Kultaisen Atlantiksen Rakkauden temppeli – etäkurssi

38,00 

Rakkauden temppeli oli yksi tärkeimmistä temppeleistä Kultaisella Atlantiksella. Tämä etäkurssi yhdistää temppelin energiaan ja herättelee käyttöön kultaisen ajan työtavat ja mahdollisuudet.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Atlantis Rakkauden temppeli Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Kultainen Atlantis oli ihmeellinen aika, johon jokaisella aikuisella on yhteys. Rauha, luonnon, eläinten ja maan kunnioittaminen, hyväksyvä yhteisöllisyys, täydellinen terveys, runsaus, ilo, kehittyneet henkiset kyvyt ja uskomaton kristalliteknologia ovat osa kollektiivista perintöämme. Olemme alkaneet ammentaa Kultaisen Atlantiksen ja muiden kultaisten aikojen aarreaitasta viisautta ja tietoa, ja tulevina vuosina saamme käyttöömme yhä lisää edistyneitä tekniikoita ja jokaisen omaa, piilevää viisautta, tietoja ja taitoja.

Kultaisella Atlantiksella oli 12 isoa, koko kultaista aluetta palvelevaa temppeliä. Lisäksi oli Poseidonin temppeli, kaikkein pyhin paikka, sekä pienempiä temppeleitä kaikkialla. Jokaisella aikuisella ihmisellä on kytkös Kultaiseen Atlantikseen. Meillä on ollut siellä inkarnaatio tai useita, olemme vierailleet siellä tai olleet avustamassa energiatasolla. Jokaisella on yhteys kultaiseen, rakkaudelliseen, puhtaaseen energiaan, joka on se perusta, jolle rakennamme uuden kultaisen ajan.

Rakkauden temppeli

Rakkauden temppeli oli yksi tärkeimmistä isoista temppeleistä. Se oli ensimmäinen, joka rakennettiin Kultaisen Atlantiksen alkaessa, ja sen rakkaudellinen energia kosketti jokaista ja koko Kultaisen Atlantiksen aluetta.

Temppeli oli valtavan iso, siinä oli monia osia, sisäpihoja, saleja ja kammioita. Sen kaikkein sisin, pyhin keskusta, oli yhteydessä kosmiseen sydämeen, Venukseen, ja sen kautta puhdasta, rajatonta rakkautta virtasi Kultaiselle Atlantikselle jatkuvasti. Temppelin aura säteili vahvaa energiaa, ja jo sen lähellä olo muutti energiaa.

Kultaisella Atlantiksella ymmärrettiin, että rakkaus on energia, jonka voimme aistia myös tunteen kautta. Korkeavärähteisellä energialla voitiin tuoda parannusta, lievitystä vaivoihin ja tunnetason epätasapainoon, kohottaa värähtelyä ja muuntaa energiaa, tilanteita ja asioita.

Kurssin sisältö

Tällä kurssilla tutustut Rakkauden temppeliin tavalla, jota käytettiin Kultaisella Atlantiksella. Koet temppelin energian monilla tavoilla, erilaisissa korkeissa värähtelyissä, jotka tuovat rakkauden energian avuksesi eri tarkoituksiin. Saat kosketuksen temppelin energiaan, papistoon ja ylipapittareen, aktivoit omat muistosi Rakkauden temppelistä ja tuot osaamisesi ja energian tähän elämään, olemaan kanssasi tästä eteenpäin matkallasi omaan mestaruuteesi ja planeetan uuteen kultaiseen aikaan.

Jokainen osa on erilainen, erilaisiin tilanteisiin ja erilaiseen rakkauden energian kanssa työskentelyyn yhdistävä. Kaikissa on sama korkea, puhdas rakkaus, mutta ne toimivat kuten Rakkauden temppelissä, missä energiaa käytetiin monin tavoin.

Työskentelet oman suojelusenkelisi, rakkauden enkeleiden ja lohikäärmeiden, Rakkauden temppelin papittarien ja ylipapittaren kanssa. Käytät myös kristallienergiaa, ja monia muitakin valonauttajia on lähelläsi. Arkkienkeli Samuel valvoo ja tukee yhteyttäsi Rakkauden temppeliin, aivan kuten hän teki Kultaisella Atlantiksella.

Kurssin osat

Rakkauden temppelistä

Tietoa temppelistä, sen papistosta, ylipapittarista ja toiminnoista. Tämä osa auttaa saamaan kuvan temppelistä, ja aktivoi energiayhteyden.

Yhteys Rakkauden temppeliin ja rajattomaan rakkauteen.

Vahvistat yhteyttäsi Rakkauden temppeliin, sen keskuskristalliin ja kosmiseen sydämeen korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Avaat yhteyden rajattomaan rakkauteen, ja tuot sen koko olemukseesi.

Tämä osa on yleisesti energiaa kohottava, puhdistava ja uudistava. Se vauhdittaa omaa ylösnousemustietä ja kohottaa omaa värähtelyä, ja muuntaa elämää korkeaväreähteisemmäksi lempeästi, juuri sopivalla tavalla.

