Portaalit – 4. Mu

11,00 

Kristusvalon 33 portaalia ovat valon ja energian keskittymiä. Jokainen on omanlaisensa, ja jokainen yhdistää meidät tiettyyn energiaan.

Mun portaali tuo lempeää parantavaa energiaa, viisautta ja rakkautta. Se auttaa hyväksymään itsensä ja vapautumaan uuteen.

(Portaalin hinta 17.koulun jäsenille on 7.70 e.)

Työskentele tämän energian kanssa, kun haluat

  • päästää irti menneestä ja luottaa siihen, että kaikki on mennyt juuri niin kuin piti
  • tuoda elämääsi sopusointua ja rauhaa
  • parantavaa energiaa, joka tuo lempeän muutoksen
Haluatko alennuksen? Liity 17.kouluun: 17.koulun jäsenyys!
Tuotetunnus (SKU): Portaali 4 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Portaalit ovat energian ja valon keskittymiä. Niiden kautta maahan tulee korkeita värähtelyjä, ja valo-olennot voivat käyttää niitä kulkuväylinään. Näitä korkeaa värähtelyä säteileviä paikkoja on joka puolella maailmaa.

Kaikista maailman portaaleista 33 on isoa kosmista portaalia. Niiden kautta virtaa Kristusvaloa, 12 säteen ja Hopeasäteen energiaa, sekä muuta, kunkin portaalin omaa tiettyä energiaa. Osa portaaleista on lisäksi tähtien ja planeettojen energian tuojia. Kun portaali aktivoituu ja alkaa aueta, tämä kaikki vaikuttaa sitä ympäröivään alueeseen ja koko maailmaan. Voimme vierailla portaaleissa unen aikana tai visualisaatiossa, ja saamme niissä opastusta, opetusta, tietoa ja energiaa avuksi omalle ylösnousemusmatkallemme. Samalla autamme energiaa maadoittumaan kaikkien käyttöön. Kristusvaloa tuovat portaalit on numeroitu, ja mitä isompi numero, sitä enemmän se Kristusvaloa tuo.

Kun työskentelemme portaalin energian kanssa, nopeutamme omaa ylösnousemustietämme ja avaamme omaan käyttöömme sitä energiaa, jota portaali on tuomassa. Työskentelyn vaikutus alkaa näkyä omassa elämässä, ja portaalista riippuen, voi esimerkiksi avata yhteyksiä valon maailmaan, kuten enkeleihin tai lohikäärmeisiin, tai auttaa kommunikoimaan eläinten kanssa tai ymmärtämään pyhää geometriaa.

4. Mu

Mu oli kultainen aika ennen Lemuriaa ja Atlantista, ja Mun portaali Tyynellä merellä auttaa yhdistymään kultaisen ajan viisauteen ja energiaan. Portaalissa käynti tuo ihmisen olemukseen parantavaa energiaa, joka tuo tullessaan sopusointua, sisäistä rauhaa ja itsensä hyväksymistä. Mun portaalin energia auttaa hyväksymään itsensä ja elämänsä ja päästämään irti menneestä painolastista, jotta voimme hyväksyä oman korkeamman itsemme todellisen olemuksen.

Mu oli vahvassa yhteydessä Plejadien, Orionin, Siriuksen ja Neptunuksen kanssa. Näiden planeettojen ja tähdistöjen viisaus ja energia ovat saavutettavissa myös tämän portaalin kautta.

Työskentele tämän energian kanssa, kun haluat

  • päästää irti menneestä ja luottaa siihen, että kaikki on mennyt juuri niin kuin piti
  • tuoda elämääsi sopusointua ja rauhaa
  • parantavaa energiaa, joka tuo lempeän muutoksen

Kurssiin kuuluu

  • visualisaatio mp3-tiedostona (n. 15 min)
  • luento-pdf, jossa lyhyt selostus portaalista, asiaa visualisaatiosta ja joitakin harjoituksia, jotka auttavat omaksumaan portaalin energiaa. (Jokaisen portaalin pdf;ssä on sama ensimmäinen sivu, jotta portaaleista voi valita vain juuri sen/ne, mikä kutsuu itseä.)

Aineisto on ladattavissa heti kurssimaksun maksettuasi.

Otsikko

Go to Top