Numerologia – energiaa ja sieluntietä

Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, jota kuvaavat omat numeromme. Meillä jokaisella on oma elämäntehtä­vämme ja syy, miksi olemme tällä planeetalla juuri tänä aikana. Sielumme on valinnut meille työkaluja, joita käyttää ja asioita, joissa meidän on tarkoitus tulla mestariksi tässä elämässä. Nämä kaikki löytyvät omista numeroistamme.

Numerologia auttaa ymmärtämään omaa itseään, sielun­tietään ja ihmisiä, joita tällä tiellä kohtaa. Se kertoo myös oman elämämme vaihtuvista sykleistä, niiden energioista ja muista elämämme numeroista.

Tuotetunnus (SKU): numerologiakirja Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Numerot ovat energiaa. Ne kuvastavat mahtavia virtauksia, energioita, joita maailmankaikkeudessa on. Kukin numero on symboli energiasta, joka on erilainen kuin mikään muu. Numeroiden energia on avautumassa meille aivan uudella ­tasolla planeetan värähtelyn noustessa.

Numerologia on helppoa ja hauskaa ja tuo paljon oivalluksia avuksi ja iloksi itselle ja muille. Kirjassa neuvotaan numerologisen kartan ja ajanjaksojen laskeminen ja tulkinta sekä numeroiden energian kanssa työskentely. Lisäksi puhutaan numeroihin liittyvistä kristalleista, väreistä, enkeleistä ja säteistä.

Numerot tuovat energiatason työkaluina monia mahdollisuuksia kohentaa omaa elämäänsä. Numerologian avulla voimme löytää elämän aaltoliikkeiden taustaa ja ymmärtää miksi olemme minkin asian vetäneet puoleemme.

Kirjan sisältöä: Taustaa ja historiaa ◊ Numeroiden ominaisuudet ja niihin liittyvät värit, kristallit, enkelit ja säteet ◊ Elämänopetus ◊ sSyntymäpäivä ◊ Asenne ◊ Minuus ◊ Sydämen toive ◊ Vaikutelma ◊ Numeroiden kappalemäärät ja niiden vaikutus ◊ Muuta nimestä löytyvää ◊ Fyysinen, henkinen, mentaalinen ja spritiuaalinen taso ◊ Henkilökohtainen vuosi, kuukausi ja päivä ◊ Elämän käännekohdat, huiput ja haasteet ◊ Sielunsuunnitelma ◊ Kartan tulkintaa ◊ Ihmissuhteiden numerot ◊ Toistuvat numerot ◊ Numeroiden energian tasapainottaminen ja tuominen elämään.

(236 s, ISBN 978-952-68240-3-1)

Voit tilata kirjan myös  Adlibriksestä, Suomalaisesta ja Bookysta. Se on myös monissa kirjastoissa.

Otsikko

Go to Top