Omien muistojen ja taitojen aktivointi ja/tai ylipapittaren kanssa työskentely uusien luomiseksi

Herättelet lempeästi niitä muistoja ja taitoja, jotka ovat tässä hetkessä ajankohtaisia, ja alat tuoda niitä arkiseen elämääsi omalla tavallasi. Rakkauden temppelin ylipapitar auttaa sinua tuomaan temppelin viisautta ja rakkaudellista elämäntapaa myös muuten tietoisemmin elämääsi, juuri sen verran kuin koet oikeaksi ja haluat.

Tämä osa yhdistää omaan sielutiehesi, ja vahvistaa omaa mestaruuttasi. Luot elämääsi tietoisemmin, rakkaudella ja rakkaudesta, ja otat vahvemmin vastuun siitä, mihin olet menossa.

Rakkauden temppelin puutarha ja stressistä vapautuminen

Kauneus, sopusointu, ruusut ja ruusukvartsista rakennetut suihkulähteet olivat tunnusomaisia Rakkauden temppelin ulkoalueille. Rakkauden temppelin energia säteili kauas temppelin ympärille, ja oli hyvin vahva temppelin puutarhassa, jossa myös kukat ja luonto toivat oman osansa energiaan.

Tässä osassa saat rentoutua temppelin puutarhassa, ja vapaudut kiireestä ja stressistä. Se tuo elinvoimaa, palauttaa energiaasi tasapainoon ja sallii DNA:si avautua ja toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla sekä vielä uinuvien säikeiden aktivoitua.

Työskentelyä Rakkauden temppelissä

Tässä osassa teet tietoista energiatyöskentelyä rakkauden energialla yhdessä temppelin papittarien kanssa. Teet palvelutyötä sen verran kuin haluat,  ja työskentelet oman elämäsi kanssa, juuri niissä kohdin minkä koet oikeaksi.

Kun tuot korkeavärähteisen, puhtaan energian valitsemiisi asioihin, tilanteisiin tai ihmissuhteisiin, alempi energia hälvenee ja muutos alkaa ilmentyä jokapäiväiseen elämään.

Rakkaudella parantaminen

Vaikka Parantamisen temppeli oli tietenkin kaiken parantamisen keskus Kultaisella Atlantiksella, jokaisessa temppelissä voitiin parantaa, uudistaa ja muuntaa energiaa korkeammaksi sen omalla tavalla. Rakkauden temppelissä käytettiin puhdasta, rajatonta, varauksetonta rakkautta hälventämään ennalta sitä, mikä voisi myöhemmin aiheuttaa ongelmia, sekä korjaamaan ja uudistamaan kehoja, jotta täydellisen jumalallisen terveyden oli mahdollista ilmentyä hienojakoisemmista kehoista fyysiseen. Tiheät energiat, jotka aiheutuivat konflikteista, anteeksiantamattomuudesta muita tai itseä kohtaan, negatiivisista tunteista, vanhentuneista uskomuksista ja jumittuneista käyttäytymismalleista voidaan hälventää rakkaudella.

Rakkaudella parantaminen on työskentelyä temppelin papittaren ja oman suojelusenkelisi kanssa, sinun ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssin rakenne

  • 6 videota
  • 5 erillistä visualisaatiota mp3-tiedostona
  • harjoituksia

Osien läpikäymiseen on hyvä varata muutama päivä tai viikko. Kuuteen osaan voi siis mennä muutamasta viikosta vähän yli kuukauteen.

Jokaisessa osassa on tietoa aiheesta videolla, harjoituksia ja visualisaatio (1. osassa sisältyen videoon), joiden avulla ymmärrät rakkauden energiaa sekä Rakkauden temppelissä työskentelyä eri tavoilla, aina aiheeseen liittyen.

Suositeltavaa on, että käyt rauhassa läpi jokaisen osan vuorollaan. Sen jälkeen ymmärrys aiheesta, visualisaatio ja harjoitukset ovat työkaluja, joita voit käyttää jatkuvasti, kun haluat. Voit tietysti myös pysähtyä yhteen aiheeseen ja käyttää siihen aikaa niin paljon kuin haluat. Kaikki osat ovat avoinna heti, kun aloitat kurssin ja voit siirtyä niiden välillä niin kuin koet oikeaksi.

Rakkauden temppeli oli rakennettu suurimaksi osaksi ruusukvartsista, ja saat myös ohjeet ruusukvartsisi yhdistämisestä Rakkauden temppelin energiaan.

Taso: on hyvä, jos sinulla on jo käsitys Kultaisesta Atlantiksesta, esimerkiksi olet käynyt kurssin Kultaisen Atlantiksen perusteet

Ilmoittautuminen: kurssi on etäkurssi, jonka saat käyttöösi kurssimaksun maksettuasi.

Go to Top