• Lohikäärmeet ovat olleet kanssamme siitä asti, kun tämä planeetta luotiin. Ne ovat olleet mukana kaikissa kultaisissa ajoissa, kumppaneina, auttajina ja suojelijoijan, aivan kuten nykyäänkin. Kultaisten aikojen lohikäärmeet voivat yhdistää meidät noiden aikojen energiaan, ja auttaa monin tavoin nykyisessä ajassa, kun olemme jo niin lähellä uutta kultaista aikaa.
  • Lohikäärmeet kuuluvat enkelimaailmaan, ja ovat kumppaneitamme ja ystäviämme matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Lohikäärmekoulu III tuo luoksesi mahtavat, korkeavärähteiset planeettojen ja universumin lohikäärmeet kohottamaan värähtelyäsi, palauttamaan lahjasi ja elämien aikana keräämäsi viisauden, sekä tekemään yhteistyötä itsesi, planeetan ja universumin hyväksi.
  • Ruusuenergia

    60,00 
    Ruusu on pyhän geometrian muoto, joka löytyy omasta sydämestämme ja maailmankaikkeudesta. Se on energian keskittymä ja portaali, yhteys rajattomaan rakkauteen ja Lähteen energiaan. Olemme jokainen kulkeneet läpi muuntumisen ajan, ja elämme keskellä planetaarista muutosta. Ruusuenergia auttaa tuomaan oman energian tasapainoon ja astumaan uuteen todellisuuteen, joka on kaikille tarjolla.

Otsikko

Go to Top