Kun jasmiini tökkii eli (pientä) kapinointia henkisellä tiellä

Luultavasti nykyään nopeasti havahtuvat eivät voi tajuta miten h i d a s t a henkisellä tiellä eteneminen joskus oli. Jos olet alkanut kiinnostua näistä jutuista joskus ajanlaskun alussa, muistat varmaan, millaista se oli. Enemmän aikaa, enemmän hidasta oppimista, vähemmän yhtäkkisiä oivalluksia. Ja opet ja muut, miten sitä olisi edes osannut kyseenalaistaa sen, mitä opetettiin…

Ah niitä aikoja. Nyt on kaikki toisin, ja hyvä niin. Silti luulen, että ainakin oma tieni olisi ehkä mennyt toisin, jos en olisi joutunut heitetyksi syvään päähän, etsimään itse vastauksia, joita kukaan ei voinut antaa, koska kyse oli asioista ja energioista, joita oli vasta tulossa planeetalle. Kaikki menee tietysti juuri niin kuin pitää, ja olen kiitollinen alkuaikojen opettajille ja opastajille, kaikesta siitä mitä jouduin itse etsimään, mitä sain oppia täällä ihmisen tasolla ja mitä läheiset tuolta Ashtarin ja muiden porukoista kävivät infoamassa.

Yksi asia, mitä sai kuulla opeilta ja muilta tietäjiltä aika usein, oli ne tuoksut, joita liitetään enkelimaailmaan, Äiti Mariaan ja muihin valo-olentoihin. Ruusu ja jasmiini. Ruusun ymmärrän, ja nyt vieläpä tajuan energiatasolla (kiitos lady Nada, Äiti Maria ja plejadilaiset, kurssista tulee ihana). Ruusu toistaa samaa pyhän geometrian muotoa kuin oma sydämemme, sen tuoksu yhdistää meidät valon maailmaan ja erityisesti heihin, ketkä käyttävät ruusun energiaa. Mutta se jasmiini… Inhoan jasmiinin tuoksua. Kukka on kaunis, mutta se tuoksu… On tuoksuja, joista ei pidä, ja toisia, jotka saavat aivastelemaan, ja sitten on jasmiini, joka saa kirjaimellisesti yökkäilemään, se on niin kamala.

Eli ovatko kaikki he, ketkä hehkuttavat jasmiinia taivaallisena tuoksuna, aivan väärässä? Ehkä eivät, mutta eivät sataprosenttisesti oikeassakaan. Opetus on tietysti se, että kaikki ei käy kaikille, ja vielä suurempi opetus on siinä, että vaikka koko muu maailma olisi jotain mieltä, se ei välttämättä ole totta. Ehkä se jasmiinin tuoksu on kaikille muille suloisen ihmeellistä ja yhdistää valon maailmaan, mutta eipä toimi täällä päässä. Ehkä olen jossain menneessä elämässä kuollut tai kitunut jasmiinipensaan varjossa, kun tuoksu edelleen vaikuttaa niin vahvasti, tai ehkä jotain muuta, ei ole väliä. Ei toimi minulla, en halua käyttää enkä suosittele koskaan kellekään.

Kaikki on energiaa. Valo, väri, ääni, tuoksu, kuviot, huonekalut, kissat, koirat, aivan kaikki. Kun tarpeeksi korkeaan värähtelyyn mennään, kaiken voi ymmärtää energiana. Kun korkea värähtely lähtee madaltumaan, se ilmenee sitten eri tavoilla, äänenä, numeroina, pyhän geometrian muotoina, kristallienergiana, milloin mitenkin. Ja edelleen madaltuessaan sitten aletaan saada konkreettisempia ja ihan konkreettisia ilmentymiä, kuten tuoksu. Tässä vaiheessa ollaan jo aika kaukana alkuperäisestä energiasta, ja konkreettisemmat ilmentymät eivät enää ole kaikille sopivia, vaikka korkeamman värähtelyn ilmentymä olisikin.

Koko tämän jutun tarkoitus on tietysti muistuttaa siitä, että nykyään kehitys on nopeampaa ja myös vaihtoehtoja on enemmän. Se ei silti tarkoita, että kaikki on itselle oikein, mitä joku ope tai ns. ope sanoo, eikä se tarkoita sitä, että kaikki on sataprosenttisesta valosta, tai ollenkaan valosta. Omaa erottelukykyä on syytä käyttää vieläkin, vaikka eteenpäin mennään vauhdilla.

Muuten toinen juttu mikä pisti hanttiin aikoinaan, oli maadoitus. En voinut tajuta sitä, en halunnut tehdä sitä, enkä nähnyt sille mitään tarvetta. Mikä tietysti johtui ihan omasta ymmärtämättömyydestäni ja vähän siitäkin, että kun henkisen tien kursseilla ope sanoi, että se on tärkeää, ajattelin että en tahdo ettekä voi pakottaa. Kuinka paljon olisikaan auttanut, jos joku olisi silloin tajunnut selittää mistä siinä on kyse…

Eli toinen – vai monesko se nyt onkaan – opetus on se, että vaikka joku tuntuu turhalta ja ehkä jopa älyttömältä, siinä saattaa silti olla pointti. Jos kuulee tai lukee koko ajan jostain, mutta sen sivuuttaa, voisi olla aika hyvä pysähtyä hetkeksi ja miettiä miksi tästä puhutaan. Ja voisi vaikka vieläpä pyytää omalta suojelusenkeliltä, tai kehen nyt sitten luottaakaan, että saisi lisää ymmärrystä asiasta ja siitä, onko se itselle oikein. Vaikka en tiedä olisinko silloin aikoinaan tajunnut tai olisiko kukaan edes osannut selittää mitä tarkoittaa yhteys tähän planeettaan ja se, että sielunmatkamme vie meitä eri paikkoihin, joissa emme voi toteuttaa tehtäväämme ilman sitä yhteyttä. No, oppia ikä kaikki, tai paremminkin sielunmatka kaikki.

Tuoksuista muuten, odottavien tehtävien listalla on ae Mikaelin tuoksusekoitus energian puhdistamiseen. Kun saan sen aikaiseksi ja kun testailen sitä, pistän reseptin tuonne Tietoa ja työkaluja/Arkkienkeleiltä -kohtaan. Ne(kin) kirjoitukset ovat menossa uusiksi ja päivitykseen.

Liity sähköpostilistalle

Kun liityt uutiskirjeen tilaajiin, saat kerran kuussa juttua ajankohtaisista energioista, tietoa tulevista ja olevista kursseista ja joskus jotain muutakin pientä kivaa.

Liittyessäsi saat saman tien kaksi voimallista visualisaatiota arkkienkeli Mikaelin kanssa. Toisessa puhdistetaan pois esteitä varsinkin kurkkuchakrasta, ja toisessa tuetaan omaa mestaruustietä. Arkkienkeli Mikael on kanssasi ja tuo voimansa, viisautensa ja suojelunsa avuksesi.

Liity sähköpostilistalle tästä >>

25.7.2023|

Kommentoi aihetta...

Otsikko

Go to Top