Ruusuenergia

60,00 

Ruusu on pyhän geometrian muoto, joka löytyy omasta sydämestämme ja maailmankaikkeudesta. Se on energian keskittymä ja portaali, yhteys rajattomaan rakkauteen ja Lähteen energiaan. Olemme jokainen kulkeneet läpi muuntumisen ajan, ja elämme keskellä planetaarista muutosta. Ruusuenergia auttaa tuomaan oman energian tasapainoon ja astumaan uuteen todellisuuteen, joka on kaikille tarjolla.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.

Kuvaus

Ruusuenergia

Ruusu on pyhän geometrian muoto, joka löytyy omasta sydämestämme ja maailmankaikkeudesta. Se on energian keskittymä ja portaali, yhteys rajattomaan rakkauteen ja Lähteen energiaan. Monet mestarit, valon enkelit ja auttajat käyttävät ruusun muotoa ja energiaa.

Tällä kurssilla työskentelet ruusuenergian kanssa monella tavalla. Saat yhteyden mestareihin, enkeleihin, yksisarvisiin ja lohikäärmeisiin ja moneen ruusuenergian keskittymään. Olemme jokainen kulkeneet läpi muuntumisen ajan, ja elämme keskellä planetaarista muutosta. Ruusuenergia auttaa tuomaan oman energian tasapainoon ja astumaan uuteen todellisuuteen, joka on kaikille tarjolla.

Ruusuenergiaa voi käyttää monin tavoin, ja voit ohjata sen jokaisessa osassa toimimaan juuri niin kuin haluat. Valon maailman suositus on kuitenkin, että ensin antaudut energialle, otat sen itsellesi, avaudut rakkaudelle ja hyväksymiselle, ja vasta sen jälkeen alat huolehtia muista tai planeetasta. Kaikki valotyöntekijät haluavat olla avuksi, mutta voimme tehdä sen paremmin, kun olemme itse rakkaudessa, hyvinvoinnissa, ilossa ja valossa.

Kurssilla on kolme osaa, joihin jokaiseen kuuluu video ja kaksi visualisaatiota. Videolla on lyhyt alustus kunkin osan ruusuenergiasta ja miten sitä voi käyttää. Visualisaatiossa työskentelet ruusuenergian kanssa. Toinen on enemmän itseäsi koskeva, ja toisessa suuntaat energian itsellesi, läheisillesi, eläinten, luonnon tai planeetan avuksi, tai ihan mihin haluat.

Kurssi on tasapainottava ja hoitava ja tietysti ihanan rakkaudellinen ja lempeän korkeavärähteinen. Ruusuenergia ja mestareiden apu tuovat voimaantumista ja rohkeutta elää valona maailmassa, olla se, kuka olemme. Energia tukee myös omien selväaistien ja valoyhteyksien avautumista uuteen värähtelyyn, ja mestarit auttavat sinua siinä, mitä haluat edistää omassa elämässä tai laajemmin.

Jos teet energiaparannusta, voit kutsua ruusuenergian mukaan työhösi. Ja vaikka et olisi ikinä tehnyt mitään hoitoja, voit silti käyttää ruusuenergiaa parantamaan itseäsi sekä läheistesi avuksi monin tavoin.

Kurssin osat

Lady Nadan ruusu

Lady Nada on ylösnoussut mestari, joka edistää rakkautta koko universumissa. Hän on hyvin lempeä mestari, ja tuo jumalallista feminiinisyyttä ja Rakkauden jumalattaren energiaa maailmaan. Hän edistää myös oikeudenmukaisuutta ja tuo lempeän, voimaannuttavan energiansa avuksi heille, ketkä kamppailevat epäoikeudenmukaisuuden kanssa.

Lady Nadan rajattoman rakkauden ruusu avaa sydäntämme ja tuo rakkauden parantavaa voimaa omaan elämäämme ja kauttamme laajemminkin. Ruusun energian avulla lady Nada herättelee tällä kurssilla yhdistämään henkisen ja aineellisen, valmistautumaan kultaisen ajan taianomaiseen elämään ja avautumaan rakkauden ilmenemiselle omassa elämässä.

Äiti Marian ruusu

Äiti Maria on yksi rakastetuimmista ja tunnetuimmista mestareista. Hän tuo jumalallista feminiinisyyttä, rakkaudellista, hoivaavaa ja myötätuntoista äidillisyyden energiaa. Hän työskentelee monien mestareiden ja enkeliolentojen kanssa tuodakseen takaisin himmentyneen jumalallisen feminiinisyyden viisauden ja valon, tasapainottamaan planeetan ja ihmisten energiaa. Hän opettaa sisätasoilla monille meistä mm. rakkauden kautta tapahtuvaa parantamista.

Äiti Maria auttaa meitä tällä kurssilla työskentelemään kosmisen ruusun kanssa, olemaan suorassa yhteydessä Lähteen rakkauteen ja Lemurian parantavaan, uudistavaan valoon. Hän tuo yksisarviset ja rakkaudelliset, lempeät lohikäärmeet mukaan kosmisen ruusun energiaan, ja avaa meille oman Lemurian ylipapittaren energiansa, yhteyden mereen, luontoon ja kristalleihin.

Plejadien ruusu

Plejadit on tähdistö, joka säteilee kaunista sinistä valoa.  Se on ollut tunnettu kaikissa sivilisaatioissa, ja plejadilaiset ovat olleet kanssamme ja apunamme tämän planeetan alusta asti. Plejadien energia tuo parannusta, tasapainoa, jumalallisen feminiinisyyden ominaisuuksia ja auttaa meitä edistymään omalla ylösnousemusmatkallamme. Maassa on paljon plejadilaisia inkarnoituneena, ja vielä enemmän heitä, ketkä ovat viettäneet siellä aikaa sielunmatkallaan. Kaikki plejadilaiset kantavat aurassaan parantavaa sinistä valoa, ja ovat automaattisesti yhteydessä Plejadien enkeleihin ja Äiti Mariaan.

Plejadien sininen ruusu on kosminen ruusu, jonka kautta madalletaan Lähteen energiaa. Energia on parantavaa ja muuntavaa, se auttaa irrottautumaan vanhasta ja avautumaan uudelle, tasapainottaa chakroja ja energiaa sekä tukee kehon uudistumista ja parantumista. Sinisen ruusun energiaa voi käyttää monella tavalla omassa elämässä sekä avuksi muille. Tällä kurssilla Plejadien enkelit, mestarit ja lohikäärmeet tuovat sinisen ruusun energian avuksemme ja opastavat meitä käyttämään sitä itsemme ja kaikkien hyväksi.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi, jonka osat aukeavat käyttöösi järjestyksessä, yksi kerrallaan aina viikon välein. Näin ihan siksi, että mestarit haluavat kuulemma sinun keskittyvän yhteen energiaan kerrallaan:). Kaikki osat jäävät auki ja käyttöösi tietysti lopuksi, ja voit palata niiden pariin niin usein ja niin tiuhaan kuin haluat.

Kurssiin kuuluu
  • 1+3 videoluentoa, tietoa ruusuenergiasta ja valon auttajista sekä tapoja energian kanssa työskentelyyn, esimerkiksi miten saat ruusuenergian hoidon itsellesi, miten ruusuenergia nopeuttaa sielunmatkasi aikana kerätyn viisauden avautumista ja paljon muuta
  • 6 visualisaatiota (2 kutakin ruusua kohden), joissa työskentelet ruusuenergian ja valon auttajien kanssa.
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Otsikko

Go to Top