Lohikäärmekoulu II

44,00 

Lohikäärmeet kuuluvat enkelimaailmaan, ja ovat kumppaneitamme ja ystäviämme matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Lohikäärmeitä on monenlaisia, tulilohikäärmeistä ja muista elementaalilohikäärmeistä mahtavan korkeavärähteisiin valaistumista ja kosmisia energioita tuoviin.

II-osa lohikäärmekoulua vie syvemmälle korkeavärähteisten lohikäärmeiden maailmaan. Tutustut uusiin lohikäärmeisiin ja opit työskentelemään niiden kanssa itsesi, muiden ja koko planeetan hyväksi.

Tämä kurssi on voimakkaasti omaa energiaa puhdistava ja muuntava, ja voit aktivoida Kultaisen Atlantiksen lahjojasi, parantaa ihmissuhteita, puhdistaa ihan mitä haluat tai nopeuttaa omaa ylösnousemustietäsi – kaikkea tätä ja paljon muuta tehdään tällä kurssilla ihanien, mahtavien lohikäärmeiden kanssa.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Lohikäärmekoulu 2 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lohikäärmekoulu II on tutustumista erilaisiin lohikäärmeisiin, mutta se on myös hyvin voimakkaasti omaa energiaa puhdistava ja muuntava koulutus. Lohikäärmeiden kanssa työskennellään monella tavalla energiaa puhdistaen ja kohottaen ja aktivoiden korkeampia värähtelyjä ja sielun keräämää viisautta ja tietoa. Lohikäärmeet ovat tietysti pääosassa, mutta tämä kurssi luo samalla hyppäyksen omissa energioissa. On siis hyvä varata tarpeeksi aikaa kurssin käymiseen.

Eri värit, eri enkelit – eri energiat

On olemassa valtava joukko erilaisia lohikäärmeitä, ja joka ikinen niistä voi tulla luoksesi auttamaan, kun vain pyydät. Tällä kurssilla tehdään töitä erilaisten violettien lohikäärmeiden kanssa, jotka puhdistavat ja muuntavat energioita. Vaaleanpunaisia lohikäärmeitä on myös monenlaisia, ja myös ne tulevat tutuksi.

Kultaisia lohikäärmeitäkin on monia erilaisia. Kristusvalon lohikäärmeet ovat hyviä auttajia kelle vain henkisellä tiellä, ja he, keitä Kultainen Atlantis kiinnostaa, saavat Atlantiksen kultaisista lohikäärmeistä kumppaneita muinaisen viisauden herättämiseen ja esiintuomiseen.

Arkkienkeli Mikaelin ja Metatronin lohikäärmeet odottavat saadakseen tehdä tuttavuutta kanssasi. Kurssilla opit myös työskentelemään arkkienkeleiden lohikäärmeiden kanssa, ihan riippumatta siitä kenen arkkienkelin kanssa haluat olla yhteydessä.

Nämä ja muut lohikäärmeet tulevat tutuksi tässä Lohikäärmekoulun II-osassa. III-osassa sukelletaan sitten myöhemmin planeettojen ja universumin lohikäärmeiden energioihin.

Kurssin sisältö:

  • 10 lyhyttä luentoa lohikäärmeistä, Lohikäärmeiden värähtelytaajuudet ja työskentely niiden kanssa videolla, erityyppiset lohikäärmeet pdf-tiedostoina:
    violetit (Violettiliekki ja sen eri versiot, Kosminen timanttiviolettiliekki, Lila tuli)
  • kultaiset (Kristusvalo ja Kultainen Atlantis)
  • vaaleanpunaiset (Kwan Yin ja puhdas rakkaus)
  • arkkienkelien lohikäärmeet(Mikael ja Metatron)
  • Luentoihin liittyviä harjoituksia (samassa tiedostossa luennon kanssa) antamaan lisää kokemusta erilaisten lohikäärmeiden kanssa työskentelystä ja siitä, miten se vaikuttaa
  • 10 lohikäärmevisualisaatiota mp3-tiedostona. Visualisaatiot ovat alle ja yli 10 minuuttia. Useimmat niistä ovat työskentelyä oman energian kanssa lohikäärmeiden avustuksella hyvin korkeassa värähtelyssä. Puhdistat energioita, ihmissuhteita tästä ja menneistä elämistä, herätät Kultaisen Atlantiksen taitojasi ja paljon muuta. Lisäksi teet palvelutyötä koko planeetan hyväksi.
  • Saat yleistä tietoa arkkienkeleiden lohikäärmeistä, jotta voit työskennellä kenen tahansa arkkienkelin lohikäärmeiden kanssa
  • Voit halutessasi edistää omaa ylösnousemustietäsi ja Kultaisen Atlantiksen taitojesi ja kykyjesi heräämistä

Taso: On hyvä, jos tiedät jotain lohikäärmeistä ja/tai olet käynyt Lohikäärmekoulun I-osan. Se ei ole aivan välttämätöntä, mutta suotavaa. Tämä kurssi ei välttämättä ole paras henkisen tien alkutaipaleella, sillä visualisaatiot voivat vaikuttaa melkoisen voimakkaasti.

Kurssin kesto: Parhaan tuloksen saat käyttämällä kurssiin noin kolme viikkoa. Silloin käytät kuhunkin eri lohikäärmeeseen muutaman päivän, jotta tulet varmasti tutuksi ja opit työskentelemään sen kanssa. Voit tietysti käyttää kurssiin aikaa kauemminkin, niin kauan tai vähän aikaa kuin haluat, aineisto on kaikki saatavilla välittömästi, kun ostat kurssin, mutta parhaan hyödyn saat rauhallisesta etenemisestä.

Otsikko

Go to Top