Portaalit – 6.Fidzi

11,00 

Kristusvalon 33 portaalia ovat valon ja energian keskittymiä. Jokainen on omanlaisensa, ja jokainen yhdistää meidät tiettyyn energiaan.

Fidzin portaali auttaa yhdistämään henkisen ja fyysisen sekä vahvistaa suhteita perheeseen ja ystäviin koko sielunmatkan ajalta.

(Portaalin hinta 17.koulun jäsenille on 7.70 e.)

Työskentele tämän energian kanssa, kun haluat

  • yhdistää oman henkisen todellisuutesi vahvemmin arkiseen elämääsi
  • vetää sieluperheesi luoksesi
  • vahvistaa ihmissuhteitasi ja ymmärtää kenen kanssa olet jakanut elämäsi ennenkin
Haluatko alennuksen? Liity 17.kouluun: 17.koulun jäsenyys!
Tuotetunnus (SKU): Portaali 6 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Portaalit ovat energian ja valon keskittymiä. Niiden kautta maahan tulee korkeita värähtelyjä, ja valo-olennot voivat käyttää niitä kulkuväylinään. Näitä korkeaa värähtelyä säteileviä paikkoja on joka puolella maailmaa.

Kaikista maailman portaaleista 33 on isoa kosmista portaalia. Niiden kautta virtaa Kristusvaloa, 12 säteen ja Hopeasäteen energiaa, sekä muuta, kunkin portaalin omaa tiettyä energiaa. Osa portaaleista on lisäksi tähtien ja planeettojen energian tuojia. Kun portaali aktivoituu ja alkaa aueta, tämä kaikki vaikuttaa sitä ympäröivään alueeseen ja koko maailmaan. Voimme vierailla portaaleissa unen aikana tai visualisaatiossa, ja saamme niissä opastusta, opetusta, tietoa ja energiaa avuksi omalle ylösnousemusmatkallemme. Samalla autamme energiaa maadoittumaan kaikkien käyttöön. Kristusvaloa tuovat portaalit on numeroitu, ja mitä isompi numero, sitä enemmän se Kristusvaloa tuo.

Kun työskentelemme portaalin energian kanssa, nopeutamme omaa ylösnousemustietämme ja avaamme omaan käyttöömme sitä energiaa, jota portaali on tuomassa. Työskentelyn vaikutus alkaa näkyä omassa elämässä, ja portaalista riippuen, voi esimerkiksi avata yhteyksiä valon maailmaan, kuten enkeleihin tai lohikäärmeisiin, tai auttaa kommunikoimaan eläinten kanssa tai ymmärtämään pyhää geometriaa.

6. Fidzi

Fidzin portaali säteilee maorien muinaista viisautta, jossa henkinen ja fyysinen todellisuus yhdistyvät. Portaalin energia edistää ykseyttä ja yhteistyötä henkilökohtaisella ja planetaarisella tasolla. Se vahvistaa rakkaudellisia suhteita sieluperheeseen, ystäviin ja perheeseen koko sielunmatkan aikana. Fidzin energia herättää vanhat kauniit muistot sielunmatkalta rakkaiden kanssa, ja sen valossa voi havaita nykyisten suhteiden korkeamman tarkoituksen ja rakkauden, jota kaikkiin sisältyy.

Fidzin portaali tasapainottaa energiaa, ja tuo esiin parhaan sekä ihmisessä että planeetassa vahvistaen ystävällisyyttä, avoimuutta ja sopusointua.

Työskentele tämän energian kanssa, kun haluat

  • yhdistää oman henkisen todellisuutesi vahvemmin arkiseen elämääsi
  • vetää sieluperheesi luoksesi
  • vahvistaa ihmissuhteitasi ja ymmärtää kenen kanssa olet jakanut elämäsi ennenkin

Kurssiin kuuluu

  • visualisaatio mp3-tiedostona (n. 15 min)
  • luento-pdf, jossa lyhyt selostus portaalista, asiaa visualisaatiosta ja joitakin harjoituksia, jotka auttavat omaksumaan portaalin energiaa. (Jokaisen portaalin pdf;ssä on sama ensimmäinen sivu, jotta portaaleista voi valita vain juuri sen/ne, mikä kutsuu itseä.)

Aineisto on ladattavissa heti kurssimaksun maksettuasi.

Otsikko

Go to Top