä vain enkeliltä. Toinen juttu kokonaan on se, mihin oma värähtely yltää, mutta apua tulee aina, vaikka kutsu menisi vähän pieleen. Kiitos siitä, kaikki valon enkelit.

Minusta on aina ollut mielenkiintoista sekin, miten Karman valtiaat luokitellaan enkelihierarkiassa johonkin kohti. He kun ovat mestareita, ja ylösnousseet mestarit eivät ole enkeleitä. Sekin on hullua, että me puhumme arkkienkeli Metatronista, kun kuitenkin Metatron on kaiken valon ja materian luoja tätä planeettaa varten. Mutta se vasta mielenkiintoista on, miten erilaisia hierarkian tasoja kuvataan kirkkotaiteessa. Aivan selkeästi yksi kohta kuvaa ufoja, ei enkeliolentoja. Eli tähtiauttajat kuuluvat myös enkelihierarkiaan, vaikka eivät enkeliolentoja olekaan.

Onko meidän enkelihierarkiamme siis kuvaus valon auttajista yleensä, eikä enkeleistä ollenkaan? Kas siinä pulma, jota ei onneksi tarvitse ratkaista. Oletan, että jossain vaiheessa saamme sen tietää, kun ymmärrämme energioita ja värähtelyjä ja maailmankaikkeuden järjestystä enemmän. Eikä sillä tietenkään tosiaan ole kovasti merkitystä, koska enkelit ovat kanssamme, ja auttavat meitä joka tapauksessa. Mutta odotan mielenkiinnolla, että jossain vaiheessa salat aukeavat. Viimeistään elämien välissä:).

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

2.7.2022|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top