Lohikäärmekoulu III

55,00 

Lohikäärmeet kuuluvat enkelimaailmaan, ja ovat kumppaneitamme ja ystäviämme matkalla uuteen kultaiseen aikaan.

Lohikäärmekoulu III tuo luoksesi mahtavat, korkeavärähteiset planeettojen ja universumin lohikäärmeet kohottamaan värähtelyäsi, palauttamaan lahjasi ja elämien aikana keräämäsi viisauden, sekä tekemään yhteistyötä itsesi, planeetan ja universumin hyväksi.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.

Kuvaus

Lohikäärmekoulu III tuo luoksesi mahtavat, korkeavärähteiset planeettojen ja universumin lohikäärmeet.

Maa kulkee omaa ylösnousemustietään erityisesti neljän kumppanin kanssa: Siriuksen, Plejadien, Orionin ja Neptunuksen. Nämä neljä ovat olleet Maan kumppaneita aina planeetan alusta lähtien, ja enkelit, mestarit ja lohikäärmeet näistä tähdistä ja tähdistöistä ovat apunamme aina uuteen kultaiseen aikaan ja siitä eteenpäin. Siriuksen, Plejadien, Orionin ja Neptunuksen lohikäärmeet ovat kanssasi tällä kurssilla, ja samalla kun aktivoit omia kultaisten aikojen taitojasi ja kohotat värähtelyäsi, autat planeettaa ja kaikkea sen päällä.

Muita lohikäärmeitä Lohikäärmekoulu III:ssa ovat loistavat, ihanat, vahvat hopeiset kuun ja kultaiset Keskusauringon lohikäärmeet sekä kultavalkoiset Lyyran lohikäärmeet ja tummansiniset galaktiset lohikäärmeet. Näiden lohikäärmeiden kanssa nostat chakrasi vielä korkeampaan värähtelyyn ja pystyt hyödyntämään Lyyran tähtiportin kautta tulevaa korkeimmalla tasolla värähtelevää Kristusvaloa, muita energioita ja yhteyksiä 10. ulottuvuuden yksisarvisiin sekä vahvistamaan yhteyttäsi sielusi alkuperään ja universumin viisauteen.

Planeettojen ja universumin lohikäärmeet ovat mahtavia olentoja, sillä heidän tehtävänsä ovat planeettojen laajuisia. Ne voivat silti työskennellä myös yksilöiden kanssa. Monet meistä tekevät jo tiedostamattaan työtä näiden ihanien valo-olentojen kanssa omalla mestaruuspolullaan. Kurssin aikana opit tunnistamaan lohikäärmeiden energioita ja työskentelemään tietoisesti niiden kanssa itsesi, planeetan ja koko universumin hyväksi.

Kurssilla tehdään töitä myös aiemmista Lohikäärmekouluista tuttujen lohikäärmeiden kanssa, ne maadoittavat, suojelevat ja auttavat meitä kurssin aikana.

Kurssin sisältö:

 • Videoluento universumin ja planeettojen lohikäärmeistä yleisesti sekä työskentelystä niiden kanssa
 • 8 lyhyttä luentoa lohikäärmeistä, niiden kanssa työskentelystä ja miten ne voivat auttaa meitä, pdf-tiedostoina:
  • Siriuksen lohikäärmeet sekä henkinen tietous ja opiskelu universumin valon yliopistoissa
  • Neptunuksen lohikäärmeet sekä yhteys kultaisten aikojen ja universumin lahjoihin, valaistuminen
  • Orionin lohikäärmeet sekä universumin viisaus, valkoinen säde ja ylösnousemus
  • Plejadien lohikäärmeet sekä rakkaus ja parantaminen rakkauden kautta
  • kuun lohikäärmeet sekä jumalallinen feminiinisyys ja kuun kautta virtaava energia
  • Keskusauringon lohikäärmeet sekä jumalallinen maskuliinisuus ja energioiden tasapaino
  • Lyyran lohikäärmeet sekä Lyyran tähtiportti, yhteys korkeimpaan Kristusvalon värähtelyyn ja valo-olentoihin, kuten 10. ulottuvuuden yksisarviset
  • tummansiniset galaktiset lohikäärmeet sekä yhteys tähtiin, sielun alkuperä ja Galaksienvälinen neuvosto
 • Luentoihin liittyviä harjoituksia (samassa tiedostossa luennon kanssa) antamaan lisää kokemusta erilaisten lohikäärmeiden kanssa työskentelystä ja niiden tunnistamisesta.
 • 9 lohikäärmevisualisaatiota mp3-tiedostona. Visualisaatiot ovat n. 15 minuuttia. Niiden avulla työskentelet lohikäärmeiden kanssa nostaen ja puhdistaen omaa värähtelyäsi, teet chakratyöskentelyä, aktivoit omia taitojasi ja viisautta kultaisilta ajoilta, tasapainotat omaa ja planeetan maskuliinista ja feminiinistä energiaa ja luot uutta kultaista aikaa itsesi ja kaikkien hyväksi. Teet myös palvelutyötä planeetan ja universumin hyväksi.
 • Oppimasi avulla voit työskennellä muidenkin planeettojen ja universumin lohikäärmeiden kanssa

Taso: Olisi hyvä, jos olisit käynyt Lohikäärmekoulun aiemmat osat tai että muuten olisit työskennellyt lohikäärmeiden kanssa.  Tämä kurssi ei sovi aloittelijoille, koska värähtely liikkuu sillä tasolla, ettei siitä ole henkisen tien alussa juuri hyötyä. Sinun on myös hyvä osata vahvistaa omaa maadoittumista tarvittaessa, vaikka tietenkin sitä kurssilla teemme harjoituksissa ja visualisaatioissa. Näiden lohikäärmeiden kanssa on kuitenkin hyvä osata huomata kun ja jos tarvitsee maadoittumisen vahvistamista.

Kurssin kesto: Parhaan tuloksen saat käyttämällä kurssiin noin neljä viikkoa. Silloin käytät kuhunkin eri lohikäärmeeseen joitakin päiviä, tutustut energiaan ja ehdit tehdä visualisaation ja harjoitukset. Voit tietysti käyttää kurssiin aikaa kauemminkin, niin kauan tai vähän aikaa kuin haluat, aineisto on kaikki saatavilla välittömästi, kun ostat kurssin, mutta parhaan hyödyn saat rauhallisesta etenemisestä.

Otsikko

Go to Top